Pogba opet bio na "hlađenju", šta je potrebno da bi se vratio u tim?

Autor: Nikola Miloradović
subota 08.12.2018.
22:13
Izvor: Sportske.net

Francuski reprezentativac nije upisao ni minut u pobedi Junajteda u 16. kolu Premijer lige.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Drugi meč zaredom, Pol Pogba počinje na klupi za rezervne igrače.

Nije ga bilo u startnoj postavi protiv Arsenala (2:2), ušao je sa klupe u 75. minutu i nije uticao na razvoj utakmice do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Ni danas Murinjo nije pronašao mesta za njega u startnih 11, ostao je na klupi, ali za razliku od duela sa "Tobdžijama", ovoga puta se nije svlačio, presedeo je čitav susret.

"Đavoli" su odigrali jedna od najboljih mečeva u sezoni, slavili su sa 4:1, pa se stiče utisak da je Pogba svojim slabim partijama vukao ekipu ka ponoru u prethodnih mesec dana.

Murinjo je na konferenciji za novinare nakon susreta sa "Kotidžerima", pohvalio svoje veziste Nemanju Matića i Andera Ereru, a onda je govorio i o Polu Pogbi i o tome šta je potrebno da se vrati u startnu postavu "Đavola".

"Mora da igra sa istim mentalitetom sa kojim je tim igrao. Pol može da bude fantastičan igrač. Ima potencijal da bude fantastičan igrač", izjavio je Murinjo.

Setimo se i njegove izjave da su mu u timu potrebni "ludi psi", kao i njegovih reči upućenih Polu Pogbi, do kojih su nekako došli engleski mediji, Portugalac je rekao Francuzu da je "virus".

Nakon dve dobre partije, stiče se utisak da je "Posebni" u pravu, videćemo kakva će biti reakcija francuskog reprezentativca, koji nikome ne čini dobro svojim stavom na terenu i van njega.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
I am back
Sunday, 09.12.2018
14:38

Podrzavam apsolutno!

avatar
Hajduk United
Sunday, 09.12.2018
10:08

Sa predzadnjom smo ekipom igrali x,a sa zadnjom ostvarena pobjeda...ako je to man utd kakvog zelimo onda ok...

avatar
Jerome Drake
Sunday, 09.12.2018
00:13

dobro je danas bilo i bez njega...