Pogba odjednom najbolji vezista u Evropi?!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 27.12.2018.
11:22
Izvor: Sportske.net

Svašta se pričalo o njemu, ali je za samo dve utakmice ponovo kupio kritičare.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester junajted je otpustio Žozea Murinja i na njegovo mesto postavio Ole Gunara Solskjera, makar do kraja sezone.

Norvežanin je sjajno počeo svoju trenersku karijeru na "Old Trafordu", njegovi puleni su upisali trijumfe protiv Kardifa (5:1) i Hadersfilda (3:1).

U obe utakmice veliki uticaj je imao Pol Pogba, u prvoj sa dve asistencije, u drugoj sa dva pogotka, igra kao preporođen.

Loše je počeo Francuz sezonu, nije ni u finišu minule blistao, pa je često bio na udaru kritika, ali je prosto progledao od kako je klub napustio Murinjo. Da li je inat ili nešto drugo, čini se da nikada nećemo zasigurno znati.

Bilo kako bilo, za dva meča je Pogba pokazao koliko je bitan za igru "Đavola", a bivši fudbaler "Đavola" Fil Nevil ga je uprkos "užasnih 18 meseci" okarakterisao kao "najboljeg vezistu u Evropi u ovom trenutku".

"Ole je u prethodne dve utakmice bio veoma srećan, govorio je prave stvari.

Imali su najboljeg igrača na terenu i verovatno najboljeg vezistu u Evropi u ovom trenutku, Pola Pogbu, koji je igrao razočaravajuće, užasno u poslednjih 18 meseci zbog neslaganja sa trenerom.

Čini se da su okovi skinuti, on igra sa puno slobode, paseve je povratio na najbolji nivou.

Pazite, on je najbolji igrač u klubu kada je u svom najboljem izdanju i sa ovakvim nastupima trebalo bi da donosi 12 do 15 golova po sezoni. To tokom svoje karijere nije bio, ali bi mogao da bude
", rekao je Nevil.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IM
Thursday, 27.12.2018
16:57

https://www.youtube.com/watch?v=_7GGbGE6h98&t=226s forma je prolazna.

avatar
simpley red
Thursday, 27.12.2018
15:45

ja ganikako ne bih volio u svom timu. 1. Zbog Rajole, čovjek je kancer evropskog fudbala. 2. Zbog karaktera: Fergi niej bio ni lud ni kratkovid kad ga je odstranio, znao je fergi da ocijeni njegov pun potencijal ali on jednostavno nije dobra ličnost.
3. Ajde neka sve bude išlo glatko do tada vidjecemo protiv totenhema kako ce i čitav tim da funkcionise i on pogotovo. A da je klasa to je i najvećem laiku jasno, samo je pitanje da li malo prenaduvana klasa.

avatar
mrancic
Thursday, 27.12.2018
14:58

Dobro analizirati njegovo ponašanje za vreme Murinja.On i Sančez za vezistu i Daglaš Koštu.A uz dodatne pare i odbranbeni.Ne mogu da zamislim trojku u napadu.Marsijal,Rašford,Košta.Naravno ako se Rašford ne vrati u letargiju od pre tri meseca.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 27.12.2018
12:48

Steta Murinjo je orerano otisao tako da ce Pogba sad vjerovatno ostati a mom Juventusu bi legao kao budali samar Steta

avatar
The Red Army
Thursday, 27.12.2018
15:12

Ti si makar iskren i kazes da bi voleo da dodje u juve, najjaci su oni sto pricaju kako je krs igrac a svaki klub bi ga oberucke uzeo