Pogba kažnjen, "overavao" u svlačionici posle otkaza Murinju, ovi igrači su oterali trenera!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 19.12.2018.
09:34
Izvor: Sportske.net

Pol Pogba ponovo u centru pažnje, sa zadovoljstvom će platiti kaznu, predvodio i slavlje posle vesti iz Karingtona juče...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Navodno, kada je Ed Vudvord pre zvaničnog saopštenja rekao igračima da je Murinjo smenjen, Pol Pogba je overavao sa saigračima. On je inače kažnjen od strane kluba zbog objave nakon Murinjove smene koju je brzo izbrisao, ali trag je jasno ostao.

Ko su igrači koji su slavili odlazak Murinja, uz Pola Pogbu?

Među prvima Entoni Marsijal koji i pored dobrih igara ove sezone nije mogao da vidi trenera koji ga je kritikovao iz godine u godinu, zatim Luk Šo koji je pod Murinjom dobio novi ugovor, ali nije zaboravio kritike i ponižavanja u javnosti koje je dobio od Portugalca.

Kapiten Valensija je bio među prvima koji je podigao glas i tražio da Portugalac ode, a protiv sebe Murinjo je imao još i Huana Matu sa kojim je imao problema u bivšim klubovima. Španac je bio protiv Murinja ne zbog sebe, već je jednostavno verovao da trener ne može tako da se ponaša prema igračima i da je zatrovao svlačionicu.

U svakom slučaju, počinje era Solskjera, makar do leta, a onda će prva meta biti Poketino iz Totenhema. Navodno je i Danijel Levi svestan da će Španac otići, da će Junajted platiti obeštećenje za njega, a kao zamenu vidi Edija Houva iz Bornmauta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Wednesday, 19.12.2018
14:53

Odbrana nije losa,samo treba vise samopouzdanja,vezni red Matic-Erera,po krilima da se manjaju Sancez i Marsijal,Mata da deli lopte i u napadu Rasford (Lukaku),samo da nauce kako da se krecu bez lopte Inzagi stajl :D

avatar
LUZERPOOL
Wednesday, 19.12.2018
13:36

Kao prvo Poketinjo nije spanac, argentinac je. Kao drugo, ovi igraci nisu bojkotovali Murinja, bojkotovali su klub, i zbog toga je Junajted ponizavan, i zbog toga bi ih trebalo kazniti cak i prodati sve koji su potkopavali klub.

avatar
mrancic
Wednesday, 19.12.2018
12:52

Sve igrače koji ne vole klub prodati.Šta će im igrači koji kontriraju treneru i potkopavaju ga a na terenu se vuku ko mrcine.Valensija je i kod Fergija bio osrednje desno krilo,Mata bljesne pa se ispromašuje.Pogba mora da ide jer je napravio haos.Jedino Marsijal,ako ima malo mozga treba da razmislim.Ne mogu da pretpostavim kako će ih voditi novi trener.Mislim da bi trebalo da se oslobodi u januaru Pogbe i Sančeza i da kupi jednog dobrog veznog i napadača.

avatar
Luka Toni
Wednesday, 19.12.2018
12:34

Joj je ne mogu da cekam da Pogba ode, ko dete se ponasa,a igra ko amater

avatar
deki trbic
Wednesday, 19.12.2018
12:18

Treba ga bilo kako prodati, maneken.

avatar
Brazilero11
Wednesday, 19.12.2018
12:14

I ovo neki igraci. Sramota.

avatar
mrancic
Wednesday, 19.12.2018
11:22

Sva četvorica pa i Luk Šou nisu za Junajted.Otprilike će Junajted dobiti oko 150 mil.Ako u trampi dođe Aleks Sandro može se kupiti odličan vezni.I da vidimo šta je radio Nik Bat u timu do 21 godinu.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 19.12.2018
11:20

Za Poketina je zainteresovan i Real, bice interesantno vidjeti gdje ce otici.

avatar
Jack Rackham
Wednesday, 19.12.2018
16:23

Jasno da ce pre izabrati MU nego drzavnu tvorevinu

avatar
realan88
Wednesday, 19.12.2018
16:55

da,MU je veci klub od reala pa ce pre za njih da izabere da vodi ako bude birao. . .drzavni projekat koji zaradjuje kao pomenuti velikan samo nema amerikanca da izvlaci novac. . .spanci izvlace novac. . . .

avatar
mclaud kg
Wednesday, 19.12.2018
11:03

Murinjo je provaljen trener,njegova filozofija bunkera igra na 0-0 i 1-0 je davno ispricana prica.Ne voli ga svet i zbog ponasanja prema publici.Ali sve ucestalije su price igraci oterali trenera,klanovi protiv i za trenera to je nedopustivo tu uspeha nema.Menadzer,trener je sef komadant i njegova mora da se postuje.United nikako da pruzi sansu na duze staze nekom treneru,jos od odlaska fergusona ovo je 3 trener za 6,7 godina koliko nema fergija.Polako unitedovci,navikli ste na trofeje ali ne zaboravite da je Ferguson napravio sistem,pre njega se cekalo na titulu vise od 30 godina,skromni klub sa svega par trofeja postao gigant Engleskog fudbala,svetski brend.Ali za sve je postojao sistem.Kad je fergi dosao 1986god mancerser je bio u donjem delu tabele tu je i ostao.1987 sredina,88 drugi i onda krece da bude konkurentan sa tada neprikosnovenim liverpulom a kasnije je vec istorija i mnogo trofeja u vitrinama kluba.Tako da dovesti trenera dati mu odresene ruke stvarati tim par sezona,skinuti pritisak sa trenera i pustiti ga da pokusa da vrati Mancester tamo gde je bio u eri fergusona.

avatar
realan88
Wednesday, 19.12.2018
16:56

tako je sve si u pravu da nije dosao u celsi oni bi bili bolji sad od sitija,salah de brujne lukaku itd itd lista dugacka

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 20.12.2018
09:57

Upravo tako, koji su najbolji timovi u zadnjih 2-3 godine? Real, gdje je Zizu bio glavna faca, MC gdje je Pep idol svih igraca, Atletiko - Simeone bog i batina... Izuzetak je jedino Juve gdje je klub veci i od trenera i bilo koga, ali i tamo je Alegri jak autoritet. PSG upravo to nema, Barsa takodje vec neko vrijeme... Dakle, nisu se vremena promijenila, pa treba da se dodvoravas klincima kao sto su Rasford i Marsijal, nego ili uspijes da se, kao trener, nametnes da si glavni, da igraci ginu za tebe, ili si osudjen na neuspjeh. Mou to ovaj put nije uspio, a zasto? Zato sto vec odavno nema neke rezultate, a pored mocnog Sitija - igraci jednostavno sumnjaju. Kad se uvuce crv sumnje - gotovo je.

avatar
Armani
Wednesday, 19.12.2018
11:03

Svaka cast pogbi i svi ostalima koji su minirali "special fivea"...to je jedini tip koji otvoreno pljuje po svim igracima osim prema onim koji mu se uvlace..kad mu rezultat ide to je samo njegova zasluga....treba pitati scholesa,ferdinanda,keana i giggsa sto misle o njemu.

avatar
Stari
Wednesday, 19.12.2018
10:39

Ovaj Levi radi strašan posao. Sad će i trenera debelo da naplati, a dovodi dobru zamenu, naravno ako se sve ovo ostvari!