Pogba dobio dirljivu poruku od igrača Juventusa, da li ovo nešto znači!?

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 07.11.2018.
15:15
Izvor: Sportske.net

Defanzivac "Stare dame" dodatno zakomplikovao situaciju.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Juventus i Junajted će ponovo odmeriti snage. ovoga puta će domaćin biti italijanski klub, a domaći navijači se nadaju sličnom rezultatu iz Mančestera.

Pogba se vraća na mesto gde se proslavio, a već dovoljno komplikovanu situaciju oko njegove karijere u Mančesteru, Mehdi Benatija je uspeo još više da je zakomplikuje, ili možda da reši sve misterije?

Pominje se da bi Pogba mogao da napusti Junajted. Razne opcije su u igri, a između ostalog i povratak u Juventus. Navijači su podeljeni, ima onih koji bi ga rado videli opet u ovom dresu, ali jasno je da bi klub iz Torina morao ogroman novac da spremi kako bi se ovaj transfer realizovao.

Pogba je izbacio sliku na instagramu i napisao "Emotivni povrtak u Torino", a defanzivac Juventus, Mehdi Benatia je napisao komentar:

"Vrati se kući, brate."

Ovo ipak nije tako obična dobrodošlica, više zvuči kao pozivnica. Da li možda ovom porukom tridesetjednogodišnji defanzivac želi nešto da kaže?

"Dobro mi je u Junajtedu. Ja sam pod ugovorom sa ovim timom i želim da pobedim u ovom dresu, ali u budućnosti nikad ne znate šta će se desiti", rekao je Pogba na pitanje da li bi se vratio u Juventus i dodatno podgrejao ovu situaciju.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Wednesday, 07.11.2018
16:34

Korisno za oba tima.Junajted dobije 100 mil i kupi dobrog veznog (Eriksen) a Benatija koga će Juventus da proda se upiski od sreće.

avatar
Nenadd
Wednesday, 07.11.2018
18:17

Eriksen doktor za Pogbu

avatar
Nenadd
Wednesday, 07.11.2018
16:22

Nek se i vrati u Juve, taman da MU kupi normalnog veznjaka a ne da cirkuzant igra jer je kostao previse i da se vazda nesto ljuti ko dete razmazeno...

avatar
GoranB
Wednesday, 07.11.2018
17:06

Vala bas..
A od tih silnih miliona sto (nam) je pokupio mogao je da plati stilistu da ga obuce ko coveka!
Izgleda ko da je posao na vlaske olimpijske igre..

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 07.11.2018
19:08

Ma on ce celu karijeru samo da ide Junated, Juve, Junajted, Juve...