Podrška Murinju!

Autor: Beta Beta
utorak 21.08.2018.
11:39
Izvor: Beta

Da li će ovo nešto promeniti?

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo ima podršku rukovodstva kluba, uprkos porazu od Brajtona, preneli su danas britanski mediji.

Posle lošeg rezultata pojavila su se nagađanja da bi Murinjo mogao da bude smenjen, a na njegovo mesto bi navodno bio doveden Zinedin Zidan.

Murinjo je na meti kritika javnosti, ali do smene ne bi trebalo da dodje.

Portugalski stručnjak je često kritikovao rukovodstvo u javnosti nezadovoljan politikom transfera u letnjem prelaznom roku.

Junajted je doveo samo brazilskog veznog fudbalera Freda, kao i portugalskog beka Dijega Daloa, koji je povređen.

Mančester junajted je sezonu u Premijer ligi Engleske počeo pobedom nad Lesterom, ali je u drugom kolu rezultatom 3:2 poražen od Brajtona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

39 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 21.08.2018
23:25

Murinjo bojkotuje tim bukvalno. Ako niste primetili u skoro svakoj konferenciji prica kako nije dobio stopera itd.. I samo tu pricu vrti svaki dan, a nije se ni zapitao pa stani, ako vec nisam dobio pojacanja pokusacu bar da izborim najvise sto mogu iz tima, makar imao takav stoperski tandem. Pa dajte ljudi, svi znamo da je Mou poznat po svojim defanzivnim karakteristikama, ja mislim da moze i od Baija i Lindelofa da napravi dobre igrace, ima iskustvo kao trener, da im pokaze gde grese. Ima sasvim solidan tim ali prosto ovakvom igrom nista nece biti. Pogbu mora dovesti u red,da se mane tih poziranja i manekenstva i da pocne zaista jako da radi na treninzima a ne da mi dabuje ovde. Mata mu je glavni igrac u ekipi ? Jako lose deluje za United trenutno. Mislim da bi Zidan trebao preuzeti ekipu. Znamo da je i Real jedno vreme bio u krizi. Dosao Zidan,popravio igru i atmosferu u svlacionici i sve je pocelo bolje za Real.
Ovo je moje misljenje ako mislite da nije upravu slobodno mi odgovorite.

avatar
Hajduk United
Tuesday, 21.08.2018
18:02

Gledajte ,možemo pričati i ovako i onako,ali osvajanjem kupa UEFA nas je murinjo kupia za iduću sezonu, iako ruku na srce,igra je bila koma i sve na mišiće...i naravno FAMOZNA murinjova druga sezona koja kao donosi titulu,a od 20 kola možda smo jedno odigrali na lipotu i presing...znači prošlu smo sezonu ljudi bili izgubljeni,na neke bljeskove i još uvik na ime prolazimo...ova sezona je pocela preslikom prošle...mučenje i mučenje...ja osobno ne vidim prostor za napredak pod sadašnjim trenerom...sve je nekako trulo...recite ako griješim...ispravite me

avatar
CFC-Macedonia
Tuesday, 21.08.2018
20:18

Nisi jedini. united ima odlicne igrace ali dzaba dobra vojska kad je general glup.

avatar
MANUTD
Wednesday, 22.08.2018
15:07

Taj general je i dalje najtrofejniji trener u istoriji tvog kluba. Sami pravite sprdnju od vaseg kluba takvim izjavama.

avatar
Adi237
Tuesday, 21.08.2018
17:45

Poraz od totenhema i sledecu ako odigra i nereseno dobija otkaz..jos nije kasno ako zaostanem 12 bodova pa ga onda smjenimo onda je to dzaba.. nije problem poraz vez igra junajteda koja ni na sto ne lici. Da je junajted imao 25 suteva i 10 u okvir gola pa izgubio niko nista nebi rekao jer se to desaje da lopta nece u gol ili golman ima.svoj dan pa sve brani. Ali jedan junajted da ima samo 3 suta je sramotno. Mislim da igraci bojkotuju Mourinja i protiv totenhema nece biti nista bolje moze samo veci poraz. Igraci cekaju da smjeni pa da dodze Zidan ipak je drugacije imati takvog fudbalera za trenera nego Mourinja najvise radi autoriteta. Tu je Pogba koji bi imao jednu francusku legendu za trenera kao i marsijal smirilo bi se to jako brzo. Sad tek kontam zasto junated nije kupovo jer pare nikad im nisu bile problem.vec je stvar da vise uprava ne vjeruje Mourinju i sledeci trener bi mogao dobiti velike pare da formira tim. Sa druge strane tu je jos jedna legenda junajteda Blan treba sve probati jer ocito je da Mou vise nema taj nerv za trenera,svaki put g igraci smjene znaci do njega je ne do igraca.

avatar
Tuesday, 21.08.2018
15:59

Zamisli scenu 1-5 na Old Trafordu sledeci Ponedeljak,sta ce uprava da kaze onda...

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 21.08.2018
16:28

Zamisli celzi izgubio od palasa koji nije imao pobedu par mečeva prošle sezone...

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 22.08.2018
13:51

I zamisli taj Celsi dobije Junajted u finalu FA Kupa :p

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 21.08.2018
17:42

Nema Totenhem taj kapacitet, samo mi i Siti mozemo da ih pobedimo 4,5 razlike sto smo i pokazali poslednjih godina.

avatar
BlueMoon
Tuesday, 21.08.2018
14:26

Jose Mourinho,we want you to stay!

avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 21.08.2018
13:53

Ako Murinjo bude dobio otkaz, to ce biti u drugoj polovini sezone ili na kraju sezone, kad budu bili 9. na tabeli. Nije da se sad sprdam sa klubom, nego mislim da je sa Murinjom ovakav epilog najrealniji. Uprava Junajteda se lozi da je potrebno strpljenje za svakog trenera, jer misle da ce tako dobiti novog Fergusona. SAF je jedan jedini i takav se nece roditi. Mojes i Van Gal su i predugo bili na klupi, gledajuci rezultate i zato necu da ih komentarisem.

avatar
NIKE
Tuesday, 21.08.2018
13:33

In Mou we trust!

avatar
koma73
Tuesday, 21.08.2018
13:24

Raduje me ova izjava. NIKAD trener nije smenjen a da je pre toga izašao klub i rekao da nije zadovoljan i da ne daje podršku treneru, i UVEK je smenjen posle ovakvih izjava.

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 21.08.2018
12:42

To uvek ide tako, napravis prvi veliki kiks stize podrska, kod drugog i treceg se cuti i onda pred neku utakmicu se prica - ako ne pobedi nece ostati na klupi i tako ... Cim je usao u to kolo zna se da mu otkaz visi nad glavom i pitanje je samo koliko mu losih rezultata treba, dva kiksa, jedna petarda ili recimo ispadanje iz kupa od treceligasa.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 21.08.2018
17:43

Sve je to doziveo vec u prve dve sezone. Ali drzace ga do novembra, decembra kad bude peti sa velikim zaostatkom.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Tuesday, 21.08.2018
12:11

Aj da se ne lazemo, sto je Murinjo duze u Junajtedu nama na sajtu je veselije i zabavnije. Malo Junajtedovci zabusavaju u poslednje vreme, vecina jos nema petlju da se pojavi ali ostale grupe su u elementu.

avatar
MANUTD
Wednesday, 22.08.2018
15:05

Normalno da ces se zabavljati Murinjom i Junajtedom, jer ti prosle sezone tvoj celsi nije pruzio bas neku zabavu. Zato i pricas stalno o Junajtedu. A zasto toliko cesto spominjes mene, to je vec neko drugo pitanje, nadam se da nije ono najgore........................... ( if u know what i mean).

avatar
MANUTD
Saturday, 25.08.2018
16:55

Na cemu si ti bio nikad jaci? Celsi ne spominjes ni sad, ne prosle sezone. Kazi mi sta odredjuje opsednutost, je l' mozda to koliko ko koga puta spominje ovde? :) Vidim da ti MANUTD jako cesto spominjes.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Wednesday, 22.08.2018
18:00

Ko ti je kriv sto si kukavica i pobegao posle FA kupa, normalno da cu te prozivati, vidis kako te to nervira. Prosle sezone Celsi ocajan a ja nikad jaci, dosta hejtera tad bude pa je lakse za naci zrtvu. Ti si klasican primer toga, postao si opsednut samnom na svaku drugu vest mi odgovaras, tako da ti zapravo mene progonis ( ako znas na sta mislim Rouz) :DDD

avatar
mrancic
Tuesday, 21.08.2018
12:11

J.....š titule.Važna je lova.Što veća galama veće interesovanje.

avatar
bebel
Tuesday, 21.08.2018
11:49

Oni koji igraju kladionicu znaju da ovakva "deklarativna podrška" rukovodstva kluba treneru obično znači da mu je otkaz blizu i da će sljedeće utakmice odlučiti o njegovoj sudbini. Ako ga igrači miniraju to bi značilo da u narednim utakmicama treba igrati protiv Uniteda. Eto, ja ću stavit koju paru na Tottenham i Burnley u iduća dva kola pa ćemo vidjeti...

avatar
MANUTD
Wednesday, 22.08.2018
15:03

Posalji nam slike tih tiketa da vidimo te potencijalne dobitke od 300, 400 dinara.