Podela plena u derbiju Valensije

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.09.2018.
13:59
Izvor: Sportske.net

Levante na kraju može da bude zadovoljan bodom iako je dva puta vodio u duelu sa gradskim rivalom. Valensija još uvek ne zna za trijumf.

Epa/Juan Carlos Cardenas
Epa/Juan Carlos Cardenas

Povezane vesti

Nedeljni program u špankoj Primeri počeo je gradskim derbijem u Valensiji.

Levante se isprsio pred učesnikom grupne faze Lige šampiona i slavnijim klubom iz Valensije, a meč je završen podelom bodova.

Levante i Valensija remizirali su rezultatom 2:2 (2:1) što je rezultat kojem će se više radovati domaći sastav imajući u vidu razvoj situacije na terenu.

Domaćin je stigao do vođstva u 13. minutu susreta golom Martija Rođera. Loša predaja lopte na polovini protivnika skupo je koštala igrače Valensije pošto je Levante iskoristio kontru i stigao do prednosti.

Vodeći gol Levante pogledajte OVDE!

Radost domaćeg tima nije dugo trajala. Samo tri minuta nakon vodećeg gola Levantea gosti preko Denisa Čeriševa poravnavaju rezultat.

Gol Denisa Čeriševa pogledajte OVDE!

Do odlaska na odmor još jedna akcija Levantea koja je iznenadila odbranu Valensije. Dubinska lopta po dijagonali poslužila je Rođeru da drugi put na meču zatrese mrežu Valensije.

Drugi pogodak Martija Rođera možete videti OVDE!

Na samom startu drugog dela susreta Levante "časti" Valensiju penalom a Dani Pareho nije propustio poklon pa je, ispostaviće se, u 51. minutu postavio konačan rezultat utakmice.

Gol Danija Pareha pogledajte OVDE!

U poslednjih pola časa igre Valensija je bila opasnija po protivnički gol. Nekoliko odličnih prilika i gol koji je opravdano poništen zbog ofsajda, ali to nije bilo dovoljno da se stigne do kompletnog preokreta.

Recimo i to da je Levante poslednjih 15 minuta meča imao igrača manje na terenu usled isključenja Kokea koji je zaradio dve javne opomene.

Levante je posle pobede nad Betisom i poraza od Selte upisao i prvi remi u sezoni, dok Valensija posle tri meča ima samo dva osvojena boda i još uvek ne zna za trijumf.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke