Podatak da se "smrzneš" ako ste Madridista, da li je Real već ispao?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 03.08.2020.
13:14
Izvor: Sportske.net

Težak posao postaje još teži.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Nove šampione Primere čeka neverovatan težak posao protiv Gvardiolinog Sitija.

"Građani" dočekuje Zidanov tim sedmog avgusta, engleski predstavnik ima ogromnu prednost od 2:1 na "Bernabeu", boljeg iz ovog duela čeka pobednika iz meča Juventus-Lion.

Madriđani će nastupiti bez Serhija Ramosa, kapiten je dobio direktan u 86. minutu. Statistika kaže da Real maltene ne zna za pobedu u eliminacionom delu turnira bez svog lidera.

Madriđani su bili u ovakvoj situaciji sedam puta, samo jednom su pobedili 2:0 protiv Šalkea pre pet godina. Izgubili su čak pet puta i jednom odigrali nerešeno.

Najsvežija situacija jeste od prošle godine i utakmica sa Ajaksom. Ramos je rešio da 'čisti' karton zbog pobede Madriđana u Amsterdamu a onda je usledio šou Dušana Tadića u Madridu i eliminacija "los blankosa".

kosarka baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 03.08.2020
18:33

Ramos i nije bas potreban realu, tu su sudije i Var, tako da real mozee da odigra sa cak pet igraca i opet ce da pobedi, to jest to ca za njega da ucine sudije i Var! To se zna vec skoro 100 godina, real pobedjuje uz pomoc sudija, cak je i La Ligu osvojio uz pomoc sudija i Var!

avatar
Badr Hari
Monday, 03.08.2020
14:49

Mozda Cakira na terenu i Kujpersa ili Klatenburga u VAR sobi ceka tezak posao, Real svakako ne. Ajaks su dobili u Amsterdamu iskljucivo zahvaljujuci pljacki inace bi ubedljivo izgubili. To i najavljeni Brych za revans su zavarali Ramosa da je vreme za ciscenje kartona. Ipak razlika u klasi je bila prevelika da je Brych u drugom poluvremenu morao da odustane od onakvih pljacki iz prvog poluvremena jer bi morao da za dva koplja nadmasi epske Cakirove, Rocchijeve, Klatenburgove, Kassaijeve, Oliverove kradje kako bi Real prosao dalje.

avatar
NikkiCFC
Monday, 03.08.2020
16:32

Obicno se slazem da sudije guraju Real ali sad i navijam da se to desi. Zasto? Pa zato sto Siti je dokazano prekrsio sva pravila i uradio nesto sto niko nije, na kraju su cak i oni postavili 2 od 3 sudija koje su donele odluku u CAS-u da im se skine ban. Tako da su nasamarili i Uefu. Prizeljkujem neki UEFA special na Etihadu gde ce bas neki Realom sudija da masakrira Siti :)

avatar
Badr Hari
Saturday, 08.08.2020
13:55

Reći da sudije guraju Real je isto što i reći da je City-ju i PSG-u u slučaju transfera Neymara i Mbapea (bez potrošenog centa 😂) UEFA malkice progledala kroz prstiće, ali ništa bitno. 😂 To što sudije rade Realovim protivnicima deceniju unazad nisu 'guranja' već otvorene i bezočne pljačke.