Počinje nova era u Firenci!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 06.06.2019.
17:17
Izvor: Sportske.net

Hoće li ova promena usloviti da se Fiorentina ozbiljnije umeša u plasman za najviša mesta?

EPA-EFE/Filippo Venezia
EPA-EFE/Filippo Venezia

Povezane vesti

Ono o čemu se mesecima spekulisalo u Italiji sada je postalo i zvanično.

Fiorentina je dobila novog vlasnika, u pitanju je američki biznismen italijanskog porekla Roko Komiso koji je za "Ljubičaste" izdvojio oko 170 miliona evra.

"Oduvek sam bio ljubitelj italijanskog fudbala i drago mi je što imam priliku da ispišem nove stranice u istoriji ovakvog kluba. Zahvalio bih se porodici Dela Vale koja je sa velikim uspehom vodila ovaj klub i izbavila ga iz bankrota"
, poručio je Komiso.

Rođen u Kalabriji, Komiso je otišao u Ameriku kao dečak i obogatio se preko svoje firme kablovskog operatera koja je peta najveća u Sjedinjenim državama. On je vlasnik i Njujork Kosmosa.

On je pokušao da kupi Milan prošle godine, ali su Kinezi odbili njegovu ponudu, pa će sada pokušati da od Fiorentine napravi dostojnog konkurenta za najviša mesta u Seriji A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Uncle Fester
Friday, 07.06.2019
07:32

Da li ovo bješe onaj "milijarder" o kome ste prošlo ljeto pisali kao čovjeku koji je u dugovima do guše te da neće moći da pomogne Milanu?! Sada vidim da se pišu samo pozitivne stvari??!!!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 07.06.2019
12:48

Ma, bio je na pragu da nas preuzme, a i preuzeo bih da ga kineska prevara nije obmanula i prevarila kao i ostale, mogu oni da pisu sta hoce Hahaha

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 09.06.2019
17:12

E, to je vec druga teorija.

avatar
Uncle Fester
Friday, 07.06.2019
19:42

Nikad on nike mogao da preuzme Milan od kineza jer Milan nikada nine bio kineski vec je Berluskoni odmah prodao Elliotu ali zbog pravila da finansijski fond ne moze kupiti klub napravljena je igra sa kinezom koji ce navodno zbog duga klub izgubiti. Ne znam ko je naivan toliko da povjeruje da covjek koji ulozi skoro 600miliona, izgubi investiciju zbog jedne rate od 30milion, to je jednostavno nemoguce!!!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 07.06.2019
06:39

Dobro dosao u seriu A

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 06.06.2019
18:04

Popicemo taj sampanjac on i ja jednog dana:-D