POČINJE! Ivanović najavio ISTORIJSKU SEZONU Premijer lige!

Autor: Beta Beta
subota 13.08.2016.
13:06
Izvor: Beta

Fudbaler Čelsija i kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović ocenio je da će predstojeća sezona u Premijer ligi biti jedna od najuzbnudljivijih ikada.

Beta/AP Photo/AlastairGrant
Beta/AP Photo/AlastairGrant

Povezane vesti

Bane je pritom izrazio i nadu da će njegov Čelsi imati uspešnu sezonu.

"Pred nama je možda i najuzbudljivija sezona u istoriji Premijer lige. Dugo sam u Čelsiju, ali mislim da veću avanturu od ove koja sada počinje nisam imao.

Dovoljno je videti samo velika trenerska imena, ali i veliki broj atraktivnih igrača koji su ovog leta došli na Ostrvo, kako bi vam bilo jasno da nas očekuje sezona puna iznenadjenja i neizvesnosti"
, rekao je Ivanović za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

On je kazao da će sezona biti važna i za njegov klub, koji je imao jako lošu prošlu sezonu.

"Ovo je veoma važna sezona i za Čelsi. Znamo svi kakvo je vreme iza nas, nadam se da ćemo sa novim trenerom Antoniom Konteom imati uspeha. Adaptirali smo se, prihvatili nove zahteve. Znamo šta hoćemo, znamo i da nas čeka težak put", kazao je bek "plavaca".

Ove sezone će u Premijer ligi zaigrati i Marko Grujić, koji će nastupati za Liverpul i koji je sjajno igrao u pripremnim utakmicama.

"Nemanja Matić je bio više u kontaktu sa njim, tako da sam imao prave informacije. Marko ima kvalitet, može da bude veliki igrač, ali mora mnogo da radi, naporno. Sve je ovo za njega novo, mnogo viši nivo. Verujem da će da opravda očekivanja, iskaže svoj talenat", rekao je Ivanović.

Kapiten Srbije imao je problema sa povredama, ali je spreman za početak nove sezone.

"Sve je u redu, Istina, bilo je dosta bolno, ali spreman sam za start sezone u Premijer ligi, ali i važan meč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo sa Irskom. U pitanju je bilo rame, sada je dobro", rekao je Ivanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 13.08.2016
13:12

celsi je prosle godine bio deseti...ove godine da zavrse deveti eto im veci uspeh nego prosle godine

avatar
_HAZARD10_
Saturday, 13.08.2016
13:27

veoma mudro zboris, treba poceti zapisivati tvoje umotvorine, mozda jedan dan napraviti kolekciju. Prodavale bi se same od sebe....

avatar
Can Demir
Saturday, 13.08.2016
13:29

Decko hvatati ces se za glavu povuci ces te rijeci!