Počeo rat Napolija protiv saveza, načinjeni i prvi koraci!

Autor: Ivan Cvetković
petak 28.12.2018.
19:30
Izvor: Sportske.net

Hoće li Napolitanci uspeti u svojoj nameri?

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Veliki derbi između Intera i Napoli i po odigravanju nastavlja da bude tema broj jedan na Apeninima.

Povod su naravno povratak rasisitičkih povika navijača i isključenje gostujućih fudbalera Kalida Kulibalija i Lorenco Insinjea.

Izvori Skaj Sporta bliski upravi Napolitanaca su otkrili da će klub sa San Paola uputiti žalbu i pokušati da redukuje kazne svojih fudbalera.

Ako bi se tužba prihvatila, Kulibali i Insinje bi umesto dva propustili samo jedan meč, ovaj sutrašnji kada dočekuju Bolonju u okviru 19. kola Serije A.

Dok se čeka na odluku FS Italije u Italiji se dešava veliki sukob mišljenja šta uraditi ako se rasistički povici nastave stadionima duž Apenina.

Jedni su da se utakmica svakako nastavi, dok druga struja predlaže momentalno napuštanje terena, videćemo da li će u novoj godini čelnici italijanskog fudbala doći do optimalnog rešenja i sprečiti ovakve nemile scene za vreme utakmica.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Saturday, 29.12.2018
21:10

Sta se gubi ovaj Npoli ? do pre samo jednu deceniju su bili redovni ucesnci Serije B mnogo su oni poleteli, jos malo i bice redovno peti. sad kad usledi prodaja nekih igraca a Inter se dize Milan ce isto, oni ce biti reodvo peti na tabeli Serije A