Počelo! Nemac napao Emerija!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 07.03.2018.
12:35
Izvor: Sportske.net

Razdor na "Parku prinčeva" nakon sinoćnjeg poraza od Reala.

EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Fudbaleri Pari sen Žermena su doživeli i drugi poraz u duelu sa "Los Blankosima" u 1/8 finala Lige šampiona i po drugi put zaredom u pomenutoj fazi završavaju takmičenje.

Jasno je da je razočaranje u redovima francuskog viceprvaka veliko, a prema najnovijim informacijama počeli su i prvi problemi.

Naime, Julijan Draksler je vidno iznerviran nakon poraza osuo drvlje i kamenje po svom treneru Unaju Emeriju.

On je u igru ušao kada je sve već maltene bilo gotovo, Španac ga je na teren poslao u 76. minutu, a Nemac insistira da nije imao previše vremena da utiče na igru i rezultat.

"To je bilo zaista bezosećajno. Nisam znao šta se dešava. Bio sam iznenađen i ljut.

Taj gol za 1:1 je ušao, ali to nije promenilo ništa za nas. Osećao sam da moramo da nastavimo da ih pritiskamo i igramo ofanzivno.

Ostali smo sa igračem manje i čak iako je bilo 1:1, čitav stadion je znao da se utakmica neće preokrenuti jer nismo imali dovoljno intenziteta na terenu.

Dobacivali smo se loptom napred-nazad, ali tako ne možete da postižete golove. Moramo da pritisnemo protivnika od samog starta. To nismo uradili i zaslužili smo da završimo takmičenje.

Letos smo potrošili 400 miliona evra i svi su pričali kako će to promeniti stvari, ali ponovo nismo uspeli da prođemo ovu rundu
", izjavio je vidno razočarani i iznervirani Julijan Draksler.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Wednesday, 07.03.2018
14:55

Da ih vodi neki ozbiljniji trener I odrade po njegovom ukusu prelazni rok(tu mislim najvise na veznjske-ne shvatam zasto je taj Verratti tako dobar kao sto pricaju ) mislim da bi dobili ovakav Real kao od sale...No,ovo je dalo Realu pozitivan impuls I nadam se da ne staju do finala..

avatar
mladenq_
Wednesday, 07.03.2018
15:42

Verratti je ako ne najbolji onda u def u top 3 DM-a u svijetu. Sto zbog ogranicenosti same pozicije, sto zbog cinjenice da ti je jedan Emeri trener i da si okruzen u najboljem slucaju veznjacima koji su bas teski prosjek, Verratti nije u mogucnosti nesto spektakularno da se istice, ali ne treba uopste sumnjati u to koliki je on doktor igre. Blago nekoj top ekipi koja ga uzme od PSG-a, steta je da trune tu.

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 07.03.2018
15:44

Zasto pises ovakav Real?U pristupu utakmicama je sve sto koci klub.Igraci nece onda dzabe hoce trener.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Wednesday, 07.03.2018
13:48

Da ne pricam da im nikako nije uspevalo to neprestano centriranje na glavu - morali su da prestanu da nabacuju visoko i da (vise) kombinuju po zemlji...

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 07.03.2018
15:45

pored Varana koji je sinoc bio visi od svih na terenu, igrati po vazduhu nije imalo poentu za PSŽ,...

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Wednesday, 07.03.2018
20:06

I Varana i Ramosa. Upravo to sam i napisao, a dobio sam pet negativnih...

avatar
Al(a)din
Wednesday, 07.03.2018
13:42

Vrati se ti u Nemacku da zaigras za Bayern

avatar
El Clásico leyendas
Wednesday, 07.03.2018
15:06

to bi mu realno osvezilo karijeru

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Wednesday, 07.03.2018
13:38

Morao je mnogo ranije da uvede Pastorea ako ne cak i da krene sa njim od prvog minuta, a i nije mi bas bilo jasno zbog cega je Di Marija sinoc vrlo brzo presao na levu stranu. Mbape je jos nesto i pokazivao desno, ali, ovaj se izgubio i nije bio ni na pola svojih mogucnosti na suprotnoj strani.