Počelo je? Haland pravi gluposti, slike obišle svet!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 12.07.2020.
10:39
Izvor: Sportske.net

Nije mu se do sada dešavalo, ali za sve postoji prvi put...

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Posle završetka sezone u Bundesligi, Haland je otišao kući, Dortmund je eliminisan iz Lige šampiona, imaće slobodno ovog leta.

Iz Norveške su stizale idilične slike, radi u šumi sa motornom testerom, zna se da voli prirodu, napisao je "odmor jednako posao".

Međutim, sada je na naslovnim stranama iz pogrešnih razloga.

U štampi su osvanule slike, odnosno snimci sigurnosnih kamera iz jednog noćnog kluba, Halanda je obezbeđenje bukvalni isteralo. Na slikama se vidi guranje, Haland koji viče nešto i pokušava da se obračuna sa obezbeđenjem, ali i prijatelji koji ga drže i odvraćaju.


baner

Zatim, na slikama se vidi da se čovek vratio i svađa je nastavljena, bez fizičkog kontakta. Dortmund je odbio da komentariše šta se desilo, mi smo malo pogledali norvešku štampu, prema nekim informacijama Haland je bio pijan, došlo je do sukoba i prozivki sa nekim gostima i obezbeđenje je reagovalo.

Ali, te informacije nisu potvrđene, iako su po društvenim mrežama već počela poređenja sa "Lordom Bentdnerom". No, Erling Haland do sada nije bio poznat po ovakvim ispadima, pa se nadajmo da je ovo samo jedna neprijatna epizoda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dzemil Mehovic
Monday, 13.07.2020
20:36

Ma ne sirite dezinformacije,nije bio pijan,nego kad je stigao u klub svi su isli ka njemu da se slikaju sa njim i da ga upoznaju i krsili su pravila socijalne distance,pa su se slozili da je najbolje da Haland napusti objekat,i nije bilo sukoba(to je potvrdio jedan od clanova obezbedjenja)

avatar
Algebrons
Sunday, 12.07.2020
14:32

Ne zna da se ponaša na splavovima... mora da prođe obuku kod Jovića, Žileta, Pantića... ili nema ništa od karijere. Eventualno da se posavetuje sa iskusnijim facama kao što su Aleks Kolarov ili Bambi Tošić koji već deceniju, pored relativno uspešnih fudbalskih karijera, vode i spektakularan ljubavni život, uspešno balansirajući na relaciji žena-žena2, a na sve to - splavovi ne ispaštaju.

avatar
deki trbic
Sunday, 12.07.2020
11:23

ajde kao da je sada nesto decko tako strasno uradio....poceo da pravi glupost xD

avatar
Mangus
Sunday, 12.07.2020
10:48

Problem sa silnim telefonima i kamerama je sto se sve zabelezi a cesto bez konteksta.
Decko je mlad, izasao da se opusti. I moguce je da ga je neko smarao i eto. A mozda je i on kriv. Ali jdok se ne ponavlja sve je ok