Počelo hrvatsko prvenstvo - Dinamo sprečio bruku u nadoknadi

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.07.2018.
22:01
Izvor: Sportske.net

Samo tri dana nakon više nego ubedljivog trijumfa nad Hapoel Ber Ševom fudbaleri zagrebačkog Dinama morali su da sprečavaju bruku u domaćem prvenstvu.

Epa/Antonio Bat
Epa/Antonio Bat

Povezane vesti

Nova sezona u hrvatskom fudbalskom šampionatu počela je večerašnjim okršajem aktuelnog šampiona i ekipe Rudeša.

Dinamo je tri dana nakon ubedljivog trijumfa nad Hapoel Ber Ševom bio na ivici provalije, ali je na kraju ipak uspeo da spreči poraz.

Aktuelni šampion Hrvatske i ekipa Rudeša remizirali su rezultatom 1:1 (0:1) u prvoj utakmici nove sezone Hrvatske Telekom Prve lige.

Strateg domaćeg tima promenio je svih jedanaest igrača u odnosu na duel sa Hapoelom što mu se umalo nije obilo o glavu.

Gosti su stigli do prednosti u 26. minutu autogolom Moharamija, a Dinamo je u većem delu susreta delovao impotentno i bezopasan po protivnički gol.

Tek u sudijskoj nadoknadi domaći su počeli da stvaraju probleme odbrani Rudeša koja je na kraju i kapitulirala u 93. minutu meča.

Strelac izjednačujućeg gola za "Modre" bio je Dino Perić koji je samo sproveo loptu u mrežu posle izvrsnog prodora i asistencije Ivana Fiolića.

Duboko u nadoknadi pogodio je i Mario Gavranović ali je njegovom golu prethodila ofsajd pozicija pa je radost bila uzaludna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sale1389
Friday, 27.07.2018
22:49

Ovaj Rudes samo zna igrati protiv Dinama, Hajduka i Rijeke. Bas se naloze momci. Oborili me prosu sezonu vise puta, protiv favorita😡

avatar
biTan
Friday, 27.07.2018
22:46

Ima 5:0 iz prvog meca i covek odmara svih 11 igraca u ligi,svasta,bolje da je u sledecoj fazi protov Astane ili Mitjelenda odmarao igrace,ovako je prosuo bodove bezveze...