Počele nevolje, prva velika Sarijeva svađa sa upravom Juventusa, pogađate razlog?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 05.09.2019.
08:46
Izvor: Sportske.net

Problemi su počeli kada se razboleo, međutim, ovo je mnogo ozbiljnije.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je bio nezadovoljan što Sari nije ispunio obećanje i ostavio cigarete. Na to se nadovezala upala plućak koja ga je izbacila iz sedla nekoliko dana pre prvenstva.

Šampion je dobio oba meča, protiv Parme i Napolija, ovaj drugi je bio prava drama, međutim, nisu rezultati ono što brine trenera.

Kako pišu italijanski mediji on se po povratku u Kontinasu, trening centar, nakon što su mu lekari dali dozvolu da trenira igrače koji nisu otišli na reprezentativne dužnosti, sukobio sa direktorom Paratićijem.

Problem je što Juventus ima previše igrača, odnosno Paratići nije uspeo da se oslobodi trojice ili četvorice, poput Matuidija, Džana, Mandžukića, što je stvorilo nezadovoljstvo u svlačionici.

Džan je pošto je skinut sa spiska igrača za Ligu šampiona, poručio iz Nemačke sa priprema reprezentacije da je prevaren, ali je kasnije spustio loptu i izvinio se, kada su ga podsetili da je klub bio uz njega sve vreme kada je operisao štitnu žlezdu.

Sari je rekao Paratićiju da je oslabio ekipu, tačnije duh svlačionice, ima na raspolaganju 28 igrača, najmanje trojica su prekobrojna, ako ne računamo povređene Kjelinija, Perina i Pjacu, i po Sariju to će stvoriti problem.

On smatra da nezadovoljni igrači narušavaju duh tima i saopštio je Paratićiju da će se ovo sigurno odraziti na ekipu. Juventus mora da čeka januar da proda Mandžukića koji je odbio nekoliko ponuda, ali verovatno i Džana koji nema mesto u ekipi.

Mediji koji nisu naklonjeni Juventusu, poput "Korijere delo Sport" pišu da ovo nije Juventusov stil, da prljav veš kulja napolje, da se igrači javno bune i da su viši ešaloni kluba veoma zabrinuti zbog razvoja situacije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 05.09.2019
19:11

u sta se pretvori ovaj juve pa to je strašno

avatar
Zoran Krstin
Thursday, 05.09.2019
14:15

Sve pusta nagađanja. Ko zna dali je Sarri išta rekao Paraticiju a sigurno nije bilo nikakvog sukoba. Možda razmena mišljenja. Moraju ljudi da pričaju. Bit će dovoljno minuta za sve, posebno u Serie A. Recimo, čim se Chiellini povredio, odjednom više nema viška štopera. Sad i De Sciglio na boku. Možda Can i Mandžo zaigraju u drugem delu Lige prvaka na proleće. Ovo što pišu mediji neskloni Juventusu je samo podizanje prašine. Iako, iza dobrog konja diže se i prašina.

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 05.09.2019
11:32

Kao sto sam i predvideo, ovaj juventus je daleko slabiji od onog iz kardifa, igracki, organizaciono, trener daleko losiji, bez autoriteta. Mogu samo da nastave sanjati trofej lige sampiona, mada lopovi svakako ne zasluzuju nista vise od serije b

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 05.09.2019
11:10

..Paratići magu!

avatar
Milos Ilic_fb1
Thursday, 05.09.2019
09:12

Dozvolili su Paraticiju da preuzme uzde. A znalo se davno da sve konce vuce Marota.
Pogledajte kako je Marota "uredio" Inter, klub koji je bio u rasulu.
A Juventus koji je bio uređen počinje da oseća posledice njegovog odlaska.

avatar
Jean-Luc Picard
Thursday, 05.09.2019
09:06

Kako je u juveu emre, bolje nego u liverpulu? Hah deca nikad nece nauciti...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 05.09.2019
09:01

Marota vrati se hahah