Počela je predigra za El Klasiko - određen sudija meča, Madriđani besni!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 23.10.2018.
12:52
Izvor: Sportske.net

Utakmica još nije ni počela, a već se "igra" van terena.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Real Madrid se nalazi u veoma lošoj formi a u poboljšanju raspoloženja svakako nije pomogla vest o odabiru Hoze Sančeza Martineza za glavnog delegata nedeljnog El Klasika na Kam Nou.

"Kraljevski klub" nije oduševljen njime pošto je u poslednjem sudaru titana na Santijago Bernabeu pokazao crveni karton igraču domaćih Dani Karvahalu, Barselona je tu utakmicu dobila sa ubedljivih 3:0 u sred Madrida.

Ukupno je sudio 13 utakmica Madriđana, a pored Karvahala, Martinez je pokazao crveni i Mateu Kovačiću u utakmici sa Valensijom 2016. godine, dok sa druge strane Kataloncima do sada nije isključio nijednog igrača kada im je delio pravdu.

Treba napomenuti da je takođe sudio i jedan uspešan Klasiko za "Kraljeviće", reč je o prošlogodišnjoj revanš utakmici Superkupa Španije koju su Madriđani dobili rezultatom 2:0 golovima Asensija i Benzeme.

Svakako da u ovakvoj utakmici mnogo faktora može uticati na konačan rezultat, nisu retki slučajevi kada su sudije u El Klasiku bile glavne figure na terenu umesto igrača i svojim odlukama imali uticaj rezultat.

Da li mislite da će tako biti i ovog puta, da li Madriđani imaju razlog za negodovanje?

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Tuesday, 23.10.2018
13:37

Umesto nominacije za 'Zlatnu rukavicu' Karvahal dobio crveni karton, a sudija ne samo da nije suspendovan nego će da sudi i naredni El Klasiko, ccc...

avatar
Boixos_Nois
Tuesday, 23.10.2018
13:24

Ja razumijem da su u Madridu navikli na svakakve sudijske odluke u korist svog kluba ali mislim da bi bilo ipak previše čak i za Real da Karvahal nije dobio crveni karton kada je namjerno rukama odbranio gol. I on sam je krenuo odmah trčati prema svlačionici iako mu sudija nije bio ni pokazao crveni. Meni nikad neće biti jasni takvi igrači koji takvo nešto naprave na početku ili na sredini utakmice i ostave svoj tim sa igračem manje. Da je bilo na kraju kao Suarez protiv Gane na SPu 2010-e još bi razumio, ali ovo...

avatar
Tata Messi
Tuesday, 23.10.2018
13:23

Cuj nisu zadovoljni sto je Karvahal dobio crveni,pa lik rukom brani cist gol

avatar
_mladenq
Tuesday, 23.10.2018
12:56

-Kraljevski klub nije oduševljen njime pošto je u poslednjem sudaru titana na Santijago Bernabeu pokazao crveni karton igraču domaćih Dani Karvahalu- Pa u pravu ste, mislim da ovaj sudija nije upoznat sa konceptom 'golmana-igraca', koji je Karvahal primenio, i koji je u potpunosti legalan!

avatar
ISTINA BOLI
Tuesday, 23.10.2018
13:26

Doduse,puno je bolji sudija koju u prvom minutu el klasika nije svirao penal nad Ronaldom,jer po misljenju komentatora "to bi ubilo utakmicu",to su dobre sudije?

avatar
_mladenq
Wednesday, 24.10.2018
01:42

sta pricas ti?

avatar
ixyco96
Tuesday, 23.10.2018
14:27

hahaha (Y) trenirao je rukomet kada je bio mali,zajedno sa Ramosom 😂😂😂