Pobuna u Real Madridu!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 22.06.2015.
09:00
Izvor: Sportske.net

Pred nama je burno leto u kraljevskom klubu, varnice bi po vrućini mogle i požar da zapale.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Rafa Benitez još uvek nije svestan u šta se upustio.

Stigao je Španac na nezadovoljstvo pojedinih igrača, koji su otvoreno podržali Karla Anćelotija, čini se da je razdor sve dublji i izraženiji.

Problem je taj što su u pitanju i najveće zvezde tima, Kristijano Ronaldo i Serhio Ramos.

Defanzivac Reala se već uveliko povezuje sa Mančester Junajtedom, on je razočaran i činjenicom da je klub dozvolio da njegov ugovor uđe u poslednju godinu, bez prethodno razmotrenih opcija za produžetak saradnje.

Španac smatra da mu je na taj način poslata jasna poruka, a odlazak Karla Anćelotija je samo pojačao sumnje u viziju i plan Florentina Pereza.

Kristijano Ronaldo, sa druge strane, ima svojih briga - Perez je iskazao jasan stav i viziju u kojoj je centralna figura Garet Bejl, hijerarhija unutar ekipe bi mogla da se značajno promeni.

Benitez je upravo zbog toga i doveden, da 'sredi' ekipu, uvede red u svlačionicu, a napravi i bolne rezove koji će označiti rađanje novog Real Madrida.

Prva zvezda kluba se oseća izolovano, baš kao i njegovi prijatleji, dve klupske legende, Iker Kasiljas i pomenuti Serhio Ramos.

Iker i Serhio su u klubu 16 i 10 godina, Florentino Perez je spreman da potroši svoje legende i Kristijano, navode španski mediji, oseća strah.

Otuda bi vrlo lako mogao i da se pobuni, španski mediji dodaju da će zajedno sa Ramosom i eventualno Ikerom iskazati nezadovoljstvo i tražiti da razgovara sa čelnicima kluba kako bi se vazduh 'pročistio' u vrelini leta.

Od ishoda razgovora zavisiće svakako i rasplet prelaznog roka, ukoliko Ramos povuče nogu i ode u Junajted kako smo OVDE sugerisali, Ronaldo bi veoma lako mogao za njim.

Ne u Junajted, već svakako sa Bernabeu stadiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Pistolero
Thursday, 25.06.2015
14:24

Nema sanse da Ronaldo ode iz Reala

avatar
Misosesic
Tuesday, 23.06.2015
15:30

Ma nema sta odlazi Ronaldo,Ramos,Iker,Iljaramendi,Jese prodacemo pola ekipe sigurno.Varana Celziju ma 100%.Dajte ljudi tabloidi moraju da pisu i prodaju novine ovo necu da razmatram da je bar neki jak izvor ovo je zuta stampa ciste gluposti koliko su samo o Mesiju pricali ode ode pa nista pa Alvesu itd.

avatar
Monday, 22.06.2015
15:27

Kao prvo Ikeru je vreme da ode, u penziju naravno. Ramos je ludak sam po sebi

avatar
Данило Бурсаћ
Monday, 22.06.2015
14:23

ove tekstove samo citam, nasmijem se i lagano produzim, jer su ovo izmisljotine malo vece, da se puni stampa, svake godine isto, ide CR ide RAMOS ide IKER svi idu evo vec par sezona, 'oce li pitam se ikako, nesto dugo to traje, a pojam mir u svlacionici reala je nepoznanica, onako totalna, mislim da po novinarima izgleda da ni dan poslije osvajanja desime nije bilo sve kako treba i ni tad nije vladala harmonija i bla bla, al' bitno da se pise, da se cita, komentarise, prepire na komentarima i tako to, a koji izvori i sta ko to tvrdi da je tako, nigdje izvora, bar ne konkretnih, zato samo lagano do kraja prelaznog roka mogu samo nagadjati, a 90 posto tih nagadjanja zavrse kao provale, i čuj RAMOS i CR idu iz Reala, kao dobro juto eto mi necemo sad da igramo za klub koji je nama damo masu toga, a i mi smo klubu dali, imamo sve i eto sad mi se nesto kao ljutimo idemo mi negdje, svasta... ko me se dalo sve citati svaka cast! haha pozdrav :D

avatar
Monday, 22.06.2015
15:22

Ma glavno da si se ti raspisao i sve procitao

avatar
Monday, 22.06.2015
11:28

Ovaj Perez bi mogao napraviti ozbiljne probleme u Realu, tj. vece nego sto su bili.

avatar
StefaNN
Monday, 22.06.2015
11:16

Ne razumem Pereza, dosao je Anceloti, smirio igrace, uzeo ligu sampiona, imao dobar odnos sa svim igracima, imao par meceva gde Real nije imao srece i on ga otera iz kluba. Sad ovaj mora da ih dovede u red, a bice mu tesko bas zbog Ramosa, Ikera i Ronalda, tesko da moze Benitez sa takvim pritiskom da se nosi.

avatar
MSSZRMK
Monday, 22.06.2015
23:44

To je i bio problem sa Karlom, kada je trebao da se dere na njih on ih ljubio. nA o nerotiranju da ne pricamo.

avatar
S-I-M-K-E
Monday, 22.06.2015
10:32

E bogami Roni zeli da bude i dalje glavni,mora da se nabija statistika,tesko da ce Perez moci Bejla staviti u prvi plan.

avatar
I am back
Monday, 22.06.2015
16:17

iritira li tebe kad realovac sere po mesiju i barsi pitam ja tebe?

avatar
Stefan voli Real!
Wednesday, 24.06.2015
14:50

Naravno statistika se nabija zato je bolji od Messija!

avatar
Los Merengues
Monday, 22.06.2015
09:59

Mislim da mediji mnogo naduvavaju priče i da u ovome nema istine. Videćemo ipak najvažnije kraju leta.

avatar
Christian Bale
Monday, 22.06.2015
09:17

Ramos bi odlicno legao Manchester Unitedu. Pozz ekipa, inace sam novi ovo mi je prvi komentar.

avatar
realmadridSR4
Monday, 22.06.2015
09:07

Aaaaaaaaaa, ovaj perez cudo jedno aaaaaa unistava mi omiljeni klub aaaaaa...n.