Pobuna igrača u Premijer ligi!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 24.03.2020.
10:45
Izvor: Sportske.net

Veliki pritisak moćnih TV kompanija čini svoje.

EPA-EFE/JON SUPER
EPA-EFE/JON SUPER

Povezane vesti

Pandemija Korona virusa stopirala je čitav svet, a kolaps je napravila i u svetu fudbala.

Profesionalni fudbal u Engleskoj je suspendovan do 30. aprila, ali pojavile su se informacije da bi Premijer liga mogla biti nastavljena već 2. ili 3. maja.

Ipak, glas su podigli igrači širom Ostrva čiji su predstavnici jasno stavili do znanja da ne žele da stavljaju u rizik sebe i svoje bližnje utakmicama koje bi se igrale pred praznim tribinama.

UEFA je odložila EURO 2020 i biće dovoljno vremena da se trenutna sezone završi, tvrde fudbaleri.

Premijer liga je pod velikim pritiskom moćnih televizijskih kuća, navodno Skaj sport i BT sport žele da se šampionat nastavi što pre kako bi popunili skupo plaćene televizijske termine.

Slučaj Korone zabeležen je kod trenera Arsenala Mikela Artete, kasnije i fudbalera Čelsija Kaluma Hadsona-Odoija, dok je nekoliko fudbalera Lestera, Bornmauta i Evertona osetilo simptome ovog virusa.
Kazino baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 24.03.2020
15:35

Realno samo su pare u pitanju ali nema smisla. Pauza ce biti par meseci, onda je potrebna pred sezona, prijateljske utakmice ne mozes tek tako da pocnes da igras... I sta onda gotovo posle par nedelja? Pa opet pauza pa nova sezona? A prelazni rok, a ugovori? Previse je komplikovano i ne moze da se igra ovo, zao mi je Liverpul, vise srece drugi put.

avatar
Carina_11303
Tuesday, 24.03.2020
13:59

Kao sto je Mikel uradio. Pokupio se covek i otisao kuci. Odatle dao saopstenje da nije lud da igra fudbal u ovakvim uslovima i dovidjenja prijatno.

avatar
The KING (return)
Tuesday, 24.03.2020
11:59

Ma kako vreme odmice bice haos, ova sezona nema sanse da se zavrsi, prvo sto su igraci u strahu i rizik je da igraju iza zatvorenih vrata, a stav lekara kad bi igrali u ritmu svaka 3. dana narednim mesec dana da bi vecina fudbalera imala ozbiljne povrede, mislim da se ovo vise gora zbog Liverpula nego samih para, svedno ta lova ide klubovima iz PL, ovako Liverpul ostaje bez titule...