Po bod za 'Čekićare' i 'Građane'

Autor: Boban Filipović
subota 23.01.2016.
20:27
Izvor: Sportske.net

Ener Valensija dva puta dovodio Vest Hem u vođstvo na 'Bolejn Graundu', Kun Aguero ga dva puta anulirao. Bilićev tim ponovo dokazao da je 'tvrd orah' za favorite.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Poslednji meč subotnjeg programa 23. kola premijer lige između Vest Hema i Mančester Sitja završen je bez pobednika.

Bilićeva ekipa je povela već u prvom minutu igre preko Enera Valensije, ali vođstvo 'Čekićara' nije bilo dugo na snazi.

Već u 9. minutu Serhio Aguero je poravnao rezultat i to sa penala, koji je na d njim načinjen.

Mogao je Dimitri Paje u finišu prvog poluvremena da dovede Vest Hem u novo vođstvo udacrem iz slobodnjaka, ali je Džo Hart maesttralno intervenisao.

Na veliki odmor se otišlo ro rezultatu 1:1, početkom igre u nastvaku i jedni i drugi su imali dobre prilike za gol, nisu ih iskoristili Antonio i Delf, a posle 10-ak minuta igre u drugom poluvremenu Ener Valensija je postigao svoj drugi gol ćušnuvši loptu u levo ćoše Hartovog gola. Ekvadorac je iskoristio smšenost odbrane gostiju nakon jednog auta lala Rori Delap.

Ipak, desetak minuta pre kraja utakmice Serhio Aguero se našao na pravom mestu posle jednog solo prodora Ihenaća i rutinski poslao loptu iza Adrijanovih leđa za, ispostaviće se, konačnih 2:2.

U poslednjim trenucima meča Siti je imao dosta sreće kada je Kujate pogodio prečku, ukupno gledano Vest Hem je bio bliži pobedi i još jednom dokazao da je 'rak rana' za favorite ove sezone.

Aleksandar Korarov nije bio ni u protokolu za ovu utakmicu, Gael Kliši je igrao na poziciji levog beka u Pelegrinijevom timu.

Mančester Siti sada zaostaje za liderom Lesterom tri boda, i u slučaju da Arsenal sutra pobedi Čelsi u gradskom derbiju na 'Emiratima', biće treći na tabeli nakon 23. kola.

Vest Hem je na šestom mestu sa osam bodova manje od današnjeg rivala.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 23.01.2016
22:28

Kakav jadnik od trenera je Pelegrini, ama za skoro sve je on kriv. Kada sam vidio pocetnih 11, odmah sam sebi rekao kiks 250%.Jos pre nekoliko utakmica video je da treba sa dva napadaca u ovakvim utakmicama, Vest Hem je defanzivna ekipa, i on ubacuje jednog napadaca. Sagna igra pored Zabalete, a Navas pored Sterlinga... Jadni mi s ovim paranoikom

avatar
Thierry Henry 14
Saturday, 23.01.2016
21:45

Sjajno je igrao Vest Hem, siti nekako izvukao bod. Kakav je samo Paje igrac, kako mu je hart izvadio onu loptu iz slobodnjaka, i jos precka kujatea u zadnjoj minuti. Sitijeva odbrana bez kompanija katastrofa, otamendi danas ocajan.

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 24.01.2016
00:05

Pelegrini umesto da stavi Ihenaca sa Aguerom na vhu, on protiv cvrste ekipe kao sto je Hem stavi smao njega. I stavi Sagnu umesto Zabalete, a ovaj za napadat mnogo bolji... Jos kada je izbacio Silvu, i ubacio Fernanda na 2-2 sve mi je bilo jasno...

avatar
Кун
Saturday, 23.01.2016
21:38

Na 2:2 on izbacuje Silvu i ubacuje Fernanda...