Pljušte kritike prema Matiću! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 31.08.2019.
15:57
Izvor: Sportske.net

Nemanja Matić je danas igrao protiv Sautemptona, a našao se na udaru navijača.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Nemanja Matić je danas konačno dobio šansu u dresu tima Ole Gunara Solskjera, što nije oduševilo navijače.

Njegov ulazak na teren je razočarao navijače jer se desio u trenutku kada je na snazi bio rezultat od 1:1, a Mančester je jurio pobedu.

Prenaglašeno od strane navijača Junajteda, zar ne?

Evo njihovih tvitova, previše su kritični prema našem reprezentativcu, a bilo je i veoma ružnih komentara koje im nećemo oprostiti.
"Pogba danas nije bio tu, nije bilo Rašfordovo popodne, Mata nije više opcija za sstartera, a Matić i Lingard su bili izmene koje nisu koristile. Pereira i Mektominej previše prosečni" "Pogba, Matić, Jang, Mata i Pereira su bili užasni danas" "Užasan menadžment, loša taktika, nismo mogli da pobedimo desetoricu. Ulazak Matića i Lingarda nisu imali uticaj" "Nikada više ne želim da vidim Janga i Matića u Junajtedovom dresu i po mogućustvu ni Pogbu!" "Zašto je Matić i dalje živ, ozbiljno je pitanje"

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Sunday, 01.09.2019
13:49

Matic nije za ulazak sa klupe , u ovakvom Junajtedu on mora igrati od pocetka iako izgleda spor i ne zainteresovan itekako je koristan,mudar i jedini zna kako pobjediti i pored lose igre ,problem je stoti put kazem De gea (opet najveci krivac za primljeni gol) tri boda se dobije i kad je rezultat 1-0,igraci nista nisu losiji od recimo Liverpula koji sa Milnerom i Hendersonom osvoje ligu sampiona sto znaci da je sve do trenera.

avatar
biTan
Saturday, 31.08.2019
18:26

Maticu dodji u Zvezdu da igras Ligu Sampiona,ovamo ces da budes postovan,pusti te nabedjene engleze..

avatar
NecuZvaku
Saturday, 31.08.2019
18:13

Matic je preuzeo Pogbino mesto koji je trebao da igra ofanzivnije, tako da mi je nejasno komentarisanje navijaca koji od Matica ocekuju neki veci uticaj na ugru. Pol je trebao biti taj koji je sa ulaskom Matica trebao da povuce