Pljušte čestitke na Žiletov račun - 'Rekord' ga uporedio sa Mesijem!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.04.2017.
10:57
Izvor: Sportske.net

Takmičarski prvenac Andrije Živkovića u dresu lisabonske Benfike očekivano je izazvao pozitivne reakcije među navijačima šampiona Portugala. "Rekord" napravio poređenje sa Lionelom Mesijem.

Epa/Mario Cruz
Epa/Mario Cruz

Povezane vesti

Fudbaleri lisabonske Benfike obezbedili su u sredu plasman u finale portugalskog kupa, pošto su na domaćem terenu odigrali nerešeno sa Eštorilom (3:3) i odbranili prednost stečenu u prvoj utakmici (1:2).

Utakmica će biti upamćena po tome što je srpski internacionalac Andrija Živković zabeležio takmičarski prvenac u dresu lisabonskih "Orlova", ali i po načinu na koji je to učinio.

Bivši fudbaler Partizana povukao je loptu sa desnog krila, a onda levicom raspalio po njoj i poslao projektil u mrežu golmana Eštorila.

Bilo je očekivano da ovako lep pogodak izazove reakciju među navijačima Benfike koji su na "Tviteru" ostavili brdo pozitivnih komentara na račun Andrije Živkovića.

Neke od navijača Žile je podsetio na Nika Gaitana, za druge je delo mladog srpskog internacionalca "umetnost fudbala", dok je portugalski "Rekord" uporedio fudbalera Benfike sa Lionelom Mesijem.

"Predivan pogodak Živkovića", "Prvi Živkovićev gol u dresu Benfike... Čista umetnost", "Živkovićev gol me je podsetio na Nika Gaitana", "Naša igra mora da bude mnogo bolja u buduće, jedino vredno je Živkovićev gol", Živkovićev gol je pohvala fudbalu", "Plasman u finale i Živkovićeg gol jedino što se pamti" bili su samo neki od komentara navijača Befike.

Gol Andrije Živkovića mogli ste da vidite OVDE, a evo i komentara koje su Portugalci ostavljali na "Tviteru".

Dodajmo još i to da je jučerašnji Živkovićev gol bio stoti koji je Benfika postigla u tekućoj sezoni u svim takmičenjima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke