Pljačka veka, da li su opelješili Real krivicom Zinedina Zidana! A tek sledi Bejlov debi...

Autor: Vladimir Stojanović
subota 17.10.2020.
11:56
Izvor: Sportske.net

Madridska štampa nemilosrdna, da li ima istine u ovim procenama...

EPA/ANGEL DIAZ
EPA/ANGEL DIAZ

Povezane vesti

Zinedin Zidan gubi uporište u madridskim medijima, sada je na udaru pre svega zbog Džejmsa Rodrigeza. Naime, Kolumbijac igra odlično u PL, a interesantno da je najbolju sezonu za Real odigrao kada mu je Anćeloti bio trenere.

Danas "AS" piše da je u pitanju "Pljačka veka" i da je Everton praktično opelješio Real Madrid, uzeo im strašnog igrača za mali novac.

Da li Zidan nikada nije hteo da istrpi Džejmsa Rodrigeza pa ga je poslao u Bajern, ili jednostavno nije uspevao da mu nađe ulogu, tek neverovatno je da on nikada nije ponovio partije iz sezone u kojoj je posle strašnog Mundijala u Brazilu stigao u Real.

Ali, to nije sve, u Španiji smatraju da je Zidan pogrešio što je pustio Reguljona u Totenhem, da bi španski reprezentativac mnogo više značio od Marsela koji polako popušta pod teretom godina i da će se ispostaviti da je boljeg levog beka dao Murinju, jer je bolećiv prema Brazilcu.

Baner 13

"Neki igrači deluju mnogo bolje kad ih ne trenira Zidan i Bejl je igrao mnogo bolje za reprezentaciju, kao i Kovačić u Čelsiju nego kada su u Realu, konstatuje list.

"Najgore od svega će biti, ako Bejl zablista u Totenhemu to će značiti da je Zidan opljačkan, a da je Real mnogo izgubio zbog loših procena trenera", dodaje se na kraju.

Kao da nije osvojio titulu i trenutno ne vodi u Primeri, doduše sa utakmicom više od Barse i Sevilje koje su remizirale u međusobnom duelu pre pauze.

Baner 9

Real danas dočekuje Kadiz, pred start Lige šampiona, a onda i "El Klasiko", videćemo hoće li naš Luka Jović oko koga je bilo mnogo kontroverzi dobiti priliku u današnjem meču...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Monday, 19.10.2020
17:57

Zidan želi da postupi kao Del Boske pa i pod cijenu poraza. Neće da zlatnu generaciju tjera i stavlja na klupu.

avatar
Provokator
Saturday, 17.10.2020
18:43

Kod Zidana mozete igrati samo u dva slucaja. Ogromna ste legenda kluba kao Marcelo npr ili imate Francuskih korena, bivsa kolonija, govorno podrucje i slicno. Ako postoji izuzetak, on postoji u nedostatku resenja.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 17.10.2020
15:15

Gluposti , da je ostao , jos ne bi odigrao ni minutu

avatar
BlueBoy84
Saturday, 17.10.2020
14:41

E maldini maldini

avatar
Badr Hari
Saturday, 17.10.2020
12:31

Možda neki igrači, poput Rodrigeza i Bejla, igraju bolje kada ih ne trenira Zidan, al' zato neki drugi i mnogo važniji igrači, poput Lahoza, Manzana, Fernandeza, Munuere, Bengoetxee, Čakira, Kassaija, Rocchija, Kujpersa, Olivera, Klatenburga itd., igraju daleko bolje kada ih trenira Zidan. Ovih drugih ne samo da je neporedivo više nego i prave neporedivo veću razliku na terenu. :D

avatar
Stevan Mikša
Saturday, 17.10.2020
12:16

Reguljon je prakticno poslat na kaljenje. Sa Bejlom je bilo problema koje nisu samo sportske prirode. A za Hamesa mi nikad nije bilo jasno.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 17.10.2020
12:13

Lako je u tim malim klubovima iz liverpula i londona igrati bolje jer je manji pritisak i ocekivanja su manja. U realu moras biti na maximumu da bi uspeo, pa nije to barselona pa da mozes da se setkas po terenu i primas najvecu platu u istoriji i time finansijski razaras klub