"Plavci" spremili iznenađenje za novog trenera

Autor: Nikola Miloradović
sreda 25.07.2018.
16:39
Izvor: Sportske.net

Uprava čini sve da novi trener bude srećan.

EPA/CESARE ABBATE
EPA/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Mauricio Sari je nedavno preuzeo Čelsi, nasledio je Antonija Kontea, saga oko njegovog postavljanja na mesto šefa struke "Plavaca" trajala je više od mesec dana.

Na kraju je sve završeno srećnim krajem, Sari je imenovan za novog trenera Čelsija, a sa njim je na "Bridž" stigao i vezista Žoržinjo, takođe iz Napolija.

Poznato je da je iskusni Italijan strastven pušač, prema nekim podacima, u toku jednog dana popuši četiri do pet kutija cigara.

Neretko je u Italiji znao da zapali i tokom utakmice pokraj aut linije, ali mu to u Engleskoj neće biti dozvoljeno.

Pušenje je na stadionima u Engleskoj strogo zabranjeno, ali je Čelsi uspeo da nađe način kako da udovolji novom treneru.

Naime, oni će na "Stamford Bridžu" napraviti posebno prostoriju u kojoj će Sari slobodno moći da zapali cigaretu pre ili posle utakmice, u nekim stresnim situacijama možda i na poluvremenu.

Ipak, na drugim stadionima će teško imati takvu privilegiju, ali je ovo dokaz da Čelsi radi sve u svojoj moći da Sariju što više olakšao posao i pruži mu uslove na neometan i kvalitetan rad.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Devil born 1878
Thursday, 26.07.2018
03:11

Kako da ne, 4 ili 5 kutija dvevno

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 25.07.2018
18:31

A gde je naslov kako je Sari i dalje isti ? Joj majko... :D

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 25.07.2018
17:00

Sve mi se svidja kod njega jedino to mi se ne svidja sto zeli matorce u spicu kao sto su Iguain i Kavani. Ostalo mu je za sada sve na mestu.

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 25.07.2018
19:10

Zadrzati Moratu i Batshuayia kako znamo.Morata je klasa koja mora dobiti jos jednu sezonu da se pokaze jer prosle godine nije ni mogao jer se utopio u sivilo kao vecina igraca.Batshuayi isto je odlicno igrao u Dortmundu i stavio je do znanja svima da je odlican napadac.Moramo ih tebra zadrzati jer prvenstveno je prednost sto su mladi i mogu dugo nositi napad Celzija sto Higuain ,Kavani , Giroud i slicnih godina ne mogu .

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 25.07.2018
21:48

Ma Ziru je odlican za 3. spica.

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 25.07.2018
16:51

Neka pusi narod nas ... :)