"Plavci" ne daju četvrto mesto!

Autor: Nikola Miloradović
subota 04.07.2020.
22:53
Izvor: Sportske.net

Nova pobeda za pulene Frenka Lamparda.

EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Pool
EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Pool

Povezane vesti

Fudbaleri Čelsija slavili su na "Stamford Bridžu" protiv Votforda u 33. kolu Premijer lige, susret je okončan rezultatom 3:0 (2:0).

Od starta su "Plavci" napadali, Žiru je zagrejao dlanove Fosteru u 19. minutu, da bi 10ak minuta kasnije Francuz uspeo da se upiše i u listu strelaca.

Dobio je pas od Barklija u kaznenom prostoru rivala, odlično se snašao pred golom Votforda i preciznim udarcem matirao Fostera za 1:0.

U samom finišu prvog poluvremena nesmotren prekršaj u svom kaznenom prostoru pravi Kapu, srušio je Pulišića, sudija je pokazao na kreč.

Odgovornost je preuzeo Vilijan, Brazilac je bio siguran, 2:0 za "Plavce".

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi Čelsi nakon 15ak minuta igre u nastavku imao novu dobru priliku, Žiru je tukao iz dobre pozicije, ali je Foster još jednom bio sjajan.

U 68. minutu Vilijan sjajno šutira, ali ponovo Foster sjajan, ostalo je 2:0.

baner

Domaćinu preti Deni Velbek u 81. minutu, ali je Kepa odlično odreagovao, da bi potom Pulišić pao u kaznenom prostoru "Stršljenova", gledao se snimak, ali je procenjeno da nema materijala za najstrožu kaznu.

Nova sjajna šansa za goste u 90. minutu, prodor Velbeka, ubacio je bivši napadač Junajteda i Arsenala loptu pred gol "Plavaca", ali je odbrana domaće ekipe uspela da omete Hjuza i spreči ga da sa par metara zatrese mrežu.

A onda, drugi minut nadoknade, tačku na ovaj susret stavlja Ros Barkli, prihvatio je pas Sezara Aspilikuete u kaznenom prostoru rivala i zakucao loptu u mrežu Votforda za 3:0.

Bio je to i konačan rezultata, Lampardovi puleni se vraćaju na četvrto mesto, sa dva boda više od Junajteda, Votford će se do kraja grčevito boriti za opstanak.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Medox
Saturday, 04.07.2020
22:59

Sve mi se cini da ce United i Celsi u ligu sampiona, Lester ce vec pasti sledece kolo protiv Arsenala..

avatar
Carina_11303
Sunday, 05.07.2020
06:22

Ja se nadam da ce Arsenal jednom uciniti Celsiju i pobediti Celsijevgo rivala. A uz to, Lester ima i Totenhem i Junajted i Sefild do kraja.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 04.07.2020
22:55

Volim kad se ovako plastika ponada, misle da su nesto bitno a onda PLJAS, isamara ih palas

avatar
Nole
Sunday, 05.07.2020
01:26

Bas si zanimljiv, ne znam samo jel si to sam smislio jer mi se cini da nemas kapacitet za to. Nadacemo se najboljem za Celzi dok smo zivi jer smo pravi navijaci, vi nas ne zanimate.

avatar
Carina_11303
Sunday, 05.07.2020
06:23

Tvoje je svakako da se nadas. Bilo bi te sramota verovatno da sa trenerom koji je debitant u premijer ligi i koji za stopere ima Zumu, Ridigera, Kristensena i Tomorija Celsi bude ispred junajteda koji je samo na Van Bisaku i Megvajera dao 150 miliona evra.