"Plavci" mogu da odahnu, on ne ide nigde!

Autor: Nikola Miloradović
petak 09.03.2018.
18:43
Izvor: Sportske.net

Jedan od ključnih igrača Čelsija rešio je da ostane u klubu.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, vezista Čelsija N'Golo Kante nema nameru da promeni sredinu narednog leta.

Francuz je na "Stamford Bridž" stigao leta 2016. godine, nakon debi sezone u PL, u kojoj je sa Lesterom oduševio svet i osvojio trofej u elitnom engleskom rangu.

"Plavci" su ga otkupili, može se slobodno reći za sići (oko 36 miliona evra) i već u prvoj sezoni im je pomogao da se domognu titule u Engleskoj.

Čelsi ove sezone ipak nije na nivou iz prethodne, doveli su u pitanje i plasman u Ligu šampiona, pa su se pojavile priče da bi Kante mogao da promeni sredinu, tačnije da bi Kante mogao da se preseli u PSŽ.

Parižani navodno u Francuzu vide kariku koja im nedostaje da osvoje Ligu šampiona, u više navrata je po francuskom medijima pisano da će Kante biti prioritet "Svetaca" narednog leta, ali kako prenose engleski mediji, francuski reprezentativac želi da ostane u Lonodnu i pomogne Čelsiju da se domogne što većeg broja trofeja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 09.03.2018
20:06

Svi igraci Celzija da se ugledaju na Azpilicuetu i Kantea pravi borci lavovi plavi.Igraci koji svaki mec igraju kao spartanci i daju 120 posto svojih mogucnosti i ne kukaju i ne zele da napustaju ekipu kada joj ne ide .Pravi igraci trebaju biti uz klub i u dobrim i u losim momentima a ne samo da se slikaju sa trofejima a kada kriza dodje da gledaju da sto prije pobjegnu.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 10.03.2018
08:04

Tako, ne znam odakle ova vest niko nije ni pomislio da on moze da ode. Odahnucemo kad Azar potpise novi ugovor. Kurtoa mi nije toliko bitan.

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 10.03.2018
15:22

Azar isto obavezno da ostane jer je najbolji igrac u timu od kojeg najvise mozda zavisi Celzijeva igra i forma . Sto se tice Kurtoe jeste jedan od najboljih svjetskih golmana ali ako ga stvarno bude tesko zadrzati i ako napusti Celzi nije problem za njega naci zamjenu kao npr za Kantea ili Azara.Oblak,Alisson,Perin sva tri su vrhunska golmana ne zna se koji je bolji za Kurtou je lahko naci zamjenu jer stvarno trziste golamana vrhunskih je veliko.