"Plavci" još jači, vratio se neumorni Francuz!

Autor: Stefan Matić
sreda 06.11.2019.
16:16
Izvor: Sportske.net

Lampard ponovo može da računa na ponajboljeg igrača.

EPA-EFE/Gerry Penny
EPA-EFE/Gerry Penny

Povezane vesti

Čelsi je sinoć odigrao utakmicu za pamćenje.

Meč sa "kopljanicima" se završio 4:4, na "Stamford Bridžu" smo prisustovali predivnim golovima, ali i nekim krajnje kontroverznim donešenim odlukama od strane glavnog sudije meča.

"Plavci" će po ipak po dobrom pamtiti meč, uspeli su da nadoknade deficit od dva gola i osvoje bod što ih ostavlja na deobi prvog mesta sa sedam osvojenih bodova, slede im utakmice sa Lilom i Valensijom. Ono što dodatno raduje Lamparda jeste povratak N'Golo Kantea.

Francuz je sinoć bio u protokolu, ali nije ulazio na teren očekuje se da vezni igrač odigra koji minut  protiv Kristal Palasa u okviru Premijer lige.

Kante

Francuz je propustio već jedanaest utakmica ove sezone, njegovo iskustvo će samo doneti dobro u narednim utakmica ovo mladom timu Čelsija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 06.11.2019
20:52

Koliko su dobro igrali Jorginho i Kovacic kad se nije osetilo odsustvo najboljeg igraca na toj poziciji na svetu. Plus mnogo nam fali Ridiger najbolji stoper plus Lotus Cik i Emerson to su sve starteri.

avatar
Стерлинг Арчер
Friday, 08.11.2019
17:57

Obožavam Loftusa, ali uz ovakvu igru Maunta neće mu biti lako da se vrati u prvih 11. Ne pamtim kad je Čelzi imao ovako zdravu konkurenciju za pozicije

avatar
Стерлинг Арчер
Saturday, 09.11.2019
21:56

Slažem se, ali će mu trebati vremena da se vrati u tu formu iz prošle sezone, nezgodna je ovo povreda bila. I to na prijateljskoj u sred sezone...

avatar
NikkiCFC
Saturday, 09.11.2019
00:51

Meni je ipak Ruben od prosle sezone ipak bolji od Maunta. Maunt je dobro poceo ali dosta je slabiji poslednje 5,6 utakmice.