PL - Zenit se vratio na pobednički kolosek, šok za 'Lokose'

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.09.2017.
21:53
Izvor: Sportske.net

Deseto kolo ruske Premijer lige kompletirano je duelima u Moskvi i Sankt Peterburgu. Zenit se vratio na pobednički kolosek, Lokomotivu šokirao Amkar.

Epa/Georgi Licovski
Epa/Georgi Licovski

Povezane vesti

Fudbaleri Zenita ugostili su u okviru 10. kola ruske Premijer lige ekipu Ufe i upisali sedmu pobedu u prvenstvu.

Ekipa našeg Branislava Ivanovića slavila je rezultatom 3:0 (2:0) pa je posle dva vezana remija ponovo uskočila na pobednički kolosek.

Vodeći pogodak za Zenit postigao je Sebastijan Driusi već u osmom minutu, a na prednost domaćih duplirao je Italijan Domeniko Krišito sa bele tačke u 22. minutu prvog dela.

Konačan rezultat meča postavljen je 13 minuta pre kraja nakon akcije po desnoj strani, karambola u šesnaestercu i spretne reakcije Aleksandra Kokorina.

Branislav Ivanović proveo je na terenu svih 90 minuta.

Zenit se posle deset odigranih utakmica nalazi na čelu tabele ruske Premijer lige sa 24 osvojena boda, tri više od drugoplasiranog Krasnodara.



Lokomotiva iz Moskve je propustila priliku da zadrži korak za vodećim Zenitom pošto je na domaćem terenu poražena od Amkara iz Perma.

"Lokosi" su poraženi rezultatom 1:0 (1:0) a jedini gol na meču postigao je Mihail Gaščenkov fenomenalnim udarcem u 45. sekundi utakmice!

Aleksandar Miljović proveo je svih 90 minuta na terenu u pobedi Amkara, baš kao i Nemanja Pejčinović koji je "požuteo" u 40. minutu meča.



Lokomotiva je izgubila drugo mesto na tabeli u sled ovog poraza i sada zaostaje bod za Krasnodarom koji diše za vratom prvoplasiranom Zenitu.
 
Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke