PL - "Vukovi" ne veruju VAR-u, Auba dobio "Svrake"!

Autor: Stefan Matić
nedelja 11.08.2019.
16:55
Izvor: Sportske.net

Odigrane su dve utakmice u popodnevnom nedeljnom terminu Premijer lige.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Na dva susreta viđen tek jedan gol. Rodžers kreće u novu sezonu sa osvojenim bodom protiv Vulverhemptona, Obamejang proslavio pedesetu utakmicu u Premijer ligi sa pobedničkim golom na "Sent Džejms parku".

U prvom poluvremenu utakmice na "King Pauer" stadionu smo videli tek po jednu priliku na obe strane. Za "lisice" je pokušao Ndidi dok je šut Bolija izblokiran od strane Lesterovih defanzivaca.

Drugo poluvreme kreće odličnom inicijativom gostiju, Himenez je imao odličnu šansu, ali je Šmajhel odlično reagovao. U 51. minutu "Vukovi" postižu gol posle kornera, Dendonker postiže gol ali slavlje gostiju prekida konsultacija VAR-a i glavnog sudije nakon pregleda poništava gol, ostaje 0:0.

Imali su i domaćini prilike pri kraju preko Vardija i Barnsa, na drugoj strani Himenez promašuje još jednu odličnu priliku, tako da smo ostali uskraćeni golova u Lesteru.

Njukasl je dobro otvorio meč protiv Arsenala, novopridošlica iz Hofenhajma Žoelinton je imao dobru priliku, ubrzo posle njega Šelvi pogađa stativu gostiju.

Do kraja prvog poluvremena smo videli prilike Miktarijana i Obamejanga, ali se na pauzu otišlo sa 0:0.

U 58. minutu Obamejang kruniše svoju pedesetu utakmicu u Premijer ligi golom. Sjajno je po desnoj strani prošao Mejtlan-Najls, Gabonac je odlično reagovao.

Ovo je ujedno bilo i jedina veća prilika u drugom poluvremenu, tako da Emeri beleži pobedu na gostovanju u Njukaslu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Arsenal Gunners(sta nam uradiste sportske:D)
Sunday, 11.08.2019
17:47

Lakazet je najbitniji igrac u Arsenalu, kad on bude spreman bice to u napadu bolje..Luiz nam treba sto prije, ne samo zato sto je odbrana nesigurna, treba nam zbog karaktera njegovog, previse smo mlaki u odbrani..Ne mogu da vjerujem da nismo doveli kvalitetnog veznog igraca, nekako osjecam da je Sebaljos doveden "da klupa ojaca". On ono sto igra u Realu i reprezentaciji u PL ne moze da igra u prvoj sezoni, mislim na poziciju njegovu..Vilok nije bio los, Dzaka standardno, mozga nema, prespor. Nadam se da nece igrati ispred Toreire.. Sve u svemu, kad svi budu fit, ne ocekujem nikoga iz danasnje odbrane u startnih 11, a iskreno se nadam da ce i vezni red drugacije izgledati..

avatar
Непобедиви
Sunday, 11.08.2019
17:03

Utakmica bas onakva kakvu sam ocekivao. Nespremni igraci plus lose vreme. Najbitnija je pobeda. Idemo dalje. COYG

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 11.08.2019
17:00

Kakve dve smaracke utakmice, srecom tu je junajted da izvuce dan kad bude nakantao plastikanere

avatar
vojin denic
Sunday, 11.08.2019
17:31

Kakav si ti saljivdzija

avatar
vojin denic
Monday, 12.08.2019
12:46

Dete vreme ce pokazati.

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 11.08.2019
18:57

Decak nakantavo ih trenutno 3 0 taj mec deset puta bolji od ove dve smaracine sto su bile tako da pssssssst

avatar
jack wilshere
Sunday, 11.08.2019
16:59

Najbitnije je da su osvojeni bodovi. Ovako okrnjen sastav, doslovno se jos okuplja ekipa, nije uopste bilo toliko lose. Vilok ce biti top igrac. Sve u svemu, dobar pocetak, mora se ovo ovjeriti sledeći vikend protiv Barnlija.

avatar
Igors Stepanovs
Sunday, 11.08.2019
16:58

Teska utakmica,na misice dobijeno.Treba da se uigraju novajlije a Miktarjan da nadje novi klub ako ne sad,onda u januaru.

avatar
_mladen_
Sunday, 11.08.2019
16:57

Njukasl je zreo za ispadanje, ako ostanu u ligi to ce biti cudo. Arsenal solidan, ali previse rupa u odbrani je bilo, koje Njukasl nije umeo da iskoristi.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Monday, 12.08.2019
06:58

A treba imati u vidu sastav Arsenala . Vise je za neku kup utakmicu ,klupa 3 puta jaca i jos oni koji nisu ni dosli na mec. Jedva cekam duel sa Liverpulom ,to ce biti ludnica.

avatar
_mladen_
Monday, 12.08.2019
22:05

Ma Arsenal moze napoad da pojaca, odbrana opet nece biti nista bolja videces i sam.