PL: "Vukovi" do boda protiv "Svraka" u petom minutu nadoknade!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 11.02.2019.
22:58
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vulverhempton Vonderersa dočekali su Njukasl na svom stadionu na zatvaranju 26. runde PL.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

U okviru poslednjeg susreta 26. kola Premijer lige, zahuktali Vulverhempton je dočekao Njukasl, malo je nedostajalo da gosti odnesu ceo plen, ali je na kraju ipak došlo do podele bodova, 1:1 (0:0) na "Molinuu".

U 17. minutu sumnjiva situacija pred golom "Svraka", Raul Himenez pada u kaznenom prostoru gostiju, ali se sudija Skot nije oglasio.

Nekih 20ak minuta kasnije, dobra šansa za domaćina, Himenez šutira nakon lepog solo prodora, ali Dubravka uspeva da zaustavi pokušaj meksičkog napadača.

U 42. minutu je Dubravki pripretio i Džoni Kastro, ali je i udarac španskog fudbalera golman Njukasla uspeo da ukroti.

Malo je nedostajalo da "Vukovi" dožive pravi šok u poslednjem minut prvog dela, kada je Rondon bio u idealnoj prilici za postizanje gola, ali je šutirao neprecizno, ostalo je 0:0.

Na startu nastavka gostima preti Met Doerti, ali tuče glavom preko gola.

A onda, 56. minut, Šer ubacuje loptu u kazneni prostor Vulverhemptona, na pravom mestu bio je Hejden, koji trese mrežu iza Ruija Patrisija za 0:1 u korist Njukasla.

Usledila su dva dobra pokušaja "Vukova" da odmah poravnaju, ali je sjajni Dubravka zaustavio pokušaje Dioga Žote i Leandera Dendonkera.

Himenez je u 82. minutu imao dobru šansu da glavom poravna rezultat, ali je tukao desno od gola koji je večeras odlično čuvao Martin Dubravka.

A onda, peti minut zaostavnog vremena, Traore ubacuje loptu pred go Njukasla, loše je to uradio, lopta je imala veliki luk, ali Dubravka se ovoga puta nije snašao, Vili Boli je bio najviši u skoku, te je matirao golmana "Svraka" za konačnih 1:1.

Ekipa Nuna Espirita Santa je tako propustila da veže i četvrti trijumf u Premijer ligi, što bi bilo prvi put da urade tako nešto još od 1972. godine, ali će svakako biti zadovoljniji bodom od protivnika.

Vulvsi na sigurnom sedmom mestu sa 39 bodova, dok je Njukasl 16. sa 25 bodova, jednim više od Sautemptona, koji je prvi ispod crte.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke