PL: Vest Hem u seriji, Arnautović namučio bivši klub

Autor: Nikola Miloradović
subota 16.12.2017.
18:54
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vest Hema i treći put zaredom nisu doživeli poraz u Premijer ligi.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Izabranici Dejvida Mojesa slavili su na gostovanju Stouku u okviru 17. kola Premijer lige, na kraju je bilo 0:2 (0:1) za goste iz prestonice.

Igrao se 19. minut kada je Piters u svom kaznenom prostoru srušio Lancinija, kapiten Nobl je preuzeo odgovornost i pogodio sa kreča za prednost "Čekićara" od 0:1.

Nekih 20ak minuta kasnije, dobra šansa za Arnautovića, ali mu je Džek Batland odlično zaustavi udarac iz izgledne pozicije.

Do kraja prvog dela igre srpski fudbaler sa austrijskim pasošem šutira dobro sa ivice šesnaesterca, ali prebacuje gol Stouka, za koji je nastupao do minulog leta.

U nastavku je opao tempo, a onda se u novoj prilici našao Marko Arnautović, ovoga puta bio je najbliži golu, pogodio je prečku!

Samo šest minuta kasnije, Vest Hem dolazi do novog gola, Arnautović konačno uspeva da zatrese mrežu bivšeg kluba. Lancini mu šalje sjajan pas, on uspeva da izbegne ofsajd zamku i iz izgledne pozicije šalje loptu u dalji ugao "Grnčara".

Konačan rezultat je postavio Sako u 86. minutu, na novu asistenciju Manuela Lancinija.

Vest Hem je tako treći put zaredom neporažen, dobili su Čelsi, potom remizirali sa Arsenalom, da bi danas nadigrali Stouk u gostima, pa se četa Dejvida Mojesa sada nalazi na 15. mestu sa 17 bodova.

Stouk su poslali na poziciju 17, ekipa Marka Hjuza ima bod manje od "Čekićara".

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 17.12.2017
16:25

Dejvid Mojes gospodo pljuvaci i fudbalske neznalice!

avatar
FanEngleskogfudbala
Saturday, 16.12.2017
23:48

Priznajem,pogresio sam.Nisam verovao u Mojesa,ali on je potpuno preporodio katastrofalnu odbranu West Hema.Svaka mu cast,i napad sada izgleda mnogo bolje!Videcemo hoce li nastaviti u ovom ritmu.