PL - U Sterlinga je ušao Mesijev duh, Lukin Palas konačno pobedio!

Autor: Ivan Cvetković
subota 01.12.2018.
17:54
Izvor: Sportske.net

Termin od 16 sati bio je rezervistan za pet vrlo efikasnih utakmica u engleskom šampionatu.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Mančester siti je nastavio uspešan niz u engleskom šampionatu pobedom nad Bornmautom od 3:1. Domaćin je poveo u 16. minutu golom Bernarda Silve, ali se na odmor otišlo nerešenim rezultatom pošto je Kalum Vilson uspeo da izjednači rezultat u 44. minutu.

"Trešnjice" su na ovom meču bile veoma čvrst rival, ali pobedu "Građana" najavio je Rahim Sterling koji prvo nije imao sreće u jednom fantastičnom solo-prodoru, ali se onda ispravio golom u 57. minutu. Trijumf ekipe Pepa Gvardiole overio je Ilkaj Gundogan u 80. minutu meča.

U Londonu, Kristal Palas je trijumfovao protiv Barnlija rezultatom 2:0. Poveli su "Orlovi" u 16. minutu golom Džejmsa Mekartura, da bi Andros Tauzend obezbedio sva tri boda domaćoj ekipi koju je kao kapiten predvodio srpski internacionalac Luka Milivojević. Palas je tako prekinuo niz od osam utakmica bez pobede u svim takmičenjima.

Vest Hem je osvojio sva tri boda na gostovanju u Njukaslu, na Sent Džejms Parku bilo je 3:0 za "Čekićare". Apsolutni igrač utakmice bio je Čičarito koji je svojim golovima u 11. i 64. minutu doveo svoj tim do nova tri boda u Premijer ligi. Felipe Anderson je zapečatio sudbinu "Svraka" golom u trećem minutu nadoknade vremena.

Lester je istim rezultatom na svom terenu savladao Votford sa 2:0. Sve je bilo rešeno već u prvom poluvremenu, prvo je Džejmi Vardi sa penala doveo svoj tim u vođstvo, da bi u 23. minutu Džejms Medison postavio konačan rezultat. "Stršljenovi" su na kraju ostali sa igračem manje pošto je Kapue dobio direktan crveni karton u 90. minutu susreta.

Brajton je osvojio važna tri boda u Hadersfildu koji su pobedili 2:1. Domaćin je poveo već u prvom minutu igre preko Matijasa Jorgensena, ali sve je "zakuvalo" isključenje Munija u 32. minutu. U poslednjim trenucima prvog dela igre, Šejn Dafi donosi poravnanje rezultata, da bi totalni preokret usledio nakon pogotka Florijana Andonea u 69. minutu meča.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 02.12.2018
00:55

Da da, prva ekipa koja ce uspeti odbraniti PL titulu. Voleo bi da bude Liverpul ali vec je odavno jasno da se sa Hendom titula ne moze uzeti. Sta se tice LS sad se vec vidi da ce ovo biti jos jedna sezona za zaborav za Siti

avatar
Red blood
Saturday, 01.12.2018
21:57

Suvise lako dobijaju..nema ni neizvesnosti.Niko nece moci pratiti ovaj tempo..

avatar
MIlan Simic
Saturday, 01.12.2018
19:21

Prijatno sam iznenadjen sto Sterling nije pao u kaznenom, kad mu je igrac Bormua prislonio ruku...sto se uopsteno Sitija tice pitanje je formalnosti kada ce overiti titulu...prejak roster,imaju igru,trenera...

avatar
äxwell
Saturday, 01.12.2018
19:10

Mogu im vec dati pehar jer nece ih niko zaustaviti..Jedino ako im neko uzme bod na svom terenu posle teske utakmice u LS do kraja sezone, mada i to je upitno. Jednostavno, ne moguce je pratiti ovaj ritam.

avatar
_mladen_
Saturday, 01.12.2018
21:42

Jbg za ovakav ritam treba dobar roster, nema to niko osim njih. Njima su dva igraca povredjena ali nema promene u kvalitetu, kad su tu odlicne izmene.