PL - "Trešnjice" odnele čitav plen iz Sautemptona!

Autor: Ivan Cvetković
petak 20.09.2019.
22:54
Izvor: Sportske.net

Presudila bolja igra gostiju u prvom poluvremenu.

Beta/Adam Davy/PA via AP
Beta/Adam Davy/PA via AP

Povezane vesti

Ekipa Bornmuta uspela je da osvoji tri boda u Sautemptonu gde je porazila domaću ekipu sa 3:1 u šestom kolu engleske Premijer lige.
 
Iznenadile su "trešnjice" domaću ekipu konkretnijom igrom u prvom poluvremenu kada su i stekle, ispostaviće se na kraju, nedostižnu prednost.


Do poluvremena gosti su uspeli da udvostruče prednost preko Harija Vilsona koji je u 35. minutu krunisao odličnu akciju po levoj strani.

Pokušavali su "sveci" na sve načine da izbegnu poraz na domaćem terenu, Džordan Vard-Prouz je smanjio prednost rivala u 52. minutu sa penala, ali više od toga izabranici Ralfa Hazenhatla nisu mogli.

Konačnih 3:1 postavio je Kalum Vilson u petom minutu nadoknade vremena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Demon
Friday, 20.09.2019
23:00

Odlican igrac Hari Vilson, dovoljno govori sto je Frejzera prikuco za klupu, ne znam zasto on nije ostavljen ,kako je veca vrednost Sacirija od njega al ajde.

avatar
Wizard08
Saturday, 21.09.2019
10:36

Nebih se bas slozio,sad jeste ali prosle utakmice veoma malo ucestvuje u igri i organizaciji,lak na kartonu slab u defanzivi odnosno presingu.sjajan sut i osecaj za prostor cak i pas ali mora malo da poradi na taktickom plani.mada jos je mlad naucice