PL - "Tobdžije" pucale u drugom poluvremenu, svašta na Ostrvu nije ofsajd!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 23.09.2018.
18:53
Izvor: Sportske.net

Nema sumnje da će se podići velika "bura" nakon gola Obamejana.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Fudbaleri Arsenala zabeležili su pobedu u šestom kolu Premijer lige Engleske pošto su na svom terenu savladali Everton sa 2:0.

Londonski tim je krenuo sa željom da pobedi i to se videlo kroz njihov pristup igri, odnosno velikom posedu lopte tokom najvećeg dela meča, ali Everton je bio taj koji je bio opasniji u prvom delu meča.

Zapretili su domaćini preko Monreala u 12. minutu kada je sjajno intervenisao Pikford, ali je nakon toga usledio period u kojem su "Karamele" imale opasnije prilike.

Dinje je odlično šutirao iz slobodnog udarca kada je Čeh skinuo loptu, a zapretili su i Volktor i Ričarlison koji je umalo mogao da donese izjednačenje u poslednjim trenucima prvog dela igre.

U 56. minutu usledila je kazna za sve promašaje Evertona pošto je Aleksandar Lakazet plasirao loptu u desnu stranu i zatresao mrežu domaćih.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gooner1985
Monday, 24.09.2018
09:29

Ofsajd čist kao suza, kao i penal koji nismo dobili. U prvom poluvremenu, veoma loša igra, Xhaka nije znao da se sastavi. Na drugoj strani, Čech motm, ne pamtim ovakvu partiju, uz dodatak lošoj formi koju je imao. Ramsey nije odradio svoj posao na terenu, ako nastavi ovako da igra onda i ne treba da mu produže ugovor.

avatar
Di Stéfano
Sunday, 23.09.2018
21:47

Bio je ofsajd posteno ali nisu im sudili penal kad je bila ocigledna ruka,tako da je opet fer. Sudjenje je generalno katastrofalno u PL i konacno da se nesto sudi a da nije na Arsenalovu stetu,posto cesto umeju da ih ostete

avatar
stevan_vasic90
Sunday, 23.09.2018
19:44

Sto sad nema 100 komentara o tome kako Arsenal guraju sudije, kao sto bi to bio slucaj da sudija napravi ovakvu gresku u korist Reala, Barcelone, Juventusa ili Bayerna? 🙄

avatar
Ogist Kont
Sunday, 23.09.2018
20:19

Zato što bi i da gol nije priznat rezultat bio 1:0, što znači da bi Arsenal odneo isti broj bodova. Ne moram da pominjem da Arsenalu na ovoj utakmici nije sviran penal.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Monday, 24.09.2018
11:43

E a voja mi kaze da ja to iz licnog iskustva, jel to znaci da sam genijalan? :DDD Steta sto ne mozete da se dogovorite kad mi pisete pa to ovako smesno ispadne. I nisam stavio Celsi i Real u isti kos po trofejima nego po paznji koju dobijaju, sto se lako mozes uveriti posmatranjem njihovih vesti, steta sto ni to nisi skontao izgleda da nisi jedan od tih genijalnih :DDD

avatar
NikkiCFC
Sunday, 23.09.2018
20:51

Zato sto je ovo nebitan gol, svakako bi pobedili obicnu utakmicu dok su Barsa, Real osvojili najvazniji trofej u evropi zbog sudija vise puta. Juve do uvodjenja VAR-a je imao dosta pomoci iz kola u kola godinama u italiji. Ne znam ko prica sta za Bajern, oni bi nemacko prvenstvo osvojili da svaki mec igraju sa 10 igraca a u LS su zestoko osteceni dva puta.

avatar
Ogist Kont
Sunday, 23.09.2018
18:59

Čestitke za Lakazeta. I gol i njegovi pasovi tokom meča su izvanredni. Pohvala i za Toreiru, kao i za Čeha koji je Arsenal danas u više navrata vadio. Što se ostalih tiče, reći ću samo da može to i bolje, ali zadovoljan sam rezultatom. Nema potrebe da komentarišem drugi gol, pošto jeste u pitanju ofsajd.

avatar
Stretford END 1878
Monday, 24.09.2018
13:47

Arsenal je napravio pravi potez dovodjenjem Emerija, trenutno za ovakvu situaciju i citavu atmosferu oko i u samom klubu on je najbolje resenje, to mi je bilo jasno jos na utakmici protiv Celsija kada su gubili sa 2:0 on je srcano bodrio igrace da se podignu, to je trener.