PL - To se čekalo, Mitar ubrao "Trešnjice" i doneo trijumf, drama u Londonu!

Autor: Ivan Cvetković
subota 20.04.2019.
17:56
Izvor: Sportske.net

Srpski napadač postigao pogodak nakon devet utakmica posta.

Beta/Dave Thompson/PA via AP
Beta/Dave Thompson/PA via AP

Povezane vesti

Danas su odigrane četiri utakmice 34. kola engleske Premijer lige u terminu od 16 sati.

Fulam je uspeo da zabeleži drugi uzastopni trijumf u engleskom šampionatu, a ovoga puta minimalna pobeda je zabeležena u Bornmautu.

Gosti su već prežaljeni jer se naredne sezone vraćaju u Čempionšip, ali reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović najavljuje da bi mogao da podigne formu pre leta ukoliko se odluči da napusti klub.


Vest Hem je na domaćem terenu remizirao sa Lesterom 2:2. Nakon konkretnije igre u prvom poluvremenu domaćin je zasluženo stigao do vođstva u 37. minutu kada je strelac bio Mišal Antonio. Slika se na terenu dosta promenila u nastavku meča, pa su "Lisice" uspele da izjednače rezultat preko Džejmija Vardija u 67. minutu.

Međutim, ulaskom Lukasa Pereza se sve vratilo na staro pošto je Španac četiri minuta po ulasku u igru ponovo dvoeo svoj tim u vođstvo. Ipak, u drugom minutu nadoknade vremena Harvi Barns je uspeo da sačuva svoj tim poraza.

Votford je osvojio sva tri boda protiv već prežaljenog Hadersfilda u gostima rezultatom 2:1, a utakmicu je rešio maestralni Đerar Delofeu golovima u petom i 80. minutu igre. Utešni pogodak za domaću ekipu postigao je Karlan Grant-Aherne u trećem minutu nadoknade vremena

Na meču između Vulverhemptona i Brajtona nije bilo pogodaka.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke