PL: "Terijeri" preslišali "Trešnjice"

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 11.02.2018.
15:00
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Hadersfilda slavili su na svom stadionu u okviru 27. kola Premijer lige.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Izabranici Davida Vagnera savladali su Bornmut na svom stadionu rezultatom 4:1 (2:1).

Poveli su već u sedmom minutu, strelac je bio novajlija Pričard, koji je tako postigao svoj prvi gol u Premijer ligi, u svom trećem klubu u elitnom takmičenju. Njega je proigrao Munije, nakon sjajnog prodora po levoj strani.

Ipak, nije dugo trajalo slavlje domaćina, igrao se 14. minut, kada je Frejzer uputio sjajan centaršut ka Stanislasu, a ovaj u maniru prekaljenih golgetera zaustavlja loptu i hladnokrvano je šalje u mrežu domaćina.

Sjajni Munije je danas bio rapsoložen, a to je dokazao u 27. minutu. Dobili su domaći fudbaleri slobodnjak na oko 30ak metara od gola protivnika, Muj je uputio sjajan centaršut, Munije je odlično skočio i savladao Begovića glavom za 2:1.

U nastavku, nakon nekih 20ak minuta igre, bivši napadač Monpeljea postiže i svoj drugi gol na meču, ponovo na asistenciju Erona Muja.

Gosti su na sve načine pokušavali da dođu do gola, poslao je na teren Hau i Kinga, Muzea i Adama Smita, ali ništa nije urodilo plodom.

Sve je bilo jasno u petom minutu nadoknade, kada je Hadersfild došao i do četvrtog gola, Pričard je pao u kaznenom prostoru gostiju, a Van La Para je bio precizan sa kreča.

Hadersfild je pobegao iz opasne zone, sada su 16. sa 27 bodova, dva više od prvog ispod crte, ekipe Njukasla, koji kasnije gostuje Junajtedu.

Bornmut je doživeo prvi poraz nakon sedam mečeva, trenutno su 10. na tabeli sa četiri boda više od dnašnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke