PL - Tandem Son-Kejn petardirao "svece"!

Autor: Stefan Matić
nedelja 20.09.2020.
14:53
Izvor: Sportske.net

Kakva saradnja Murinjovih ofanzivaca.

EPA-EFE/Justin Tallis
EPA-EFE/Justin Tallis

Povezane vesti

Englez pakovao, Korejac pogađao. Četiri gola Sona, četiri asistencije i gol za kapitena Kejna za preokret i pobedu od 5:1 nad Sautemptonom.

Kejn postiže pogodak već u trećem minutu, ispostavilo se da je kapiten gostiju bio iapk u ofsajdu. Ovo je nateralo domaćine da krenu intenzivnije, Če Adams i Ings su pretili - napadaču je jedan gol i poništen.

Đenepo kasnije pogađa i stativu, da bi Ings u 32. minutu bio još jednom precizan. Ovaj put gol se računa, Sautempton vodi 1:0.

Ipak Son se pobrinuo da Totenhem ne ode sa golom deficita na pauzu, krilo koristi asistenciju Kejna za gol u nadoknadi prvog dela. A onda, šou dvojca Totenhema u drugom delu igre.

Son preokreće i donosi prednost Totenhemu u 47. minutu, ponovo asistencija Kejna. Petnaestak minuta kasnije bilo je 3:1, ponovo kombinuje istureni dvojac u 64. minutu.

Do svog četvrtog gola Son stiže u 73. minutu, predivna asistencija Kejna. Čak je i Kejn uspeo da stigne do pogotka, Englez postavlja 5:1 za Totenhem u 82. minutu.

Deni Ings uspeva da smanji na 5:2, napadač Sautemptona sigurno realizuje penal u završnici meča, ali slaba uteha.
        
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Sunday, 20.09.2020
14:59

Kako prvo , Ings je igracina , najbolji engleski (klasicni) napadac , uz Kejna ! I drugo , kada su kontre i polukontre u pitanju , Murinjo je najbolji ! Pa sada jos i Bejla ...