PL - "Svrake" nemoćne, Čelsi prvi na tabeli!

Autor: Stefan Matić
subota 21.11.2020.
15:21
Izvor: Sportske.net

Mendi još jednom sačuvao mrežu.

EPA-EFE/Alex Pantling
EPA-EFE/Alex Pantling

Povezane vesti

"Plavci" postizali golove na vreme, Njukasl bez rešenja u napadu - Čelsi slavio sa 2:0.

"Svrake" su već u desetom minutu 'pucale sebi u nogu', Federiko Fernandez se nije snašao posle oštrog centaršuta Maunta - Argentinac postiže autogol za vođstvo Čelsija. Pre samog gola, Abraham i Verner su imali odlične prilike.

Njukasl je imao tek jednu dobru priliku, ali je šut Sen-Maksimina zaustavljen od strane odbrane.

U nastavku Verner nastavlja sa odličnim partijama - Nemac se sjajno probio između dva defanzivca u kontri i poslužio loptu na tacni Abrahamu koji asistenciju Nemca pretvara u gol za 2:0 u 65. minutu.

"Svrake" su se okušale sa distance, šut Longstafa ipak pogađa tek okvir gola. Verner stiže do gola, ali je gol Nemca ubrzo i poništen zbog ofsajda.

 
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 22.11.2020
21:31
avatar
Strateg Lalatovic
Saturday, 21.11.2020
17:17

Mislim da Liverpul i City nemaju mnogo toga novog da pokazu ove sezone,ajde moglo bi se reci da je liverpul uradio dobar posao sa alkantarom i zotom da nema povreda u odbrani.Celzi minimum duplo bolji nego prosle sezone,u napadu mogu da kombinuju kako hoce,nadam se da ce se pokazati i u derbijima.Sve u svemu verner i zijeh su brutalni a haverz ce tek da igra kako moze

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 22.11.2020
04:07

zasto su ti lupali toliko minusa?

avatar
Strateg Lalatovic
Tuesday, 24.11.2020
15:52

Ako povremeno kazes nesto protiv Mesija minusi ti svakako slede,e sad ne znam dal si bio ironican jer mislis da mi je los komentar

avatar
NIKE
Saturday, 21.11.2020
16:56

Sva pojacanja koja je Lamps doveo su top, nevjerovatno kako je pogodio sa svima.. a postojeci kadar je stasao na jedan visi nivo, od Jamesa, Maunta, Abrahama, Zume, Kovacica.. mirise sezona na borbu za trofej, vec sa pola gasa pobjeđuju ove proshecne timove. Jedino je jos pitanje kako ce igrati derbije do kraja sezone.

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 21.11.2020
18:05

Jos nije igrao Pulisic i Havertz koji bi sigurno bili starteri ali eto Werner moze i krilo dobro odradit iako napadac po profesiji ,Mount dobro odmijenio Havertza,Rudiger Silvu.Kako Mendy dodje na gol opasno je ojacala odbrana nijedan skoro primljen gol, a Silva mislim da kao stoper dosta je doprinjeo da stoperi malo ozbiljnije igraju.Gledaj sada prvi na tabeli nema vise onih dezurnih kriticara i Celzijevih hejtera samo gledaj gol razliku najvise golova smo dali a ovo je tek pocetak kako vrijeme bude odmicalo treba da budemo sve jaci i jaci.I sto kazes za derbi meceve tu se ne dobijaju titule vec na ovim prosjecnim i slabijim klubovima derbi je dovoljno i remije da izvuces ili nema veze ako gubis veliki broj utakmica sa slabijim ekipama lome situaciju oko titule ne derbi mecevi.Jaki i veliki klubovi se samo moraju u Ligi prvaka dobijat da bi bio sampion u ligi je skroz druga prica.

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 22.11.2020
04:13

U PL imas 5 Derbija puta 2 to je 10, 3 boda pa svaku utakmicu 30 bodova. racunaj to da dobije na domacem terenu, 15 Bodova.
U derbiju racunam, Liverpool, Manchester United, City, Arsenal i Spurse.

avatar
Red blood
Saturday, 21.11.2020
16:50

Nije Njukasl nikakav reper,ali Celzi dobija obrise jako ozbiljne ekipe.
Werner je imao kriminalan pad koncentracije u odsudnim momentima,ali strasan igrac.

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 21.11.2020
16:40

Svake utakmice sve uigraniji Chelzi, ako ovako nastave mozda cemo i biti konkurentni za titulu.