PL: Solskjer 4/4, "Sveci" izdržali na "Bridžu", goleada u Bornmutu, Marko čuva "Čekićare", Luka overio "Vukove"!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 02.01.2019.
22:54
Izvor: Sportske.net

U okviru 21. kola Premijer lige, večeras je odigrano šest mečeva.

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Mančester junajted je slavio na "Sent Džejms Parku" sa 0:2 (0:0), vezao je Ole Gunar Solskjer i četvrti trijumf na klupi "Đavola".

U prvom delu je sve išlo po planu za Njukasl, gosti su dominirali, ali nisu uspevali da stvore ozbiljnije šanse pred golom Martina Dubravke.

Ušlo se u drugi deo igre bez golova, da bi nakon 20ak minuta igre Solskjer rešio da na teren pošalje Lukakua i Aleksisa Sančeza.

To je odmah dalo rezultate, kako je Lukaku nakon slabe intervencije Dubravke pokupio odbijenu loptu i smestio je u mrežu Njukasla za 1:0, samo 38 sekundi nakon što je ušao u igru.

Krenuo je Njukasl nešto ažurnije od tog trenutka, pokušavali su Šelvi i Atsu, ali je De Hea ostao nesavladan.

Prodisali su gosti u 80. minutu, kada je Aleksis sjajno pronašao Rašforda, koji bez problema matira Dubravku za 2:0.

Do kraja nije bilo promene rezultata, četvrti vezani trijumf Junajteda, od kako je ekipu preuzeo Ole Gunar Solskjer.

Hazenhitl Hazenhutl Hasenhuettl

Čelsi je na "Stamford Bridžu" ugostio Sautempton, nisu uspeli da upišu i treći vezani trijumf "Plavci" kako je četa Ralfa Hazenhitla uspela da odoli, na kraju 0:0.

Videli smo dobru priliku za domaćina u 34. minutu, ali je mladi Gan odlično intervenisao nakon pokušaja Azara.

Šest minuta kasnije, velika šansa za Moratu, ali jedan od defanzivaca Sotona uspeva da ga izblokira u zadnji čas.

U drugom delu, nakon 25 minuta igre Alvaro Morata postiže gol, ali iz ofsajda, ostalo je 0:0.

Ponovo je Španac bio u centru pažnje u 78. minutu, tukao je dobro ovog puta, ali je Gan još jednom dobro intervenisao.

Do kraja nije bilo promene rezultata, podela bodova, koju će oduševljeno prihvatiti "Sveci".

Prštalo je na "Vitaliti" stadionu gde je Bornmut ugostio Votford, ali samo u prvih 45 minuta, na kraju 3:3 (3:3).

Svi golovi pali su u prvom delu (pogledajte ih OVDE), poveli su gosti preko Dinija u 14. minutu, kapiten samo 13 minuta kasnije duplira prednost "Stršljenova".

"Trešnjice" se vraćaju za samo tri minuta, u periodu od 34. do 37. minuta dolaze do izjednačenja, strelci su bili Ake i Vilson.

Ipak, već u 38. minutu Votford ponovo dolazi do prednosti, strelac je bio Sema.

Nije tu bio kraj, u 40. minutu ekipa Edija Haua ponovo poravnava, strelac ovoga puta Rajan Frejzer.

Otišlo se na odmor, u nastavku konkretnije prilike za domaćina, ali je Foster bio raspoložen, te je ukrotio dobre pokušaje Frejzera i Kinga, te je rezultat ostao nepromenjen.

U derbiju začelja Hadersfild je dočekao Barnli, gosti su slavili sa 1:2 (1:1) u Jorkširu.

Poveli su "Terijeri" preko Munijea u 33. minutu, da bi samo sedam minuta kasnije Vud poravnao rezultat.

Minut kasnije Hadersfild ostaje sa igračem manje, Šindler je zaradio drugi žuti karton.

U nastavku, pobedu "Kleretsima" u 74. minutu donosi Ešli Barns.

Marko Arnautovic

Interesantno je bilo na "Olimpijskom stadionu", gde je Vest Hem dočekao Brajton, meč je okončan remijem 2:2 (0:0).

U prvom delu su golovi izostali, da bi u nastavku za samo dva minuta, od 56. do 58. minuta, gosti poveli sa 2:0. Najpre je strelac bio Stivens, 120 sekundi kasnije gol je postigao Dafi.

Ipak, Marko Arnautović nije dozvolio gostima da se opuste, već u 66. minutu je smanjio na 2:1, da bi samo dva minuta kasnije Srbin sa austrijskim pasošem poravnao na 2:2, ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat.

Luka Milivojevic Kristal Palas Mancester siti

Na "Molinuu" je gostovao Kristal Palas, gosti iz Londona su povratnika u najviši rang savladali sa 0:2 (0:0).


U prvom delu nije bilo golova, da bi u finišu prestonički "Orlovi" došli do trijumfa.

Najpre je Aju doneo prednost ekipi Roja Hodžsona u 83. minutu, da onda je u sudijskoj nadoknadi Luka Milivojević svojim šestim golom ove sezone overio pobedu Palasa u Birmingemu.

Njukasl - Mančester junajted 0:2
Čelsi - Sautempton 0:0
Hadersfild - Barnli 1:2
Vest Hem - Brajton 2:2
Vulverhempton  - Kristal Palas 0:2
Bornmut - Vorford 3:3


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

71 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Thursday, 03.01.2019
12:36

Kako je lepo što više ne mogu da pročitam u tekstu vezanom za PL ime Murinjo...neopisivo :D

avatar
_MUFC_
Thursday, 03.01.2019
10:13

Odlična igra. Njukastl je bio uvijek tvrd orah kod kuće. Rašford ubija kako igra! Naročito bih pohvalio Lindelefa, momak od početka sezone odlično igra. Sljedeća utakmica je sa Redingom u FA Kup, da šansu dobiju igrači koji manje igraju i mladi igrači iz akademije. GGMU!

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Thursday, 03.01.2019
09:35

Arsenal 3 boda, Čelsi 6!

avatar
Dragan BG
Thursday, 03.01.2019
01:16

Ovde su pojedini navijaci Celzija posle pobede nad Sitijem najavljivali kao ce i titulu uzeti kako ce nama navijacima Liverpula biti zao sto je Celzi pobedio tu utakmicu.Samo par utakmica kasnije su zaboravili sta su pisali i naravno neke komentare nisu shvatali zbog te zaboravnosti te ih ovom prilikom podecam da se vrate na te vesti i procitaju sta su mi replicirali da bi mozda shvatili o cemu se radi.Moram ovako uvijeno u rukavicama jer nece da mi objave komentar.Narocito se pravi zaboravan lik koji sebe naziva nekakvom hordom.1000 gluposti je napisao i opet nesto pametuje a veze sa fudbalom nema.......tvoj fan☺☺☺☺

avatar
_mladen_
Thursday, 03.01.2019
01:02

Kakve tekme veceras, nista lepse od ovog niza utakmica za vreme praznika. :)

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Thursday, 03.01.2019
00:58

Mucna igra, pa Konte i Murinjo su imali kreativnije napade, pa svaka iole dobra sansa se stvori tako sto dugom loptom ubace u 16. Azar udje u 16 vrati Alonsu ovaj Luizu a on Rudigeru i odjednom Celsi na svojoj polovini, kakav je ovo sistem Sarrija nigde veze.

avatar
Adi237
Thursday, 03.01.2019
01:19

Problem kod celzija je sto nema svoj indentitet svi ti treneri su bili i svako je igrao na svoj nacin neko trazi da se dodaju neko da bunkerisu itd. Nijedan trener nije dugo ostao da bi nesto napravio i udario neki pecat. Junajted gledajuci se patio isto kosto i celzi lutajuci za trenerima posle odlaska Fergija i sad su dali Solskjeru sansu koji je odma rekao da zeli da igraju kaao kod Fergija napadacki i to zasad radi momci su poceli da uzivaju. Celziju treba neko od njihovih legendi da preuzme i pokusa taj stil igre koji su igrali sa Drogbom.Lampardom itd.

avatar
Forca Barca
Thursday, 03.01.2019
03:07

Meni se cini da Sari ima isti problem kao Gvardiola,jednostavno nece da se prilagodi igracima koje ima,vec igrace prilagodjava svojoj filozofiji fudbala (bez ikakvog kompromisa).Kante je u ovakvoj postavci potpuno beskoristan,pomeren je van svoje pozicije i deluje prilicno pogubljeno.Zorzinjo je prosecan igrac (mozda bi mogao da bude koristan da uz sebe ima neke znacajno kreativnije veznjake),brzo se oslobadja lopte,ali svi ti pasovi su prvom igracu do sebe,najcesece stoperima.Barkli je panj.Vilijan koliko god bio brz i dobar sa loptom,je mentalno prilicno ogranicen,dok je Morata blago receno los.Jednostavno Celsi trenutno nije dovoljno kvalitetan na individualnom planu da bi Sarijev fudbal mogao da proradi onako kako je on to zamislio,pogotovo protiv ekipa koje odigraju dobru timsku odbranu...

avatar
Thursday, 03.01.2019
00:35

koja je ovo brutalna liga bez obzira ljudi igraju brutalno

avatar
Red blood
Thursday, 03.01.2019
00:35

Junajted na krilima Solskjera pravo niotkuda (a pomalo potpomognut Celzijevim kiksevima) u borbi za Top 4.Mislim da je manje vise jasno da ce Totenhem uz Siti i Liverpul sigurno u LS..ali za to preostalo cetvrto mesto bi mogla biti ludnica do kraja.Pogotovo,jer se cini da je Celzi u najlosijoj formi..

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 03.01.2019
00:29

... nemam komentar

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 03.01.2019
00:23

Ocekivan tezak mec. Losa intervencija golmana konacno slomila Njukasl koji je danas bio jako agresivan i disciplinovan. Pobeda bitna kao i prikaz ocigledne Junajtedove boljke. Tragicna odbrana, konfuzno branjenje ( Lindelof jedino igra korektno, plus ), desna strana ne postoji. Valensija totalno van forme, Mata nikad nece biti krilo, on je samo za pleja. Svi Junajtedovi napadi su isli po levoj strani, svi Njukaslovi po losoj desnoj. Nadam se da ce see dovesti stoper, pominje se neka Manolasova klsuzula ispod 40 mil. realno dobar, zreo stoper.Idemo dalje, jako bitna pobeda za samopouzdanje I neki novi Junajted.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 03.01.2019
00:21

Kako nam je „tup“ napad ako Azara ne ide onda nece nikog. Steta zbog ponistenog Moratinog gola i ako ofsajd nije bio jer je Cederik bio ispred Morate al nema veze. Mi moramo svakako dovesti nekog brutalnog spica ako hocemo trofeje. Sa Moratom, Ziruom ili nekim Vilsonima nemamo sanse. Treba klasa a to je u ovom trenutku od „dostupni“ Ikardi ili Verner. Ikardi bi tesko sada dosao ali Verner sto da ne.

avatar
Antihepi
Thursday, 03.01.2019
00:20

Браво Манчестер!

avatar
Thursday, 03.01.2019
00:19

Рутинска победа . Први гол је подсетио на онај који је одлучио 100 - ти дерби, после је све било лакше ! Колико је све деловало изгубљено, а сад смо на три бода од Арсенала и 6 од Челсија који је на месту које води у ЛШ ! Ако ништа много је лепше гледати Манчестер под легендарним Норвежанином !

avatar
LUZERPOOL
Thursday, 03.01.2019
00:15

Prvi otkaz posle Murinja ce biti za Sarija, lakrdija od trenera.

avatar
Roči Salamanka
Thursday, 03.01.2019
00:15

Moratin gol cist,nidje veze sa ofsajdom ali dominacija engleskih sudija iz godine u godinu tako da ce VAr resiti sve probleme,nadam se.Azar ne moze svaki mec,RLC igra desno krilo,Moratin povratak nije pokazao bog zna sta ali on nije kalibar za Celsi i tu je svakoj prici kraj,mogu da se usudim da kazem da je Ziru mnogo korisniji.I da dodam da kad je Stigao Ole u junajted rekao sam da je veliko osvezenje.

avatar
neme
Thursday, 03.01.2019
00:14

Ne znam zasto Manc ne dovede Arnautovica premocan je.I Juveu ponuditi 80 milki za Pjanica Erera i Matic su isti nema vertikalnog pasa.Pjanic bi iskoristio Rasforda Aleksisa Lukakua imali bi tranziciju ko Real.Pogba bi otisao gde mu je mesto 40 metara al od protivnickog gola.

avatar
mrancic
Thursday, 03.01.2019
00:25
avatar
Marcos Alonso
Thursday, 03.01.2019
00:11

Da mozda i nije bio ofsajd kod gola Morate ali tu loptu je poslao klasa fabregas koji cim je usao tim je prodisao ali nije bilo vremena za gol na kraju,po meni trebao i biti penal nad Alonsom u nadoknadi ali to ne bi promjenilo moje misljenje da Sari MORA napolje sto prije! Mozda i da ispadnemo iz top 4 najbolje bi bilo a ne da se brukamo u LS
Moraju sanse da se stvaraju prosto a ne kad imas priliku da stvoris sansu,usporis napad SVAKI PUT,zasto je Zapakosta na klupi a dosta je korisniji u napadu od Azpija.. A da nema AZARA u timu koji je u poslednjih 5 meceva SAM ostvario 3 pobjede Arsenal i Junajted bi nas vec prestigli ovo je ocaj

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 03.01.2019
00:10

Milivojevic da je malo mladji,mogao je da pojuri rekord po broju golova iz penala u PL.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 03.01.2019
00:10

Pun pogodak sa izmenama, Solser doktor, da vidimo sad Totenhejm, ako tu pobedimo odmah Solseru ugovor! Jos nam se vratili braca Lukaku i Sancez.. Polako ali sigurno idemo ka top 4, jos ovaj smesni celzi kiksnuo tako da nista nije nemoguce!

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 03.01.2019
00:26

Izveo Matu , uneo u napad misice.

avatar
Antihepi
Thursday, 03.01.2019
01:25

Јунајтед је четврти на крају сезоне. Имамо много јачи тим и од Арсенала и од Азара,односно Челсија. Између два дербија имамо Брајтон и Барнли код куће и Лестер и Фулам у гостима. Заиста очекујем све победе. Кључ је у малим утакмицама.

avatar
foreverblue
Thursday, 03.01.2019
00:10

Sari nek skonta kako da probije bunker, sledeći ligaški meč igramo protiv većeg. Azar je mogao dati gol, i luiz, i rudiger su ga dobro proigrali, morata najbolja šansa, ni ne znam jel bio u ofsajdu kad je dao gol. Za sad od 3 komentara, 2 su od navijača liverpula, očigledno o kome, ne vredi više ni govoriti da ćute dok ne osvoje nešto.

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 03.01.2019
00:27

Tako sto ces tim bunkersima malo dati loptu i pomjeriti im linije gore i sasjeci ih KONKRETNO. To je tako jednostavno,jednom je Sautempton to i pokusao da krene naprijed i odmah ej bila 100% tna za Azara naazlost nije je iskoristio,a mozda i na srecu je nije iskoristio jer je Sari malo blize otkazu ovim,ali sari igra tako da stvori neku laznu dominaciju na terenu,pritisne protivnika u 16 a oni mogu da legnu i da se smiju dok se ovi dodaju i opet nece primiti gol. Znaci moze i SUTEVIMA da se proba prije svega eto ja cu reci kako ,ne mora SAri... da ljudi pokusavaju pa da ne ide a oov je smijesno za gledati

avatar
foreverblue
Thursday, 03.01.2019
01:03

Jeste, ali mora se znati stvoriti šansa, a ne samo čekati kontra, nećemo sigurno da napadamo samo navlačenjem protivničkih igrača do našeg gola i kontrama. Ali na ovom meču, najviše sam se radovao kad napravimo faul blizu svog gola, jer mi je delovalo da bez kontre nećemo dati gol. Na kraju je došlo do toga da se nadam da ćemo dobiti penal jer ih probiti nismo mogli.

avatar
La bestia negra
Thursday, 03.01.2019
00:37

Covek bi po tvojoj zadnjoj recenici rekao da Liverpul nema nijedan trofej,a ne tri puta vise od tvog kluba.

avatar
conecorleone
Thursday, 03.01.2019
00:09

U narednih par kola Junajted prestize Celsi i ulazi u ligu sampiona.

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 03.01.2019
02:42

Ako junajted bude ispred Celzija gasim nalog.

avatar
Devil born 1878
Friday, 04.01.2019
19:39

Aj da te pozdravim odmah

avatar
conecorleone
Thursday, 03.01.2019
17:27

Pa moguce je,u boljoj su formi a 6 bodova je nikakva razlika u premijer ligi.

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 03.01.2019
00:07

Slabija igra u odnosu na prethodne 3 utakmice al bitna je pobeda. Bili bismo jos jaci kad bi se Sancez vratio u formu,dobro je sto je zabelezio asistenciju. Stoper mora da dodje u januaru i da igra sa Lindelofom koji se mnogo popravio,svaki duel je dobio protiv Rondona. Priblizili smo se Celsiju al 6 bodova je i dalje puno. Sutirace se u glavu sto nisu oterali Murinja ranije...

avatar
mihac_reds
Thursday, 03.01.2019
00:05

Borice se utd za top4

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 03.01.2019
00:05

Eto vam "Sarriball" znaci ni u sezoni 15/16 nisam razmisljao o tom da prestanem pratit Chelsea,ali od ovog "fudbala" me doslovno boli glava! Samo dodavanje,niko da sutne prosto frustrirajuce pro poluvrijeme preslikano kao protiv Lestera znaci likovi ne znaju gdje se nalaze ali izdrzavaju zbog taktike jer ona ne dozvoljava izgleda suteve na gol? Nadam se da ce Sari da pakuje kofere,tacno se vidi da ovde napretka nece biti
ovo je tako frustrirajuce za gledati,toliko zivaca ode a i vremena cini mi se da prolaze dani a ne 90 minuta! Kada je pobjeda kao protiv Palasa,Brajtona ili Votforda tad se uzdrzim previse kritika jer 3 boda brisu dio toga ali ovako sve govorim ono sto sam mislio kad je covjek dolazio do dana danasnjeg! Nema rezultata a Celsi nikad dosadniji fudbal nije igrao. Mnogi pricaju o tom nekom bunkeru ali cak i bunker je za ovo atomski fudbal
Daj Boze da jednom dodje trener koji forsira konkretan fudbal,a cvrst pozadi takav je recimo bio Konte,kad su njega uspjeli da otjeraju iako je bio najuspjesniji u Engleskoj za te 2 godine onda neka dovedu nekog sa slicnim razmisljanjem, da nam je bar dosao Emeri
Niko osim Luiza i FABREGASA kad je usao nije bio dobar danas.. onaj jorginho je ocajan fudbaler

avatar
Rasel Krou
Thursday, 03.01.2019
00:05

Zna li onaj muceni Pulisic gdje dolazi, neka se dobro spremi na borbu za cetvrto mjesto, s Dortmundom bi mu bar LS bila sigurna. Celzi kanta, pobjece im Liverpul i Siti 20 bodova do kraja.

avatar
RedDevil612989
Thursday, 03.01.2019
00:05

Junajted danas solidan. Dzons je bruka od stopera. Kako izgubi loptu i na kraju se nekako iskupi. Da je bio neki brzi i bolji spic, ono bi bio gol u mrezi. Vezni red cvrst. Matic opet onaj stari, Pogba dooobar a Erera mi je omiljeni igrac vec odavno. Pravi igrac za dres Junajteda. Sudjenje je bilo po mom ukusu malo losije. Dosta grubih startova i jednih i drugih ali onaj start Selvija je po meni bio zuti karton siguran ako ne i crveni. Mnogo neoprezan start.

avatar
Adi237
Thursday, 03.01.2019
01:27

Tacno samo nam treba jedan top stoper siguran na lopti i u duelima treba nam komadant odbrane. Solskjer je zasluzio da mu pomognu i kupe mu top stopera. Kulibali,Alderveld,Manolas pa i Bleki treba nam svjezina u odbrani a u napadu nemamo problema.

avatar
RedDevil612989
Thursday, 03.01.2019
13:24

Slazem se. Bleki je nevoratno mlad i talentovan ali dobro deluje pod pritiskom, mislim da bi se snasao. Kulibali zver prava. Manolas je u Romi pokazao da je vrlo pouzdan i da nema straha da igra protiv jacih ekipa. A Aldervild je jedan od najboljij stopera u ligi. Cvrst, pouzdan, iskusan, retko gresi i pravi faulove a jos redje dobija kartone. U svakom slucaju jedan mora doci posto je Dzons ugrac za Cempionsip, Smoling igrac za Njukasl, Bornmaut i slicne ekipe, Roho luda glava a cesto i povredjen, Baiji je dobar ali ume dobro da kiksne. Jedini siguran je Lindelof.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Thursday, 03.01.2019
09:42

Samo Kulibali i Bleki..

avatar
Adnan
Thursday, 03.01.2019
00:03

Prvo Rasford,onda Pogba i kasnije Lukaku su izabrali da pucaju iz lose pozicije umjesto da dodaju,moglo je i ovo da bude 4,5 golova...Sanchez je onaj stari,So danas najbolji po meni...

avatar
IM
Thursday, 03.01.2019
00:01

Rasford izrasta u ozbiljnog igraca,nema sta,bice od njega nesto,pa i od Junajteda uskoro.

avatar
Wizard08
Wednesday, 02.01.2019
23:59

jaka borba za top 4

avatar
Jack Rackham
Wednesday, 02.01.2019
23:59

Bravo Ole, ovo niko nije ocekivao, jeste da jos nismo naleteli na neku jacu ekipu, al napredak je ocigledan, opet gledamo napadacki MU. Sada napad na LS.

avatar
Adi237
Thursday, 03.01.2019
08:47

Odbrana nam je kriticna sa napadacim top klase ne smije se onako gresiti kao sto je Jons pogresio to je gol odma sreca pa Rondon sporiji Kejn,Salah,Aguero,Firmino...a u Psg zna se Mbape,Nejmar i Kavani... mora doci stoper u januaru ako mislimo sta napraviti.

avatar
Jack Rackham
Thursday, 03.01.2019
20:57

Aldervild najrealnije resenje u januaru

avatar
Stretford END 1878
Wednesday, 02.01.2019
23:58

Mnogo tesko gostovanje, teska ekipa sa 10 odbranbenih igraca, ovo je velika pobeda, imamo tu raznovrsnost u igri, svaka akcija je smisljena i igramo kao tim, slede jos tezi mecevi u Ligi pa da vidimo koliko mozemo. GGMU!

avatar
La bestia negra
Wednesday, 02.01.2019
23:57

Kad jaganjci utihnu part 4 - Sarifall

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 03.01.2019
00:14

Sarrifall hahah objasnio lik samo ti je to bilo potrebno da napises i sve je jasno
kao navijac Celsija bih ti 100 pluseva dao koliko si u pravu

avatar
razzorNo1
Wednesday, 02.01.2019
23:57

kakav vjetar u ledja je dobio celzi nakon vijesti da je stigao Amerikanac jaooo

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 02.01.2019
23:56

Nije los ovaj mancester i bice mi zao kada ih napunimo 5,6-0. Zao mi Solskera, gotivan je momcic ali sta je tu je.

avatar
IM
Thursday, 03.01.2019
00:03

Samo da ne zaplesu Pogba i Lingard protiv tvoje luzerske ekipe.

avatar
Kolos
Thursday, 03.01.2019
00:04

Samo pazite da ne bude tvrd orah u kolaču. Prijatno.