PL - Sjajni Votford novom pobedom pobegao iz opasne zone!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 12.01.2020.
16:54
Izvor: Sportske.net

Da vam je neko ovo pričao pre par sedmica, ne biste mu poverovali.

Beta/Tess Derry/PA via AP
Beta/Tess Derry/PA via AP

Povezane vesti

Najdžel Pirson je preporodio "Stršljenove".

Vezali su šesti meč bez poraza u svim takmičenjima, peti u Premijer ligi, upisali su pod novim trenerom četiri pobede i dva remija, sva četiri trijumfa ostvarena su u ligi.

Dakle, sakupili su 13 bodova od mogućih 15, danas su kao gosti slavili protiv Bornmuta, koji je potpuno potonuo i sada je pretposlednji na tabeli.

Susret na "Vitaliti stadionu" okončan je pobedom Votforda rezultatom 0:3 (0:1).

Poveli su gosti u 42. minutu, poigravala se odbrana "Trešnjica", pokušali su lepo da iznesu loptu iz svoje trećine, ali su ih protivnici dobro pritisnuli i naterali na grešku.

Mladi golman Travers je loše ispucao loptu, preuzeli su je igrači Votforda, Sar je centrirao sa desne strane, pronašao je Dukurea, koji je bio usamljen, imao je vremena i da se lepo namesti na udarac, te je savladao golmana Bornmuta i doneo prednost gostima.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi u 63. minutu Čaloba pripretio ekipi Edija Haua, tukao je sa ivice kaznenog prostora, ali je za malo bio neprecizan.

Samo dva minuta kasnije, "Stršljenovi" dupliraju prednost, nakon akcije po desnoj strani, lopta se odbija do Dinija, koji šalje projektil u mrežu domaćina za 2:0.

U nadoknadi nakon kontre Perejra stavlja tačku na ovaj susret, za beg Votforda iz opasne zone, po prvi put ove sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke