PL - Sjajan derbi na "King Paueru", na kraju bez pobednika!

Autor: Nikola Miloradović
subota 01.02.2020.
15:26
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Lestera ugostili su Čelsi na otvaranju 25. kola Premijer lige.

Beta/AP Photo/Leila Coker
Beta/AP Photo/Leila Coker

Povezane vesti

"Lisice" su dočekale "Plavce" u 25. kolu, gledali smo sjajan meč, koji je na kraju završen podelom bodova i rezultatom 2:2 (0:0).

U prvom delu nije bilo golova, gosti su tražili penal u 21. minutu nakon pada Ejbrahama, usledila je VAR provera, na kraju je procenjeno da nema materijala za najstrožu kaznu.

Samo pet minuta kasnije je veliku priliku imao Lestera, Vardi je izbio sam pred Kabaljera, ali je iskusni Argentinac uspeo da interveniše.

Videli smo još par solidnih prilika u prvom delu, pretili su Čilvel i Čaudri gostima, Maunt domaćinu, ali golovi su izostali.

Na samom startu nastavka zatresla se i mreža i to domaće ekipe.

Centaršut Maunta iz kornera, odličan skok Ridigera i gol glavom nemačkog reprezentativca za 1:0 u korist Čelsija.

Nije dugo trajala radost "Plavaca", odličan prodor Barnsa po levoj strani, na kraju je šutirao, lopta je zakačila nekog od protivničkih igrača i prevarila Kabaljera, 1:1.

Samo 10 minuta kasnije, potpuni preokret, Tilemans je poslao loptu sa desne na levu stativu, tamo se na pravom mestu našao Čilvel, koji trese mrežu gostujućeg sastava za 2:1.

Ipak, usledio je sada odgovor Lampardove ekipe, Maunt je sjajno izveo slobodan udarac, najbolji u skoku je još jednom bio Ridiger, koji sjajnim udarcem glavom matira Šmajhela po drugi put na meču, 2:2 na "King Paueru".

Do kraja smo videli i jednu dobru priliku za Barnsa, ali je tukao pored gola rivala, u finišu se čini da je lopta nakon njegovog prodora po levoj strani pogodila u ruku Ridigera, ali se ni sudija ni njegove kolege iz VAR sobe nisu oglasili, ništa od penala za "Lisice", te je na snazi ostao nerešen rezultat.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žex_plavac
Saturday, 01.02.2020
18:41

Lampard je neshvatljivo tvrdoglav lik sa ovim Mauntom. A tek treća izmena, blago rečeno šok. Glavni utisak, osim užasa, je da je Džejms u prvom poluvremenu imao više upotrebljivih centaršuteva nego Aspi, Mozes, i Zapakosta zajedno za jedno dve sezone...

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 02.02.2020
15:54

Realno Mount ima velike sanse da bude odlican igrac al malo je preuranjeno da u jednom Celziju on igra a Kovacic da mu bude alternativa koji je klasa.

avatar
Fan Celsija
Saturday, 01.02.2020
16:37

Колико сваки Лестеров напад има више смисла, велика грешка одбране за други Лестеров гол, али на то смо навикли. Ридигер и Канте најбољи, остали просјек или испод просјека одиграли. Лестер се испромашивао, али је и имао среће код другог гола, онај одбитак на шут Барнса. Челси нешто бољи у првом полувремена, Лестер у другом; вероватно и најреалнији резултат на крају.

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 01.02.2020
16:37

Jako mi se dopada kako igra Lester, napadacki, bez mnogo komplikovanja i napadaju na razne nacine, kroz sredinu, centarsut, sut iz daljine, iz kontri... Podsecaju na Fergijev Junajted po sistemu igre.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Saturday, 01.02.2020
16:34

Lester POKRADEN za penal!

avatar
Carina_11303
Saturday, 01.02.2020
16:34

Lik je pogubio sve konce. Ja ne znam sta konzumiraju on i dragi mu savetnik Dzodi Moris. Ovo je komedija. Insistiras da ostane Ziru da bi ubacio Barklija umesto Abrahama koji nije trebao ni da bude na terenu. A da ne pricamo o celoj situaciji gde se svi satro iscimaju i potrude da Celsiju bude skracena zabrana dovodjenja igraca i oni usvoje zalbu a genijalci iz uprave ne kupe nijednog igraca. Vrhunac motivacije je takodje Lampard koji kaze da sa 14 utakmica pre kraja i 6 bodova prednosti njegov tim je sada autsajder za cetvrto mesto. Nekada se Celsi nije plasio najmocnije generacije Barselone sad nam problem predstavljaju Bergvajn i Odion Igalo. Smejurija ali frustrirajuca smejurija.

avatar
The KING (return)
Saturday, 01.02.2020
17:45

Lave moje Lampard cempionsip trener, frajer nema znanje niti je kalibar da trenira Celzi pogledaj sta je uradio sa Kepom sad on krivac svih prblema, Kovacic koji je najbolji Celzijev igrac vise ne igra, Lampard je ozbiljno zalutao u trenerstvo nema decko ni potencija ni znanje za trenera....

avatar
1905
Sunday, 02.02.2020
10:52

Tumačim ubacivanje Barklija umesto Abrahama svojevrsni bunt prema upravi jer mu nije doveden napadač.
A izjava da smo autsajderi je skidanje pritiska sa igrača.

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Saturday, 01.02.2020
20:04

Kakva nezahvalnost prema klupskoj legendi užas. Uzeo vas je kada ste imali zabranu transfera i bukvalno od mladog tima napravio tim koji je u borbi za top 4, a svi vam predviđali borbu za ligu Evrope. Nema iskustva i zbog toga ima raznih nelogičnih poteza ali bez obzira na to radi odličan posao i da godinama će biti sve bolji
Što se Kepe tiče to je presmješan golman i Lampardu svaka čast na hrabrosti da ga izbaci malo iz tima. Velika pljačka je bila kada je Čelzi njega napravio najskupljim golmanom na svijetu

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 01.02.2020
16:30

Jos od Ajaxa nisam gledao zanimljiviju utakmicu. Ekipa opet pokazuje stare boljke. Prvo poluvreme odlicno, u drugom smo bili bezopasni. Ne shvatam takve padove u igri. Mi ne mozemo da budemo konstantni tokom 90 minuta, a kamoli tokom cele sezone.

avatar
5Agger5
Saturday, 01.02.2020
16:29

Lepa utakmica i jako ofanzivna igra Lestera. Lester je bio za nijansu bolji, dobro su igrali presing i nisu iskoristili svoje sanse. Kod Čelzija Kovačić jedini jako dobar a ostali zakazali. Sudija progledao kroz prste čelziju za penal i na kraju donekle pravičan rezultat.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 01.02.2020
16:29

Polako i navijaci celsija shvataju kakva su kanta od ekipe i da od top4 nema nista, igra im je uzasna, nikakva, izvlace se iz prekida kao da su wba, lester promasio jos dve ciste sanse i zasluzili su pobedu

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 01.02.2020
16:43

I takvi smo ispred malog kluba iz Mancestera. Zamisli onda koliko ste vi jadni, hahahah

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 01.02.2020
21:50

Jesi li naucio kako funkcionise ostavljanje komentata nakan replike ili ces opet pisati samom sebi, da vidimo da li si nesto naucio

avatar
5Agger5
Saturday, 01.02.2020
16:44

Mozda i jesu "kanta" ove godine ali su i dalje za nijansu bolji od ostatka lige. Igraju promenljivo ali imaju kvalitet. Mogu pobediti bilo koga sem sitija i liverpula. Lester je sa razlogom iznad ostatka lige. Celzi je takodje sa razlogom cetvrti. Nece ih niko stici sem mozda Vulfsa. Ostatak lige je ili na ocekivanom nivou ili neopravdano sramotan.