PL - Siti se izvukao, Košta i Fabregas nastavljaju da "terorišu"!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 22.11.2014.
17:56
Izvor: Sportske.net

Možda jeste rano, ali možemo slobodno reći da u ovom trenutku ekipa Čelsija grabi ka tituli šampiona Engelske nakon još jedne rutinske pobede. Pobeda Sitija, Njukasla i Barnlija.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Ukoliko ovako nastavi da igra, ekipa Žozea Murinja neće imati problema da osvoji titulu šampiona Premijer lige ove sezone. Ovoga puta je stradala ekipa Vest Bromvič Albiona, bilo je rutinskih 2:0 u korist londonskih plavih.

Naravno, opet je gol postigao Dijego Košta i opet je asistenciju zabeležio Sesk Fabregas. Nisu imali zajedničku akciju kod golova, Košti je asistirao Oskar, dok je Azar smestio loptu u mrežu na asistenciju Fabregasa.

Podatak da je Kurtoa imao samo jedan šut u njegov okvir gola dovoljno govori o nadmoćnosti Čelsija za koji su ponovo celu utakmicu odigrali i Nemanja Matić i Branislav Ivanović.

Golovi OVDE.

Čelsi nikada u svojoj istoriji nije bolje startovao, na 12 mečeva ima 32 boda.


Mančester Siti i Svonsi odigrali su jednu otvorenu utakmicu, mogao je Siti da slavi i ubedljivijim rezultatom od 2:1 koliko je na kraju pisalo na semaforu, ali su i gosti mogli da odu svojoj kući sa bodom u džepu da je Gomis iskoristio priliku pred sam kraj utakmice. Imao je i Šelvi veliku priliku pred kraj da iz slobodnog udarca savlada Harta, ali je stativa sprečila pogodak.

Boni je doveo goste u vođstvo od 1:0 u devetom minutu, ali Siti je golovima Jovetića i Turea preokrenuo rezultat i na kraju zasluženo slavio ako gledamo broj prilika na ovom meču.

Veoma neobično zvuči podatak da je Aguero ostao bez pogotka na ovom meču.

Golovi OVDE.

Sjajni Njukasl nastavio je sa veoma dobrim partijama, vezao je i petu uzastopnu pobedu u šampionatu. Novembar je njihov mesec, vezali su treću pobedu ove godine, prošle su pobedili na sve četiri utakmice.

Ovoga puta je ekipa Pardjua bila bolja od QPR-a rezultatom 1:0, a gol odluke postigao je Sisoko u 87. minutu.

Na meču Stouka i Barnlija slavila je gostujuća ekipa na opšte iznenađenje, Ings je postigao rano dva gola za goste, domaći nisu uspeli da se oporave do kraja.

U jednom od derbija Everton je dobio Vest Hem koji važi za jednog od kandidata za Evropu. Bilo je na kraju 2:1 u korist Evertona, pobedu su obezbedili Lukaku i Osman, za goste je bio strelac Zarate.

Igrao se još meč Lestera i Sanderlenda, nije bilo golova na tom meču.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kloptothekop
Sunday, 23.11.2014
05:56

pazite opet ce siti osvojiti ligi iz senke,tacnije nikuda,jako cudan klub,ali ako nesto kad zaigraju momci fudbal kakav oni znaju melem ih je gledati,ali celsi ih se treba opasno cuvati jer su oni vec dva puta dobili titulu manje vise nezasluzenu mogu i opet ...

avatar
Pedjaa11
Saturday, 22.11.2014
22:12

Stvarno Celzi igra veoma dominantan fudbal i svaka im cast, na svakoj poziciji imaju po skoro 2 igraca i msm da ce dugo odrzati ovaj nivo.

avatar
Homer J.Simpson
Saturday, 22.11.2014
22:04

Dr Murinjo sa Celzijem nastavlja da gazi..........
Njukasl jedna totalno nepredvidiva ekipa,gube u seriji,po 5,6 meceva,i onda ni iz cega krecu u pobedonosnu seriju,pa ce isto tako opet da krenu dole,pa tako,malo gore,malo dole,s njima uvek veselo....
A Sanderlend je godinama vec posebna prica...Cupaju se jadni,grebu,tuku,bore se,na izdisaju su konstanto,tu negde oko crte,uglavnom ispod,i tako sve do 31-og,32-og kola,onda se povampire,rasture u zadnjih 5-6 kola sve zivo,i onda za bod ili dva ostanu u ligi:)))

avatar
Kloptothekop
Sunday, 23.11.2014
05:57

ajmo barnli !! :))

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 22.11.2014
19:04

Au brate kako igra Celsi ovo nije humano! Nema konkurencije trenutno u Engleskoj definitivno!
Mogli su da daju jos golova pogotovu u 1. pol , u 2. su malo usporili i jasno je bilo da nisu htjeli da brukaju nikoga
Odlicne akcije ima Celsi, melem za oci
KTBFFH

avatar
S-I-M-K-E
Saturday, 22.11.2014
19:00

Mora doci do pada kod Celzija kad tad.

avatar
NejakiPearlJam #DC19
Saturday, 22.11.2014
20:28

Znam da bi to ti zelio :)

avatar
Dača
Saturday, 22.11.2014
20:41

Verovatno će se taj pad desiti u mesecu Julu.