PL se vraća, ubitačan početak za Klopa i šampiona - Mitar na "tobdžije"!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 20.08.2020.
10:27
Izvor: Sportske.net

"Đavoli" i "pevci" prvi sa navijačima?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Dvanaestog septembra nam se vraća jedna od najboljih liga Evrope. Premijer liga je spremna za 'okrnjeno' prvo kolo. Nećemo gledati mečeve Junajteda i Sitija zbog učešća u polufinalnim mečevima evropskih takmičenja.

Na samom startu imaćemo derbi, Liverpul će ugostiti Lids - prava prilika da vidimo šta može očekivati od Bijelsinog tima. Početak nije bio naklonjen šampionima, posle Lidsa čeka ih gostovanje Čelsiju a zatim u trećem kolu dolazak Arsenala na "Enfild".

Povratak navijača bi mogli videti trećeg oktobra kada na "Old Traford" dolazi Murinjov Totenhem. Prema dogovoru sa Vladom Engleske biće dozvoljeno ispuniti 30 procenata kapaciteta.

Siti počinje od drugog kola, njih čeka odmah put ka "Molinou" gde ih čekaju Vulvsi zatim dva susreta na "Etihadu" sa Lesterom i Arsenalom.

Aleksandar Mitrović kreće od prvog susreta jako, Fulam će biti domaćin Arsenalu u mini derbiju Londona. Ceo raspored 38 kola možete videti OVDE.

baner
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boginja iz Bergama
Friday, 21.08.2020
00:27

Zasto Celzi vec u drugom kolu...Nikako mi se ne sviđa ovaj raspored, prvo jer igramo u drugom kolu i to sa celzijem a kao drugo jos na stenford bridzu, posle ce mi niki i druskani pricat kako se celzi nije dobro uigrao kad primi 3 4 komada...A u drugom djelu sezone ce na enfildu opet da izgube i bice standardna prica kako je na enfildu svaki derbi Liverpul dobio pa tako i sa tim malim plavim...
PS Arsenalu ne gine petarda

avatar
Man united
Thursday, 20.08.2020
17:05

Није једна од најбољих већ најбоља. И није у Европи, већ на Свету.

avatar
Kolos
Thursday, 20.08.2020
13:50

Može, jedva čekam novu sezonu!

avatar
LFC*19
Thursday, 20.08.2020
12:40

Devetka u septembru...