PL: Pobeda "Pevaca" u londonskom derbiju

Autor: Nikola Miloradović
subota 10.11.2018.
20:25
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Totenhema su slavili u 12. kolu Premijer lige.

Beta/John Walton/PA via AP
Beta/John Walton/PA via AP

Povezane vesti

Kristal Palas je u jako lošoj seriji, vezali su i šesti poraz u PL, kako su danas na svom "Selhrstu" izgubili od Totenhema rezultatom 0:1 (0:0).

Nije bilo preterano interesantno u prvih 45 minuta na stadionu Palasa, videli smo solidnu priliku Androsa Taunsenda u uvodnim minutima utakmice, ali to je gotovo bila jedina ozbiljnija prilika.

Sparsi su doživeli i jedan peh, kako je teren u 24. minutu morao da napusti Tripije zbog povrede, zamenio ga je Orije.

U nastavku je nakon 10ak minuta Tomkins pripretio gostima, tukao je glavom nakon šesnaesterca, ali je promašio gol rivala.

A onda, 66. minut, nakon kornera Lamele lopta se odbija do mladog Huana Fojta, koji uspeva da ugura loptu u mrežu domaćina za 1:0.

Mogao je Palas do boda u završnici, Ljoris je najpre u 84. minutu skinuo dobar šuta Taunsenda, da bi u sudijskoj nadoknadi kapiten "Pevaca" još jednom bio sjajan, ovoga puta je vrhunski intervenisao nakon pokušaja Serlota.

Ipak, rezultat je ostao nepromenjen, Totenhem je upisao novi trijumf. Luka Milivojević standardan u postavi Palasa, sa kapitenskom trakom oko ruke.

Nakon ovog trijumfa Totenhem ostaje četvrti sa 27 bodova, Palas i dalje 16. sa čak 19 bodova manje od večerašnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Antihepi
Saturday, 10.11.2018
21:33

Бентеке је "пренео вирус" на цео Палас. Каква дружина,педесет шанси им треба да постигну гол...