PL - Pardju otišao!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 02.04.2018.
12:37
Izvor: Sportske.net

Alan Pardju više nije trener VBA.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Vest Bromvič Albion je ostao bez trenera.

Ekipa koja će skoro sigurno ispasti u niži rang, sporazumno je raskinula ugovor sa Alanom Pardjuom, poznatim engleskim trenerom. Sa njim je otišao i Džon Karver.

"Klub bi želeo da se zahvali Alanu i Džonu za svo zalaganje u klubu i želimo im sve najbolje u nastavku karijere", piše na sajtu VBA.

Deren Mur je preuzeo funkciju trenera, obavljaće je do kraja ove sezone najverovatnije.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Monday, 02.04.2018
19:44

Pa kad su budale otpustile Pjulisa,siguran sam da bi ih on zategao i da bi ostali

avatar
Los Vikingos
Monday, 02.04.2018
13:13

Steta za WBA, prva dva kola pobede i onda pomislis da ce oni lagano i ovu sezonu da pokidaju. Medjutim posle toga dosli su neocekivani negativni rezultati i otpustanje Pjulisa, a evo sada i Pardjua i sasvim je jasno da ce oni zavrsiti u cempionsipu sledece sezone.

avatar
RIP-chechk
Monday, 02.04.2018
16:34

Mnog slab tim za PL su imali, ne znam sta su hteli, sa otpustanjem Pjulisa, ali mislim da je on mogao da ih izbavi jedini sa taktikom ragbi fudbala. Nije to atraktivno, ali ako nemas tim koji moze da igra atraktivno ne mozes da pobedjujes na taj nacin, vidi Stouk, oni su ko hteli da se transformisu i zavrsili u kanalu, rekao bih i da Everton slicno prolazi smao su malo jaci klub, pa ne dozivljava fijasko. Klop, Gvardiola i svi trose pare na tim koji bi igrao lep fudbal. a WBA je realno upao u krizu kad se i ocekivalo, Pjulis je trener za takve ekipe, spasavao je mnogo vodio u visi rang i nikad isao, ne menjas takvog coveka, kad nisi u situaciji.

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 03.04.2018
00:11

Pjulis je dokazan trener, napravio je od Stouka konstantni tim koji igra u premijer ligu, kada je otisao, Stouk je pao, a ove moze da ispadne iz lige posle 10 godina ako ne i vise. Slicna stvar i sa WBA od kojih je napravio dobar i opasan tim, samo se nesto desilo i sve je puklo. Ove sezone mogu da ispadnu 3 tima koji su do ove godine izgradili neki identitet u premijer ligi. Dok je Pjulis lagano podigao Boroa iz zone opstanka do borbe u plej of ove sezone.