PL - Ovo je raspored do kraja takmičenja za one koji žele u Ligu šampiona!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 08.03.2018.
17:23
Izvor: Sportske.net

Devet utakmica je ostalo do kraja Premijer lige za ekipe koje se bore za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona. Šampion je rešen, a ko će zauzeti pozicije od 2-6. mesta?

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Konkurencija je ogromna ove sezone u Premijer ligi, ali ne kada se radi o tituli šampiona. Ona je već praktično rezervisana za Mančester siti, imaju 16 bodova prednosti u odnosu na Mančester junajted i ekipa Žozea Murinja i ne pomišlja da progovori reč "titula".

Ipak, za pozicije 2, 3 i 4 će se voditi ogromna bitka u Premijer ligi. Mančester junajted ima 62 boda, Liverpul 60, Totenhem 58, Čelsi 53 i Arsenal 45.

Trinaest bodova je razlike između Arsenala i Totenhema, i ekipi Arsena Vengera je potrebno čudo kako bi se vratio u Ligu šampiona. Oni će radije izabrati drugi put, kroz Ligu Evrope.

Kako biste lakše videli ko je favorit za pomenute pozicije koje vode u grupnu fazu LŠ, predstavljamo vam raspored Mančester junajteda, Liverpula, Totenhema, Čelsija i Arsenala do kraja prvenstva.

Mančester junajted (62):


Liverpul (D)
Vest Hem (G)
Svonsi (D)
Mančester siti (G)
VBA (D)
Bornmut (G)
Arsenal (D)
Brajton (G)
Votford (D)


Liverpul (60):


Mančester junajted (G)
Votford (D)
Kristal palas (G)
Everton (G)
Bornmut (D)
VBA (G)
Stouk (D)
Čelsi (G)
Brajton (D)


Totenhem (58):

Bornmut (G)
Njukasl (D)
Čelsi (G)
Stouk (G)
Mančester siti (D)
Brajton (G)
Votford (D)
VBA (G)
Lester (D)


Čelsi (53):


Kristal palas (D)
Barnli (G)
Totenhem (D)
Vest Hem (D)
Sautempton (G)
Hadersfild (D)
Svonsi (G)
Liverpul (D)
Njukasl (G)


Arsenal (45):

Votford (D)
Lester (G)
Stouk (D)
Sautempton (D)
Njukasl (G)
Vest Hem (D)
Mančester junajted (G)
Barnli (D)
Hadersfild (G)















Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 08.03.2018
22:11

Sto se tice junajteda kljucna utakmica im je ova sa liverpulom ako odu na +5 to je to gledajuci siti im je tezak protivnik i ako do tad bude sve ok porazom se opet vracaju na +2. Arsenal je mislima u LE a i tu smo domacini..liverpul ima jako tesko gostivanje celziju postoji mogucnost da ta utakmica bude kljucna pre svega za celzi. Po junajted je bitno da ostanu ne porazeni protiv liverpula a pobjedom bi vec bili jednom nogom u top 4. Sto se tice celzija oni imaju dva direktna konkurenta za top 4 to je totenhem i liverpul pobjedama bi isgurali jednog od ta dva protivnika u svakom slucaju ipak mislim da ce celzi ostat bez LS jer gledajuci npr junajted ima +9 u odnosu na njih i dosta bolju gol razliku +10 u prevodu celzi mora pobjediti sve do kraja a junajted da izgubi 4 jer ako se desi da junajted i celzi imaju isti broj bodovo gol razlika je opet na strani junajteda jer cisto sumnjam da celzi moze nadoknaditi toliku gol razliku sa obzirom na protivnike koje ima da kraja. Tako da sad stvarno ne znam koji je poredak na kraju ali mislim da celzi ima naj manje sanse da se ugura u top 4. Sto je jos smjesnije navijaci celzija treba da navijaju da junajted dobije liverpul uz pobjedu celzija bili bi na -4 od njih uz to su im domacini na bridzu i tada ta utakmica moze da odluci uz kiks totenhema koji takodzer je gost celziju.. Idealno za junajted i celzi je da junajted pobjedi liverpul.

avatar
OneSeasonWonder
Thursday, 08.03.2018
22:39

Celzi ne moze Watford da pobedi ( izgubili 4:1),a kamoli LFC i TOT

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 09.03.2018
12:31

Ja sam samo anlizirao protivnike i sta celzi mora jer je trenutno on 5 i bez LS..

avatar
_mladen_
Thursday, 08.03.2018
23:56

Sve u svemu, verovatno ce u top cetri biti ove trenutne ekipe.

avatar
jack wilshere
Thursday, 08.03.2018
18:33

Arsenal realno ima najlakši raspored, ali su oni toliko zaostali i toliko se raspadaju da ne mogu realno ni Celzi stici, a kamoli top 4nOd ostalih timova, mislim da ce Celzi izvisiti, Liverpul drugi, Utd treci..

avatar
Miha
Friday, 09.03.2018
11:24

U pravu si. Da je srece, da uzmemo minimum 25 bodova u ovih zadnjih 9 utakmica. Iskreno, nadam se nekom čudu, ipak nam je samo UTD jedina prepreka.