PL: Mitrović nemoćan u derbiju Londona, novi poraz Fulama

Autor: Nikola Miloradović
subota 15.12.2018.
20:34
Izvor: Sportske.net

"Kotidžeri" su u 17. kolu Premijer lige dočekali ekipu Vest Hema, a gosti su bez većih problema odneli ceo plen, vezali su četvrti trijumf u nizu.

Beta/Chris Radburn/ PA via AP
Beta/Chris Radburn/ PA via AP

Povezane vesti

Fudbaleri Vest Hema slavili su na "Krejven Kotidžu" protiv ekipe Fulama sa 0:2 (0:2).

Poveli su gosti u 17. minutu, Felipe Anderson je prošao po levoj strani, odlično je uočio Snodgrasa na ivici kaznenog prostora, a Škot upućuje izuzetno snažan udarac na prvu i matira Rika za 1:0. 

U 26. minutu velika šansa za Mitrovića, odbrana "Čekićara" je zaboravila na srpskog napadača, ali najbolji strelac prve Lige nacija nije uspeo da matira Fabijanskog, u padu je glavom poslao loptu pored leve stative.

Pripretio je potom Kamara, ali je Fabijanski dobro intervenisao, da bi napadač Fulama imao novu šansu samo minut kasnije, ali je poljsku čuvar mreže ukrotio i njegov udarac sa ivice kaznenog prostora.

I onda, samo minut nakon poslednje prilike Kamare, Ćićarito glavom pronalazi Antonija, koji kažnjava domaćina za promašaje, 2:0 za Vest Hem.

Do odmora nije bilo većih uzbuđenja, u 60. minutu nova šansa za Mitrovića, ali je njegov šut izblokiran.

Nije uspevao Fulam ozbiljnije da pripreti u nastavku, mogli su u 89. minutu da prime i treći gol, Felipe Anderson je sjajno prošao, ali je Riko uspeo da odbrani njegov pokušaj.

Na kraju trijumf "Čekićara", prvi na "Kotidžu" nakon osam godina, vezali su četvrtu pobedu u nizu i sada su na devetom mestu na tabeli sa 24 boda. Fulam zakucan za dno sa samo devet bodova i čak 42 primljena pogotka nakon 17 kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Saturday, 15.12.2018
22:45

Dobro, sada smo utvrdili da ni Italijan ne moze da im zategne odbranu sto donekle skida odgovornost sa Jokana. Denis Odoi deluje kao glavni krivac ali on je samo jedan od nekolicine igraca koji zaista nisu za PL. Cejmbers i Moson jesu losi ali sa njima se moze ali pored Odoia onaj Kerni toliko decko davi loptu da je to strasno, Sirle ima snage da sprinta 5 puta a Kamara i slicni su za klupu u Cempionsipu. Generalno 100 miliona koje su potrosili su bacili, trebalo je da pozajme 5-6 igraca i rese stvar. Sada imaju Januar i ako u tom prelaznom roku ne dovedu neke iskusne igrace koji ce da povedu tim iz svlacionice poput Kejhila recimo, nece se naigrati ni u 2019.

avatar
RedDevil612989
Saturday, 15.12.2018
21:42

Stvarno jeste nemocan. Jedini koji je nesto pokusavao danas. Ako ga neko od ozbiljnih ekipa dovede, garantujem da ce davati 25+ golova po sezoni. Onaj Kamara burazer da se jos 10 dana igra ne bi dao gol ali je zato na svakih 5 minuta u ofsajdu. Fulam nije losa ekipa ali im je odbrana katastrofa.