PL - Mančester siti za nastavak "klackalice", majstorije Azara i Loftus-Čika, Totenhemu tri boda!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 03.04.2019.
22:37
Izvor: Sportske.net

Lagane pobede Mančester sitija i Čelsija, siguran i Totenhem.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Nova pobeda Mančester sitija kojom su stigli do prve pozicije, slavili su protiv Kardifa sa 2:0 (2:0) uz 50% snage.

Mančester siti je pitanje pobednika rešio već nakon prvih 45 minuta, bili su odlični protiv Kardifa koji nije bio ravnopravan rival ni u jednom trenutku.

Od samog starta si domaći imali prednost. Kevin De Brujne je iz teške pozicije uspeo da postigne gol za prednost, a postavljalo se samo pitanje kada će doći do drugog gola.

Došlo je na kraju prvog poluvremena, tada je Sane uputio fantastičan udarac sa ivice kaznenog prostora za 2:0 što je bio rezultat kojim se otišlo na odmor.

Mogli su domaći i do ubedljivije pobede, na drugoj strani je i Kardif imao jednu priliku, ali bez golova u drugom poluvremenu.

Čelsi je uspeo da savlada Brajton na svom terenu, slavili su domaći sa 3:0 (1:0) bez nekih velikih problema.

Mladi Hadson-Odoi koji je dobio šansu od samog starta danas, odigrao je odličnu utakmicu i bio je zaslužan za prvi gol Čelsija. Prošao je po levoj strani, uposlio je Žirua koji je sa samo par metara pogodio mrežu gostiju za 1:0.

Na 2:0 Čelsi je povisio preko Edena Azara u 60. minutu utakmice nakon asistencije Rubena Loftus-Čika. Belgijanac je pravom majstorijom izbacio protivnika i plasirao je loptu u suprotan ugao. Maestralno.

Samo četiri minuta kasnije ekipa Čelsija stiže i do trećeg gola, ovoga puta strelac je bio Ruben Loftus-Čik koji je istakao kandidaturu za igrača utakmice.

Fantastičan gol reprezentativca Engleske.

Na meču Totenhema i Kristal Palasa presudio je momak iz Južne Koreje.

Son je bio strelac prvog gola, trenutak inspiracije ovog momka je bio dovoljan za očuvanje Totenhemovog sna o Ligi šampiona.

Nakon prvog poluvremena nije bilo golova, iako su Eriksen i Kejn imali svoje šanse, a u drugom u 56. minutu nakon opasnog napada domaćih Son uspeva levom nogom da smesti loptu u mrežu.

Drugi gol na meču delo je Kristijana Eriksena. Hari Kejn je odradio veći deo posla, oboren je u kaznenom prostoru, sudija je imao dilemu, a kada je video Eriksena u šansi više nije. Danac je poslao loptu u mrežu za konačnih 2:0.

Kod Kristal Palasa sa kapitenskom trakom je igrao Luka Milivojević čitavih 90 minuta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tbr
Thursday, 04.04.2019
04:21

Žiru je zaslužio da do kraja sezone bude starter na svakom meču, ginuo je na terenu iako je večita rezerva, Emerson Palmieri takođe, ne znam šta momak treba više da uradi da skloni onog Alonsa iz startnih 11... Dobro se setio Sari da malo promeša sastav, samo da mu ne bude kasno sad, ako izbori LŠ na kraju, ne bih se bunio ni da ostane.

avatar
Wednesday, 03.04.2019
23:42

ovo je liga to te ja pitam

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 03.04.2019
23:09

Ako pobedimo jos Barnli kuci to je 15 pobeda i jedan remi protiv poslednjih osam. To je sjajan skor. Tri za tri protiv Sitija, Arsenala i Totenhema je takodje ok. Nas problem su timovi sa sredine tabele od 7-12 mesta koji se odlicno brane a odlicno igraju kontre. Tu za sada od mogucih 27 imamo samo 9 bodova dakle 18 izgubljenih. Ne znam da li cemo imati prelazni rok ali to je definitinvo nesto na cemu moze da se radi jer svi ti timovi igraju isto i ako to naucimo bice mnogo bolje. Dobra utakmica danas, mnogo bolje kada Sari poslusa i pusti sastav koji smo svi trazili.

avatar
BlueMoon
Wednesday, 03.04.2019
23:02

Napokon Foden! Jesus je promasio sve sto je mogao,ali na kraju sigurna pobjeda.Do kraja prvenstva sve osim maksimalnog ucinka ne dolazi u obzir,u Ligi sampiona u dvije utakmice mozemo protiv svakoga.
IN PEP WE TRUST!

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Wednesday, 03.04.2019
23:01

Odmah se vidi razlika 5 nova igraca i ekipa odma drugacije igra, bitna su tri boda , ideno dalje

avatar
CFC-Macedonia
Wednesday, 03.04.2019
22:58

Vracali samo Sudiskog kluba takozvanu dinastiju na 6 mesto tamo de pripadao oduvek.

avatar
Maksimus
Wednesday, 03.04.2019
22:52

Sve staje u April.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 03.04.2019
22:47

Koji sam ja fudbalski mag :D Tko ne veruje neka pogleda moj komentar od jucer kada sam izneo zeljeni sastav. Jedino sto me Sari nije posluso je to da je izbacio Rudigera umesto Luiza ali nema veze. Pokazalo se da je ovo najbolji tim koji Celsi ima. Momci lete po terenu! Sve sto je uveo danas u prvi 11 su bili TOP. Mada sta nam to znaci kada ce sledecu utakmicu opet Vilijan, Alonso i Kovacic igrati? Sari ako bi ovaj tim ostavio da igra izborili bi LS 90%! Samo problem je sto je on tvrdoglav i gornja 3 navedena sledecu pocinju 99%. Sve u svemu barem sam jednom gledo zeljeni 11.

avatar
Budarrr
Wednesday, 03.04.2019
22:45

Fantastičan stadion Spursa.Samo sve nešto mislim da će im to biti i početak kraja učešča u top 6.Ako im kad tad odu Dele Ali, Kejn, Eriksen,Vertongen nikad oni neće opet napraviti tim dostojan vrha tabele.

avatar
Стерлинг Арчер
Wednesday, 03.04.2019
22:44

Loftus Čik mora da igra prvu postavu, tu uopšte ne bi smelo da bude dileme. Strašan igrač, a može samo još da napreduje.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Wednesday, 03.04.2019
22:42

RLC uporno nabija rogove Sariju sto mu ne ukazuje vece poverenje, uz Kantea Celsijev najbolji veznjak. Gosti veceras sramotni, svi samo po jedan sut u okvir, mislim da zadnjih 6,7 ekipe nikad nisu bile losije i posle mi neko prodaje pricu kako je ovo liga gde svako svakog moze da pobedi.

avatar
Japanac
Wednesday, 03.04.2019
22:41

Ovako i ce biti tabela na kraju sezone,jedino ako Arsenal i Totenhem promene pozicije i to je to

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 03.04.2019
22:41

Plasim se samo da ce Sari izvesti vilijana,kovacica i ostale na teren protiv Vest Hema
Jel toliko bilo tesko dati Loftus Cheeku i Odoiu da igraju,pored sjajnih asistencija i golova igrali su non stop dobro takodje i Giroud treba biti starter
Odoi izvlaci protivnike na stranu i jedino je Celsijevo krilo koje to radi,zato treba da igra stalno pored svega ostalog
Svakako ako Sari sledeci mec ostavi Loftus Cheeka i Odoia na klupu uruciti mu otkaz prije samog pocetka meca treba,toliko je mucenja bilo zbog izbora igraca i jednom izvedes tim kako valja igraju svi odlicno plus protivnik ne pridje golu

avatar
Thursday, 04.04.2019
16:45

Sari ce dobiti otkaz svakako na kraju sezone,nije dorastao covek da radi na ovom nivou,ozbiljni treneri su dobijali otkaze kao Anceloti i Konte posle trofeja,ovaj se dokazao da nije spospoban da ima autoritet nad ekipom,jos su navijaci protiv njega....

avatar
Wednesday, 03.04.2019
22:40

Crno Zidan je sve ono sto navijaci Junajteda misle da je Pogba,dok Azar lomi u stilu Del Pijera....

avatar
Wednesday, 03.04.2019
22:39

Eto, ubacis Hudsona i RLC. Pustis malo ofanzivnije Emersona i tu su rezlutati.