PL - Magija Rodrigeza, het-trik Kalvert-Luina, Bilić pocrveneo!

Autor: Stefan Matić
subota 19.09.2020.
15:25
Izvor: Sportske.net

Prvi meč drugog kola ostavio snažan utisak.

EPA-EFE/Nick Potts
EPA-EFE/Nick Potts

Povezane vesti

Anćelotijev Everton održao maksimalni učinak. "Vrećice" zapaljene 'petardom' u režiji Rodrigeza, Kalvert-Luina i Ričarlisona (5:2).

Na samom početku smo mogli videti da nas čekaju odlični golovi. Mladi Diangana u 10. minutu postiže prelep gol za vođstvo od 1:0.

Ipak već do kraja poluvremena vidimo preokret, Luin petom u 31. minutu beleži prvi gol na današnjem meču za 1:1. Pred odlazak na pauzu Rodrigez upotpunjuje preokret sjajnim golom sa distance.

Kolumbijac je minut kasnije uspeo i da isprovocira Gibsa, levi bek naivno dobija direktan crveni karton. Biliću se to nije dopalo, uputio je snažne komentare sudiji Dinu kome se ovo nije dopalo te hrvatski stručnjak dobija crveni karton.

"Vrećice" ipak stižu do izjednačenja, Pereira daje gol iz slobodnjaka, ali onda sledi dominacija Evertona sa igračem više.

Kin je u 54. minutu sjajno reagovao na odbitak donevši još jedno vođstvo domaćem timu a onda je Kalvert-Luin u razmaku od četiri minuta postigao dva gola i overio pobedu Evertona od 5:2.

Ričarlison postiže još jedan gol, ali pogodak Brazilca je ubrzo i poništen zbog ofsajda.


      
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wizard08
Saturday, 19.09.2020
16:08

Ricarlison pomalo ljut na doominika

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 19.09.2020
15:33

11 na 11 drzali su se , nakon crvenog kartona , drugoligas propao ko titanik . Hames i Alan najbolji transferi ovo leto u PL !!!

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 19.09.2020
16:09

Ovo je Premier Liga, jos je rano da se donose zakljucke, nije ovo Spagheti liga de sudije odnapred dobiju konstrukcije da ce Juve postati Sampion.