PL - Luka i drugovi srušili Junajted! Aler obeležio kolo!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 24.08.2019.
17:57
Izvor: Sportske.net

Svašta se dešavalo u Mančesteru.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Mančester junajted nije dobro prošao protiv Kristal palasa na svom terenu, a moramo reći da su gosti imali dosta sreće da izađu sa "Old traforda" sa sva tri boda.

Markus Rašford je bio prilično agilan od prvog minuta, a u 11. je imao veliku šansu kada je izašao 1 na 1 sa golmanom Guaitom.

I Daniel Džejms je imao svoju priliku danas u 17. minutu kada je Guita izašao kao pobednik, a do prve šanse Kristal palas stiže u 32. minutu preko tipične akcije za Engleze, Šlup je glavom spustio za Džordana Ajua koji je izašao 1 na 1 sa De Heom i lagano je pogodio za prednost gostiju.

Odmah nakon toga mogao je Palas da stigne do prednosti od 2:0 kada je Zaha promašio gol.

Mančester je mogao i preko slobodnih udaraca koje su izveli Pogba i Rašford da stignu do gola, ali nije ga bilo.

Palas je u nastavku sve svoje adute bacio u odbranu svog gola, a Mančester je već u 70. minutu mogao do izjednačenja kada je Luka Milivojević startovao na Mektomineju, sudija pokazao na belu tačku, ali Rašford nije realizovao kazneni udarac pošto je pogodio stativu.

Tražili su još jedan penal fudbaleri Mančester junajteda nakon pada Rašforda u kaznenom prostoru, a konačno do gola domaćin stiže u 89. minutu.  



Brajton je na svom terenu dočekao Sautempton i ostao je bez bodova. Ekipa Hazenhutla je uspela da slavi sa 0:2, a prvi gol na ovom meču postigao je Đenepo u 55. minutu. Redmond postiže gol u prvom minutu nadoknade za konačnih 0:2.

Zanimljivo da je ovaj fudbaler ušao u igru samo četiri minuta pre nego što je pogodio mrežu.

Domaći Brajton je igrao sa igračem manje od 30. minuta kada je Andone laktom udario Valerija.

Lester je i dalje neporažen u Premijer ligi ove sezone, a upravo je stigao i do prve pobede.

"Lisice" su slavile sa 1:2 protiv Šefild junajteda u gostima. Nakon dodavanja Madisona Vardi je pobegao odbrani domaćina i u svom stilu postigao gol za prednost Lestera, a domaćin je stigao do izjednačenja u 62. minutu kada je Mekburni glavom nakon asistencije Beldoka postigao gol.

Fantastičnim golom Barns donosi pobedu Lesteru u 70. minutu meča. Bio je to topovski udarac unutar kaznenog prostora.

Gosti su se sladili i u meču Votforda i Vest Hema.

"Čekićari" su do prednosti stigli već nakon 3 minuta kada je Nobl iz penala postigao gol, da bi u 17. minutu Votford izjednačio preko Greja.

Ipak, gostima pobedu donosi pojačanje, Sebastijan Aler, golovima u 64. i 73. minutu meča. Oba gola je postigao sa svega par metara od gol-linije, prvi nakon asistencije Felipea Andersona, a drugi nakon kornera i odbitka gde se najbolje snašao.

Brajton - Sautempton 0:2
Mančester junajted - Kristal palas 1:2
Šefild - Lester 1:2
Votford - Vest Hem 1:3




Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

80 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Monday, 26.08.2019
12:49

Да ли је реално да ми коментари чекају данима на одобрење? Запослите некога ако немате никог задуженог за то. Немате ви милионе коментара. 2, 3 сата ефективног рада дневно, не треба више сигурно. Помислићу да ово намерно радите.

avatar
Vjeko Stojančić
Sunday, 25.08.2019
11:43

Opet De gea i opet u 93 minutu,samo se pitam dokle ce se tolerisati najveca farsa od golmana a tek trece kolo.

avatar
Аполо
Sunday, 25.08.2019
07:24

Poraz kod kuce od ekipe koja nije u formi, nema kondicije... lose nam se pise. Prvi gol koji smo primili, sramota. Drugi opet nekako traljavo, a najplaceniji golman dozvoli da mu prodje ispod ruke, ili ako uopste zna i gde je bila lopta. Napadamo, napadmo ali bez rezultata. Neefikasno, nepovezano, a neka nam je sa srecom sa iole jacim klubovima u nastavku, bilo kod kuce ili u gostima.

avatar
Costa furce
Sunday, 25.08.2019
03:38

Luciferi na aparatima
Gooo CHELSA gooo blue Champions

avatar
Man united
Saturday, 24.08.2019
21:30

Сада је и дефинитивно јасно да Солшер није тренер за велика дела. Требало је одмах јурити Поћетина. А не, они се залетели за овог шарлатана јер је то јефтинија опција. Само профит им је битан ко да нису довољно измузли ову краву музару. Ал не каче да без резултата то неће моћи још дуго да раде. Довешће клуб на ниво Арсенала и Евертона зачас.

avatar
Павле Ристић
Saturday, 24.08.2019
20:55

A Ferguson sedi i gleda na tribini, nije pocrveneo nego je bio ljubičast, nastavili da prati utakmice srčka će da ga strefi i ima odapne na licu mesta ...

avatar
BlueMoon
Saturday, 24.08.2019
20:36

Ponovo bez ikakve ideje i kreacije Junajted.Lingard 0,Pogba nezainteresovan,Mektominej nije takav igrac.James i Rasford sprinteri,dok Marsijal nema s kim igrat.

avatar
pepyslav
Saturday, 24.08.2019
20:06

Posle ove utakmice Maguireu odmah dati kapitensku traku...de Gea nastavlja sa nesigurnostima iz proale sezone, i kao i sa Pogbom greska je sto nije prodat, nezadovoljne i nezainteresovane igrace ne treba zadrzavati...takodje Lingarda odstraniti bar iz startne postave, za Pogbu se ne treba nadati da ce izostati...bez rezervnih solucija u napadu, ako se Martial povredio, tek slede problemi sa efikasnoscu...a ako vec daju sansu mladjima, bolje Pereira da igra od Lingarda svakako...a mislim da ne postoji gori half u PL u vazdusnim duelima od Lindelofa, jos jednom se pokazalo..

avatar
RaZZoR (6x)
Saturday, 24.08.2019
19:56

počelo je :) već sam najavio

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 24.08.2019
19:30

Ovako gube veliki klubovi, razbili smo ih igrom i sansama, ali lopta nije htela u gol, cak i penal promasili dok su oni iz dve jedine prave sanse dali dva gola, ovakvih utakmica ce uvek biti, ocekujem da se ovako mesto ponovi tek za 15-20 kola do tada ovakve protivnike rutinski resavamo

avatar
Red blood
Saturday, 24.08.2019
21:50
avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 24.08.2019
22:13

Hahahaha tooo majstore, nema veci Klub od uniteda vec 8 sezona zaredom rastura.....imas moju podrsku

avatar
Red forever
Saturday, 24.08.2019
18:53

Sa ovim timom, Solskjerom na klupi, naša realnost je borba od 5-8 mesta, u najboljem slučaju. Nekada Kantona, Bekam, Ronaldo, Skols, Gigs, Rud, Runi, a danas Lingard, Rašford, Mek Tominaj, Fred, Jang, POGBA... Sa ovakvim prosekom od igrača nije realno ni imati visoka očekivanja.

avatar
_mladen_
Saturday, 24.08.2019
23:57

Izvini druze, ali ta prica sa ovakvim timom mora da prestane... Potrosio je Junajted previse za te price, dobili su sve igrace koje su hteli, ali nema ko da napravi tim. Nemoj mi reci da Liverpul ima nesto jaci tim od Junajteda, ali ima trenera koji zna sta radi i sta zeli.

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 24.08.2019
18:38

Pocinje golgota propale dinastije 8 sezonu zaredom....

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 24.08.2019
18:59

Ево га најватренији "навијач" Челсија. Па ти не смеш да се појавиш овде кад Челси изгуби а прозиваш друге. Буди као они прави навијачи Челсија па се појави и кад изгубите. Још ниси оставио коментар након пораза од Јунајтеда а све најгоре о том клубу пишеш. То довољно говори какав си.

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 24.08.2019
22:17

Chelzi je sam sebe pobedio te utakmice, to se dogadja jednom u 20 godina, vidi statistiku.....

avatar
Medison
Saturday, 24.08.2019
19:02

Severno makedonce jos uvek si sa tom ogranicenje u glavi nisi smislio nista novo od propale dinastije

avatar
MIlan Simic
Saturday, 24.08.2019
18:34

Pogbu bolje da su pustili i za 100 miliona jer njegovim ostajanjem steta ce biti veca od navodno trazene sume...Lingard sem brzine i nekog suta ogranicen fudbaler takvih veznih igraca je puna EPL liga...Rasford i Martijala i nova pojacanja jedini koji imaju materijal za velike stvari...mkTomijan jedino na DMF dalje od te pozicije nema kvaliten niti predispozicije..

avatar
mrancic
Saturday, 24.08.2019
19:18
avatar
Nenad Mratinković
Saturday, 24.08.2019
21:05

Skoro godinu dana pricam da je Pogbin ostanak najveci problem. Kad su otpustili Murinja , trebali su letos lepo da ga prodaju , da uzmu pare i da se adekvatno pojacaju u veznom redu. Ovako ce unakaziti ceo tim, otpustice ladno dva trenera zbog iskompleksirane instagram mrcine , zaradice ujedno i manje para sledeceg leta od njegove prodaje. LJudi iz uprave su nesposobni, nivo 3 liga Srbije.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 24.08.2019
18:29

vratio se junajted na koji smo navikli prethodnih sezona(izuzev sezone kad su zavrsili drugi ali eto slaba konkurencija)...ovo je vec pravi junajted...svako kolo redovno dobijaju penale ali ne mogu nista da urade,vratite pogbu da ih opet sutira...govorio sam ja ranije da im to sto su odlucili da ne prodaju Pogbu nece doneti nista dobro jer ce imati nezadovoljnog igraca koji ce kvariti atmosferu u ekipi a ionako mu se ne igra za klub...i evo on je danas na kraju napravio gresku za drugi gol

avatar
The Red Army
Saturday, 24.08.2019
19:46

Pravi Junajted? Hm.. Dobijaju penale? Hm.. Pa zar nije bio penal, a mogao je jos jedan da svira... Meni se svidja u kom pravcu ide klub i kakve igrace zeli solsker, samo mi se ne svidja sto ih jos nije doveo al dobro, ne moze sve ni za jedan prelazni rok

avatar
Monte_Kristo
Saturday, 24.08.2019
18:23

Dali 130 m na odbranu,a napad ne postoji,sta tek reci za sredinu koju predvodi najveca prevara u istoriji fudbala,Pogba,pa svaki njegov pas napred je pogresan i jalov,da ne pricam da mu treba minut da donese odluku sta ce sa njom,i kad donese uglavnom je pogresna,uzas ekipa,sesto mesto premija...

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 24.08.2019
18:17

Bedno i prebedno, da ti ekipa koja je dosla da ne predje centar da dva gola iz prakticno dva ulaza u 16, to je poseban nivo apatije. Palas ce recimo isto probati na Etihadu, ali ce biti pocasceni petardom, kao sto dolikuje... Ovo je sitacija iz koje prakticno nema izlaza, ne da su na nuli, oni su jos iza Mojesovog mandata, a potrosili su 5 godina... Nema precica, ovo je davno postao sport bogatih. Kupuj kvalitetno, preplacuju koliko treba, samo dovodi kvalitet. Dopustas sebi da zavisis od nekog Mektomineja i Lingarda. Natrpali dece u ekipu kao da su Mladost iz Lucana... Da se razumemo, samo rezovi i to bolni. Prvo i osnovno dogovoriti se sa Poketinom da sledece godine preuzme ekipu. Ako vredi 10, dati onom Jevrejinu i 50 ako trazi, ali napokon za svagda zavrsiti ovo mucenje sa trenerima. Ole mozda ima znanje, ali ne i karakter i reputaciju da hendluje ovakvu situaciju. Pored toga oterati Pogbu, mislim da i njega pocinje da bude sramota koliko je blamantno nezainteresovan na terenu i koliko ljude u klubu ne interesuje sto im neki klovn vuce reputaciju kroz blato. Kakva korist od igraca koji izlazi na teren sa ovakvim pristupom? Muce i sebe i njega bezveze, zahvaliti mu se i cao... Ko ce hteti da dodje u klub ako se ovo nastavi? Pa zar je moguce da je nekom tamo Dibali draze da sedi na klupi u Juventusu nego da igra za Junajted? Zar i tim pajacima sto vode klib nije jasno da nece doveka zgrtati milijarde, a da nema razultata?....

avatar
Red blood
Saturday, 24.08.2019
21:55

Totenhem je dosao na Etihad i igrao kao Palas protiv Utd.
Mozda i bednije.
Tako da..ponekad se desi i ovakva utakmica.
Junajted nije zasluzio da izgubi..ali vezni red ne postoji,ne kreiraju sanse,tako da,objektivno,bez obzira i na posed lopte i na to sto se 90% vremena igralo na Palasovoj sredini,ne moze se reci ni da je Junajted zasluzio da pobedi..

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 24.08.2019
18:16

Ocekivano.Junajted je midtable tim,tim "izgubljen" u prevodu a onaj tuzni trener u najavi OGS je prica sam za sebe.Svaki fudbalski polupismen navijac Junajteda ne bi dozvolio Lingartu da "pomirise" teren ne pa da ti svaku utakmicu bude prvotimac i kreator igre!Taj i u cempionshipu bi grejao klupi ali sta vide u njega OGS i njegov strucni stab bas bih hteo da nam objasne.Ovo glumljene neke istorije,neke tradicije i ostalu demagogiju obice se o glavi Junajtedu.Stalno neko forsiranje pre svega igraci iz svoje skole,sanjajuci neku novu generaciju 92(malo morgen) pa ona neobjasnjiva opsesija kvazi trenera OGS sa Britanskim igracima,odbijanje da potpise Fernandesa iz Sportinga i uporno "gonjenje" Longstaffa iz Njukasla je "ludilo".Ovaj trener u pokusaju ukanalice Junajted vise no sam Murinjo,prodao sve sto vredi,uporno zeleo da se otarasi Lukakua koji je igracina za ove kvazi napadace,pa i Felaini je druga dimenzija za ocajnu sredinu Junajteda.Nisu hteli da navreme dogovore produzetak dogovora sa Hererom ali zato produzili ugovore sa Jonsom,Smolingom,Jangom i sa onim izvikanog Engleza Rasforda,koji nije nista drugo no samo malo nadgradjena verzija Welbeka!Junajted nema krila,sredinu,kreaciju,normalnog levog beka,nema vodju i autoritet na terenu,pa zatoa driblaju bespotrebno i gube lopte Pogba,Marsijal i Rasford.Ali sve je to odraz slabog ili tacnije receno nikakvog menadjmenta.Ova sezona je propala jos pre no sto je pocela,tome je svakome posle prelaznog roka bilo jasno.OGS nije i nikada nece biti trener a kamoli trener sa autoritetom koji moze da vodi klub velicine Junajteda koji je u ovom trenutku vise akcionersko drustvo no fudbalski klub na zalost.Pogledajte klupu,izmene i sve ce vam biti jasno.Uvodis "zelenog" Grinwuda i "dedu" Mata da ti promene tok igre i rezultata.Neprocenjivo!!!

avatar
mrancic
Saturday, 24.08.2019
19:23

Dodaj u ovo i De Heu.Potpuno si u pravu.

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 24.08.2019
21:51

Zaboravio sam na "Svajcarca"....ali sira...onaj sa rupama,mnogo ukusan:))

avatar
RHawtin
Saturday, 24.08.2019
20:23

Sve si lepo rekao....al dzabe, oni teraji po svome. Gomilaju tu decurliju kao da ce za 2 godine osvojiti ligu sampiona... A ako ovako nastave blizi su ispadanju i drugi ligu

avatar
Devil born 1878
Saturday, 24.08.2019
18:15

Igra uzas, nema napadaca, grinvud puno jos mora da radi, lindelof se malo pogubio, lingard bi trebao sam da trazi prodaju koliko je los, pereira ne igra koji je sigurno bolji od lingarda, bisaka okej ali nece da nabacuje, pogba treba da ide ali bez njega ide i ovakva igra, kamoli nesto bolja, palas da bude srecan sa ova 3 boda, rasford covek nek ne suta slobodnjake, penale nek sutira i dalje, svako promasi penal, sve u svemu na zimu mora pojacanja, ali mora, i to dobar kreativac

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 24.08.2019
19:50

Malo pogubio Lindelof? Vec neko vreme pricam da je to nas najgori defanzivac. Ljudi kao da ne prate kakav on kriminal radi na terenu. Jos mnogo golova cemo mi primati zbog njega.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 24.08.2019
18:09

Ovaj Mancester je Celzi dobio sa 4-0. :D Zamislite koliko su tek oni losi. :D

avatar
Darko0071
Saturday, 24.08.2019
18:07

Pogba nam je spiskao bukvalno 4 boda..neka ga prodaju makar nemali zamenu do kraja sezone.

avatar
Solskjerove bebe
Saturday, 24.08.2019
18:06

Fergi time u korist Palasa,zasluzeno nema sta.Kad Van Gal i Murinjo nisu mogli izaci na kraj sa ovim manekenima pa kako ce onda Solsker,svi znamo kakve su igrace trenirali ova dvojica,a mislim da Solsker ne moze na kraj sa svojom zenom kamoli sa ovima.Nezzz stvarno sta treba da se radi ili dovesti neko zvucno ime npr Anceloti ili nekog ko ce samarat tipa Roy Keane,trece nema.Solsker pojma nema,tonemo ko titanik ovo ovako vise ne moze.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 24.08.2019
18:01

Ужас од игре. Лингард игра десетку а не саставља се са лоптом,лопта често иде на Џејмса а он не зна шта ће с њом (гол не мења ништа),главни организатор игре Погба,човек који не жели да игра за Јунајтед,Солшер избацује Лингарда а уводи Гринвуда и опет нема играча који може да пошаље завршни пас,јадни Марсијал дође до лопте само кад се врати назад. Жао ми Ван Бисаке и Мегвајера који су добри играчи ал су одабрали да дођу у кршину од тима.

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 24.08.2019
18:01

Ovaj Mancester ce se borit za LŠ samo ako broj učesnika iz lige prošire sa 4 na 15!

avatar
Devil born 1878
Saturday, 24.08.2019
18:15

Inter ce osvojiti skudeto samo kad juve i napoli ne budu igrali u seriji a!

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 24.08.2019
18:33

Inter ne bi bio ni medju tih 15.... LS bi valjalo igrati, ne sluziti za popravljanje gol razlike...

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 24.08.2019
18:00

GGMU? Trece kolo treci penal, FA na vestacki nacin pokusava da ih ugura u borbu za titulu ili bar TOP4 ali em sto nemaju kvalitet vec imaju i amatera na klupi. Igra bez glave i repa, lik nema autoritet da obuzda Pogbu koji se sprda na terenu i prodaje lopte ko da radi na buvljaku.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 24.08.2019
18:14

Не знам зашто једном не напишеш скроз нормалан коментар. Сви пенали су оправдано досуђени ал ти мораш да тролаш,јаче је то од тебе. Са другим делом коментара се слажем.

avatar
Devil born 1878
Saturday, 24.08.2019
18:16

Bravo care, sta reci na igru celzija, sa noricom srecni kao kuca, kakav navijac takav klub

avatar
Emperador(2018)
Saturday, 24.08.2019
17:59

Nikad slabiji čelzi, ima podjednak učinak sa (potencijalnim šampionom)junajtedom . Nema više one sreće koja ih je krasila u međusobnom duelu sa celzijem. Ova igra je smešna, nema im sudije da im poklone gol i nema pobede . Bićete opet iza nas ,na stamdord bridzu nećete imati sreće i opet ćete biti 6.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 24.08.2019
18:16

Зашто то потенцијални шампион? Сви нас гледају као тим који ће се борити за четврто место,то што два,три лика спомињу титулу не значи да смо конкуренти за прво место.

avatar
Emperador(2018)
Saturday, 24.08.2019
19:57

Zato što pola navijača misli da će se boriti za titulu?

avatar
Devil born 1878
Saturday, 24.08.2019
18:16

Nek i budemo 6, ali celzi preko 10og nece

avatar
United_forever
Saturday, 24.08.2019
17:59

I eto ga, gde su oni strucnjaci koji su prognozirali napad na titulu? Pa mi nemamo sta da trazimo u prva 4 mesta, nemamo klasicnog napadaca, ne daj boze da se povredi neki igrac, nema izmene, bice ovo veoma teska i duga sezona za nas.

avatar
Adi237
Saturday, 24.08.2019
18:55

Povredzen je eto show pa i marisjal se izgleda povredio..tako je to kada transfere vode ljudi koji nemaju blage veze sa.fudbalom....sancez mora ostati ni po koju cjenu nesmije sada otici... teska sezona je pred nama a upravi i strucnjacima ne.treba kreativni vezni niti bruno fernandes...i solskjer je kriv koliko i wudvord daje izjave da je zadovoljan sa timom...mladi neiskuani bez sredine terena sa pogbom koji je mislima u madridu. Bitno je da ostanemo.u ligi jer ovo vise lici na borbu za opstanak nego na borbu za ls.

avatar
La bestia negra
Saturday, 24.08.2019
17:58

Sampioni prvog kola u svom ritmu hhahahahaha

avatar
Red blood
Saturday, 24.08.2019
17:58

Djavoli,ne ocajavajte,van zone ispadanja ste!

avatar
Devil born 1878
Saturday, 24.08.2019
18:12

Liverpule, ne ocajavaj, osvojio si poslednju titulu pre 30 godina!

avatar
äxwell
Saturday, 24.08.2019
20:54

Nacekacete se i vi svoje, za to se ne sikiraj!

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 24.08.2019
18:17

Нисмо више победници прелазног рока : )