PL - Ljudi, pobedio Njukasl!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.11.2018.
17:56
Izvor: Sportske.net

Pobeda Njukasla, slavlje Evertona, Vest Hema i Lestera.

Beta/Owen Humphreys/PA via AP
Beta/Owen Humphreys/PA via AP

Povezane vesti

Da, dobro ste pročitali, Njukasl je pobedio. Votford je gostovao na Sent Džejms parku, a videli smo jedan gol koji je bio dovoljan za tri boda Njukasla, prva pobeda Rafaela Beniteza ove sezone.

Za nju mora da se zahvali Ajozeu Perezu, gol je postignut u 65. minutu.

Everton je pobedio Brajton i stigao do tri boda, a utakmica je bila prilično zanimljiva. Ričarlison je uspeo da dovede domaće u prednost u 26. minutu, Dank je izjednačio u 33. da bi u drugom Everton bio znatno bolji i postigao je dva gola, Kolman i Ričarlison su zapečatili sudbinu gostiju.

Kardif je dočekao Lester i izgubio je sa 0:1. U nadoknadi prvog poluvremena Vardi je imao fantastičnu priliku, pucao je ka golu, ali je Sol Bamba odbranio rukom. Dobro ste pročitali i ovo, ali penal nije dosuđen.

Ipak, u 55. minutu Lester stiže do pobede, strelac je bio Grej.

Vest Hem i Barnli su odigrali sjajnu utakmicu, bilo je 3:2.

Arnautović je doveo domaće u prednost u 10. minutu, da bi do kraja prvog poluvremena gosti stigli do izjednačenja preko Gudmundsona. Felipe Anderson u 68. minutu donosi novu prednost domaćinu, ali Vud u 77. minutu donosi veliku neizvesnost - 2:2. Ipak, pobedu domaćima donose Felipe Anderson u 85. minutu i Čičarito u drugom minutu nadoknade vremena.

Vest Hem-Barnli 4:2
Everton-Brajton 3:1
Njukasl-Votford 1:0
Kardif-Lester 0:1

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke