PL: Ko je obeležio početak 2019?

Autor: Nikola Miloradović
petak 01.02.2019.
19:00
Izvor: Sportske.net

Januar je iza nas, red je da se sumiraju i utisci.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Gotov je i prvi mesec u novoj godini, sve je nekako bilo u senci prelaznog roka, koliko su se klubovi u Engleskoj istrošili i koji su to najveći transferi pogledajte OVDE.

U mesecu za nama je Siti najpre pobedio Liverpul, da bi u minulom kolu sve uprskali i izgubili od Njukasla. Srećom po njih, "Redsi" to nisu najbolje iskoristili, remizirali su sa Lesterom u 24. kolu i sada su na +5 na čelu tabele, jasno je da ništa još nije gotovo.

Šest igrača obeležilo je mesec svojim golovima, bravurama, asistencijama, u nastavku pogledajte ko je u pitanju.



Kada je u pitanju izbor za najboljeg trenera, u konkurenciji su se našli Šon Dajč (Barnli), Ralf Hanzenhitl (Sautempton) i Ole Gunar Solskjer (Mančester junajted). Čini se da je jasno ko me će nagrada pripasti, ali da sačekamo.

Postignuti su i neki fantastični golovi, koji su izabrani u najbolje pogledajte u nastavku, teško je proceniti koji se izdvaja.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Андер Ерера
Saturday, 02.02.2019
03:53

Ne pamtim kad je igrač ili trener Junajteda uzeo ovu nagradu, ni Fergi nije mnogo ovih nagrada pokupio, mada su prilično nebitne. Opet, volio bih da se prekine i taj post.

avatar
Devil born 1878
Saturday, 02.02.2019
02:17

Iguain i morata trebaju biti ovde

avatar
_mladen_
Saturday, 02.02.2019
21:59

Pazi ko je kakav trener najmanje pokazuju trofeji. Murinjo nikad nije trenirao timove sa problemima kao sto su Liverpul i Dortmund. Trofeji ne govore kakav je ko trener, jer nece me niko ubediti da je sad Zidan bolji trener ili ti kako ti kazes klasa za Klopa... Toliko...